⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:1 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | MS | 8 Ocak | ATV

Yedek oyuncuların ne kadar yetersiz olduğunu net bir şekilde görmüş olduk bu açıdan faydalı bir maç oldu. Bu takıma net bir sağbek, bir orta saha sara ve torreia yedeklenmeli, bir de forvet şart. Onun dışında takımın arzusu isteği yerinde

O degilde nasil ofsayt bayragidi la ordaki? Baska maclarda 2 metre ilerde olur pozisyonu bitirmeye giderler burda 100% eminim ofsayt yoktu bayragi kaldiriyor. Gerci burda var yok bidaha kontrol etme sansi yok ama yinede ofsayt degildi.

Sıkıntı yok rotasyonlu kadroyla hiçte fena olmayan bir maç çıkardık sadece sondaki penaltı tat kaçırdı. Bu maçtaki beraberlik kalan 2 maçı kazanırsak yeterli olacaktır şimdi tamamen ligdeki maça odaklanma zamanı.

Zaniolo
Tete
Zaha
Ziyech
Sallai?
Jelert
Köhn?
Ndombele
Oliviera

Sallai ve Köhn'ün yanına soru işareti koydum az zararla elden çıkarabileceğimiz adamlar ama transferde bu kadar karavana atmak normal mi bilmiyorum. Bu transferleri kim yaptırıyorsa acil futboldan elini çekmesi lazım. Bi de yorumcular galatasaraya bu kaynak nereden geliyor diyince kimse kızmasın bence, sadece tutmayan transferlerin maliyetini hesaplasan hesap makinesi bozulur. Zahaya senelik 5 milyon verildi sözleşmenin tamamının parasını almadan gitmeyecektir. Bonservisler olmasa bile yıllıkları anormal.
Rakibe bakınca normal.

Fener’in karavanaları

Nesyri
Maximin
Oğuz Aydın
Çağlar
Levent Mercan
Cenk Tosun
Amrabat?
Kostic?

Geçen yıl
Cengiz
Szymanski
Gustavo
Krunic
Kent
Bonucci
Bartuğ
Becao?
Fred?
Mert Müldür?

Ondan önceki sene
Bruma
Samet
Alioski
Luan Peres
Joao Pedro
Arao
Joshua King
Emre Mor
Rossi
Lincoln

Görüldüğü gibi bizim karavana az bile sayılır

Doğru bakış açısı ben de öyle diyorum. Ama pırıltı da göremedim maalesef. Çok bariz yapılabilecek şeyleri de yapamayan adamlarımız var o üzücü.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet var, haklısın. Özellikle Efe’nin bu kadar pasif kalması ve çabalamaması beni çok üzdü.

Bu kadar da yedekleri gömmeyin. Ne olacakti yedekte Osimhen gibi adamlar mi oturacakti.
Yedeklerle bence gayet iyi oynadik. As'lar girince farkimizi ortaya koyduk. Son paslar da sorun yasadik, biraz şans olsa maci ceviriyorduk. Hakkimiz galibiyetti kesinlikle.

Bu kupayı salalım bu arada gruptan çıkıp derbi falan oynamaya gerek yok. Avrupa-lig varken 3. kulvar bu kadroyu aşar. Yedekler götürecek gibi değil, burda bile Mertens'e, Sara'ya muhtaç kalıyoruz.

1736365459503.webp

İstediği kadar katı hazırlasın. %80 as kadronun bile nasıl ağır bastığını gördük. Eğer kırmızı kart falan olmazsa maç bayağı bizim dominasyonumuzla geçeriz. Kazanırız demem çünkü futbol bu.
Çağdaş şimdi nasıl hırslanmıştır haftasonuna daha katı hazırlar takımını

As takımdakiler girince komaya soktuk herifleri. Bats penaltıyı atsa büyük makara dönecekti. Belki de iyi oldu hafta sonuna olumsuz yansıyabilirdi.

Takımın hala melo tipinde bir oyuncuya ihtiyacı var, çok entellektüel takılılıyoruz, başakşehirde berat denen hıyar bile dikkat edin maç içinde kıllık yapıyordu aynı şekilde deniz türüç falan, fenerde bu görevi irfancan kahveci ile ciku falan üstleniyor genelde. Biz de öyle bir topçu yok hepsi ana kuzusu takılıyor. 1 tane böyle deli dengesiz olucak takımda sürekli hakemin kulağının içinde bekleyecek sürekli başında bitecek, sırf caner erkini varya bundan dolayı alıp takıma koyabilirsin bile sırf kenarda barzoluk yapsın diye alıcan

Sağ bek Metehan Sol bek Elias

Efe Berkan Demirbay merkezi vs

çok saçma başladık maça, Okan hoca üç sezondur Ziraat kupasına kötü neticeler alıyor. Ben bunu kabul etmiyorum, bu kupanın en çok kazananıyız, süt kupasıymış gibi davranılmasını kabul etmem. Okan hoca bu konuda bana göre hatalı.

Millet kafayi siyirmis gercekten

bos beles sut kupasinin bir mac berabere kaldik diye, aglama duvar olmus burasi.

yaw penalty kacabilir, nolmus bunda? sampiyonlar ligin finalinde penaltilar kaciriyor topcular

salin artik yaw, bu kadar ciddi almayin.

Geri
Üst Alt