⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:1 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | MS | 8 Ocak | ATV

as oyuncularla yedek oyuncular arasında uçurum var resmen. gerekirse 7 oyuncu gönder 7 oyuncu al. malmö maçındaki gibi bir takımla 2-3 maç oynasan sezonu kaybedersin

Kenardaki provokatör yüzünden rahat rahat izleyeceğimiz maç sinir bozucu hale geldi, keyifle bir maç izlemeyi haram ettiler bize

3lu fikirlerine bende katılıyorum çoğu oyuncumuz yokken devşirme adamlarla lu oynuyordu hoca ama birden kesti nedense

Tüm turnuvalarda suregelen yenilmezlik serimiz devam.ediyor.buda güzel

İyi oldu takımın arada uzaylı olmadıgımızı kavraması için pt kayıpları fayda sağlar

Bu Maç'ta yenilmemek önemliydi.Yedek kadroyla Başakşehir'n ilk 11'ini yenmemiz beklenemezdi :D Adamlarla ilk 11le oynarken bile zor yeniyoz bence güzel 1 Skor :D Her türlü üst tura çıkarız biz yav :D

İyi oldu takımın arada uzaylı olmadıgımızı kavraması için pt kayıpları fayda sağlar
Çıkan 11 devam etse 3-1 vs de bitebilirdi netice. Yani başlarken kaybetmiş idik aslında. Yoksa yine bence bir şekilde koparırdık maçı, ki biraz as kadroya dönünce değişti işler.

Haftsonu daha ciddi olmak ve transfer acisindan olumlu 1 sonuc oldu

Çağdaş Atan fener’e kapak atacam niye gülünç şekillere girdi yahu.

Ondan önce ki sezon FB değil miydi, sonra BJK, mesela biz alabilirdik bir sezonunda. Tamam büyük kayıp değil, ama üzülüyorum. Kupa varsa talibi değil sahibi olmalıyız şekliyle Fatih hocamızın mentalitesi ile yaklaşıyorum. Yani bu benim bakışım, doğru bulunmayabilir, buna saygı duyarım.

Uzun zamandır maç yorumu yazamıyordum, bu maç birkaç şey yazmak istedim.

Özellikle Çağdaş ve buna uyan bazı futbolcuları maçı inanılmaz çekilmez hale getirdiler. İtiraz ettikleri ve abarttıkları bütün pozisyonlarda hakem doğru karar verdi ama o kadar çok sulandırıyorlar ki maç gereksiz gerginleşiyor.

Çağdaş'ın bize karşı seçtiği yol açıklamalarından ve hareketlerinde çok belli, aynısını lig maçında da yapacaktır.

Maça gelince öncellikle maç sonu yangını o kadar gereksiz ki muhabirler bile başlamış yok 3 oyuncu yetmez en az 5 kişi gelmeli. Yapmayın beyler aklı selim olmak bu kadar zor değil, neredeyse çoğunluğun yedek ağırlıklı oynadığımız maçta tüm oyuncular yetersiz ilan edilemez.

Örnek Sallai bu kadar kötü görünüyor mu as takımda oynarken, hayır çünkü o takımın bir parçasını tamamlıyor. Adı üstünde yedekte 9 ya da 10 as oyuncu ile oynayacak. Tabi ki hepsi yedek ağırlıklı bir takım zayıf kalacaktır ki çok da zayıf kaldığını düşünmüyorum.

Metehan'ı beğenmeyenlerdenim, buna rağmen AZ maçı ve birkaç maç belli seviyelerde oynadı ama yedek stoper olarak tanımlamak zor. Oyununu geliştirmesini de pek mümkün görmüyorum. Jelert ise 5-6'ya alınsa daha az baskı hissederdi, yaklaşık 11 verip bu kadar az katkı vermesi ve özellikle defansif olarak ezilmesi acaba dedirtiyor.

Efe ise bu maç en çok ayakta kalıp katkı veren isimlerdendi, babasının adı altın ezmeyi bırakırlarsa iyi olur ama o da fizik olarak yetersiz maalesef.

Bats'a gelince önemli katkılar veriyor fakat sanıyorum FB maçıydı. Orada oyuna giremedikten sonra bir triplerde ve gereksiz hareketlerde, umarım geldiği andaki motivasyonu yakalar. Penaltıyı kötü kullanmadı ama kaçıracağını birçok kişi gibi tahmin etmiştim. Bu skorun lig maçında pozitif motivasyon oluşturacağına inanıyor ve en az 2 farklı galibiyet bekliyorum.

artık verilen karar doğru veya yanlış herşeye itiraz ediyorlar

algı oyunları tuttu

Üstad, bu maç o kadar üzgün değilim, ama son üç sezondur bu kupada alınan neticeler beni sıkmaya başladı. Geçen sezon mesela alabilirdik kupayı biz, FB aldı ama.
Geçen sezon, ondan önceki sezon benim de beklentim vardı. Uzun süredir hasretiz bu kupaya. Hele geçen yıl Gümrük'e evimizde çeyrek finalde elenmek falan epey sinirlendirmişti de bu sezon için pas geçmek en hayırlısı.

2 yıldır aynı şeyi diyoruz ''Bu yıl şampiyonluk çok önemli'' diye ama geldiğimiz şu noktada bu yılki şampiyonluk en önemli şampiyonluğumuz olabilir.

İcardi sezonu kapatınca zaten 3 kulvar işi patates oldu benim için. O yüzden bu kupadan kazasız belasız uzaklaşsak ve diğerlerinin derbi maçlarını izlesek daha okeyim.

Jakobs oyuna girince, Mertens oyuna girince sakatlanmasın diyorum en önce misal. Pamuk ipliğine bağlı bir oyuncu kadromuz var. Sallai-Jelert tutmadı. Ziyech kadro dışı.

Takım ilk yarıda esasında bireysel olarak kötü oynamadı en azından disiplinli ve gevşek olmayan bir durum vardı ama beşbenzemez ilk defa bir arada oynayan oyuncular olduğu için organizasyon ortaya çıkmadı.
2. yarı oyuncularımız oyuna girince bilhassa Mertens girince takım fabrika ayarlarına döndü, Mertens bu takımın her şeyi ve daha Ocak ayındayız, kalan 5 ayı çıkarabilecek mi işte sezonun tüm şifresi burada saklı.

Geri
Üst Alt