Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.624
- 66.731
- 5.003
Öyle penaltı mı olur. O zaman jacobs'a yapılan 50 kere penaltı. Klasik satılık medyaAponun pozisyonunda aspordakiler penalti dedi. Sizce penaltimiydi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle penaltı mı olur. O zaman jacobs'a yapılan 50 kere penaltı. Klasik satılık medyaAponun pozisyonunda aspordakiler penalti dedi. Sizce penaltimiydi?
Bikere yedline olmustu böyle pozisyon. Medya hic söz konusu bile etmemisti. Adam ciddi sakatlanmisti. Bence topu uzaklastirma adina topun oynandigi yerde her pozisyon temizdir. Adam hem topu uzaklastiracak hem rakibe carpmayim diye dikkat edecek. O hizla nasil olacak o is. Birde rakipde deli hizla geliyor ozaman oda kendini koruyacak orda.Öyle penaltı mı olur. O zaman jacobs'a yapılan 50 kere penaltı. Klasik satılık medya
Aynısı jacobs'a oldu bu maçBikere yedline olmustu böyle pozisyon. Medya hic söz konusu bile etmemisti. Adam ciddi sakatlanmisti. Bence topu uzaklastirma adina topun oynandigi yerde her pozisyon temizdir. Adam hem topu uzaklastiracak hem rakibe carpmayim diye dikkat edecek. O hizla nasil olacak o is. Birde rakipde deli hizla geliyor ozaman oda kendini koruyacak orda.
O biraz daha hafifti ama dedigim gibi topu uzaklastiracam oyuncuya dikkat edecem yok daha neler. Topu oynadiktan sonra is temizdir. Birazda rakip orda kendini koruyacak, o hizla gelirsen elbette ayagi gelir bacsgina topa teptikten sonra. Art niyetli bilincli adama bi hareket yok orada.Aynısı jacobs'a oldu bu maç
Tamam da benim dediğime geldin 5 oldu zaten.Tuna fikrine saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Yapılması gereken transfer sayısı 3+1, bu da Ziyech ve Nelsson'un ikisinin gittiği durumda mümkün.
Bunun yanı sıra Jelert'e dedikleri gibi 6-7 teklif gelip giderse o zaman +1 daha diyebiliriz.
Avrupa'ya zaten Sallai yanında 2 isim yazabileceksin, sadece lig için kaç tane adam almalıyız sence? 5 sayısı bile bu nedenle fazla.
dün ben beraberliğe razıydım ilk yarıda DOKUZ rotasyonlu kadro görünce - ama son dkda 3 puan alıp Bolu maçında falan gene rotasyonlu çıkabilirdik .şimdi 2de 2 şart.5 puan ilk 2 için yetmez heralde. 2 de 2 şart gibi. Elenirsek de np ama devam etmek isterim.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeşil Danyal reis gitmiş mavi Dadmin gelmiş hajelert vitaminsizinin 2 gol yedirip galibiyeti kaçırmış olduğumuz maç olarak not düşelim dünü. çok büyük girdi şu adam, emeği geçenlerin kulakları çınlasın. hem cl gitti hem 10m luk kazık girdi. 40m luk zarardır jelert.
yeşilimi aldılar.Yeşil Danyal reis gitmiş mavi Dadmin gelmiş ha