Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Ne seviyesi yawCicaldau covidden beri baya kötü. Morutanın bu sevıyeye alışması zaman alacak sanırım.
Denizlisporla oynuyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne seviyesi yawCicaldau covidden beri baya kötü. Morutanın bu sevıyeye alışması zaman alacak sanırım.
O iş zor döneceğine pek ihtimal vermiyorum ben2. yarı maç döner de günü kurtarmış oluruz sadece
Hele kötü gün taraftarlığı yapmak için '' Yensen yenilsen de taraftarın senle '' tezahüratı filan . Kardeşim hani sezon boyunca oynadığımız tüm maçları kazanalım , hiçbirinde gol yemeyelim demiyoruz da , Denizliye karşı ilk yarıda soyunma odasına 2 1 giderken kimse kusura bakmasın ben söverim de yuhlarım da eleştiririm de . Çünkü bu utanç . Başka hiçbir şey değil .Yuhlamayın yuhlamayın yalama taraftar..Galatasaraylıyım diye toplanmışsınız oraya..
Hemen ve derhal burak ve terim defolmalı.Bu morutan,cicaldou,barış,berkan,oğulcan gibi yetersiz adamlara verilen paraları kesinlikle ceplerinden vermeliler.Bunlarda hiç utanmada yok.
devre arası olmuş hala birilerine fal söylemeye çalışıyor koskoca Fatih terim.Yazıklar olsun sana..Ama işte sen şu durumda bile orada hakeme,futbolcuya herneyse laf söylemeye çalışıyorsunya senden bu yüzden hiççbir halt olmaz.
marcao acilen satılmalı diyenler
biri corona olur geriye gider, digeri kart yer geriye gider, oburu elini kirar geriye gider.3 sanırsam
ilk zamanlar top ona geldiğinde heyecanlandıran tek isimdi. nası bu hale geldi anlamadım. kerem den falan potansiyelli duruyordu fizik gücünden dolayı. elini kırdı orda baya geriye gitmiş.
Şimdi halı sahaya gitsem beş tane bunun hibi artistik genç bulurum.Morutan özelinde söyleyeyim. Yetenek olabilir ama oyun bilgisi 0...
Fatih hoca sonrasi gelen tdnin ilk puan kaybindaTribündekiler ne zaman istifa diye bağıracak merak içerisindeyim.
SM-A325F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
çok değil sene başı keremi hemen gönderin deniyordu forumdakerem girsin de topcu izleyelim