Görkem Gönül
Kırmızı Üye
- 25 Eylül 2018
- 1.187
- 727
- 658
as oyuncularla yedek oyuncular arasında uçurum var resmen. gerekirse 7 oyuncu gönder 7 oyuncu al. malmö maçındaki gibi bir takımla 2-3 maç oynasan sezonu kaybedersin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biliyom sorun yok.Takılıyorum hocam
Bjk aldı.Üstad, bu maç o kadar üzgün değilim, ama son üç sezondur bu kupada alınan neticeler beni sıkmaya başladı. Geçen sezon mesela alabilirdik kupayı biz, FB aldı ama.
Çıkan 11 devam etse 3-1 vs de bitebilirdi netice. Yani başlarken kaybetmiş idik aslında. Yoksa yine bence bir şekilde koparırdık maçı, ki biraz as kadroya dönünce değişti işler.İyi oldu takımın arada uzaylı olmadıgımızı kavraması için pt kayıpları fayda sağlar
Bandırmaya devamHaftsonu daha ciddi olmak ve transfer acisindan olumlu 1 sonuc oldu
Ondan önce ki sezon FB değil miydi, sonra BJK, mesela biz alabilirdik bir sezonunda. Tamam büyük kayıp değil, ama üzülüyorum. Kupa varsa talibi değil sahibi olmalıyız şekliyle Fatih hocamızın mentalitesi ile yaklaşıyorum. Yani bu benim bakışım, doğru bulunmayabilir, buna saygı duyarım.Bjk aldı.

Geçen sezon, ondan önceki sezon benim de beklentim vardı. Uzun süredir hasretiz bu kupaya. Hele geçen yıl Gümrük'e evimizde çeyrek finalde elenmek falan epey sinirlendirmişti de bu sezon için pas geçmek en hayırlısı.Üstad, bu maç o kadar üzgün değilim, ama son üç sezondur bu kupada alınan neticeler beni sıkmaya başladı. Geçen sezon mesela alabilirdik kupayı biz, FB aldı ama.