⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:1 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | MS | 8 Ocak | ATV

Bu maçın tek olumsuz yanı, penaltı kazanmamız. Şimdi haftasonu %1000 pen kazansak verilmez bu defa.

Bel hizası penaltı atılmaz ulan amatörde bile öğretirler adama.

Ya alt doksana yada risk alıp üst doksana deniceksin.

Kaleciler için uçması en kolay bölgeye attı herif penaltıyı ya, şaka gibi
Valla abi ya hic sorma. Ya yerden bursun ya da tavana assın osimhen gibi

Çok yazık oldu yav

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımın yani yedeklerin bile kazanma isteğinin olması bunun aşılanması çok olumlu bana göre

Millet kafayi siyirmis gercekten

bos beles sut kupasinin bir mac berabere kaldik diye, aglama duvar olmus burasi.

yaw penalty kacabilir, nolmus bunda? sampiyonlar ligin finalinde penaltilar kaciriyor topcular

salin artik yaw, bu kadar ciddi almayin.
Bana göre süt kupası değil ama, ben önemsiyorum ve bu neden yanlış olsun ki? Her sezon sadece tek hedef lig mi olmalı?

Elbette sezon bitti artık modunda olunmamalı eleştiri açısından, ancak en azından biraz daha az rotasyon olabilirdi. Sakatlık riski alınmaması da bir açıdan kabul, lakin neredeyse tek as oyuncu iki tane olmaz bana göre.

Cagdasin elleri kollari her mac böyle havalarami ucuyor, salak salak hareketler yapiyor birde? Eger öyleyse her mac kirmiziyi hak ediyor bu.

Cagdasin elleri kollari her mac böyle havalarami ucuyor, salak salak hareketler yapiyor birde? Eger öyleyse her mac kirmiziyi hak ediyor bu.

Hayır. FB maçlarında çok sakin şekilde tiyatro izler gibi duruyor mesela, keza BJK maçlarında da, bir bize yapıyor bu şovları kenarda.

3-4 rotasyonla üçüncü lig takımlarına diş geçiremediğimiz günlerde hafızalarda yer etmekte. Bugün eleştirecek bir şey yok sadece ısrar etmeye gerek olmayan birkaç oyuncudan ivedilikle kurtulmak şarttır.

Takım oyun olarak son haftalarda ciddi düşüş var.Umarım düzelir.

Bu arada sag bek almicaksak ṣalai sag bek olmali, kanat alalim onun yerine

Anlamadığım şekilde hiç üçlü denememeye başladık. Oysa en iyi performanslar üçlü oynar iken geliyordu. Neden böyle bir karar alındı anlamadım.

Bana göre süt kupası değil ama, ben önemsiyorum ve bu neden yanlış olsun ki? Her sezon sadece tek hedef lig mi olmalı?

Elbette sezon bitti artık modunda olunmamalı eleştiri açısından, ancak en azından biraz daha az rotasyon olabilirdi. Sakatlık riski alınmaması da bir açıdan kabul, lakin neredeyse tek as oyuncu iki tane olmaz bana göre.
3 kulvarda gidecek bir kadromuz yok

Biz de isteriz her kupayı kazanmak fakat 5. yıldız yolunda, şampiyon olanın direkt şl yaptığı, avrupada üst turların hedeflendiği yerde tr kupası bizim için sadece angarya olmalı

Yedekler umut verse bu düşüncede olmam fakat ilk yarı gördük ki mümkün değil

Daha oncede söylemiştim hoca istemese bile 1 tane genç tempolu ortasaha alınmalı bu takıma, berkan ve demirbaydan olmaz hoca aşık olsa bile olmaz

3 kulvarda gidecek bir kadromuz yok

Biz de isteriz her kupayı kazanmak fakat 5. yıldız yolunda, şampiyon olanın direkt şl yaptığı, avrupada üst turların hedeflendiği yerde tr kupası bizim için sadece angarya olmalı

Yedekler umut verse bu düşüncede olmam fakat ilk yarı gördük ki mümkün değil
Üstad, bu maç o kadar üzgün değilim, ama son üç sezondur bu kupada alınan neticeler beni sıkmaya başladı. Geçen sezon mesela alabilirdik kupayı biz, FB aldı ama.

Geri
Üst Alt