⚽ ZTK 24/25 C Grubu H:1 | Galatasaray 2-2 Başakşehir | MS | 8 Ocak | ATV

Mertens gibi adam varken Batşıayiye penaltı kullandırılmaz ek olarak Sara varken Mertens'e frikik kullandırıltamazzz

Şunu da unutmamak lazim. As oyuncular dedigimiz de oturmus bir takim var, hemen hemen kimin oynadigi belli. Kücük degisiklikler yapilir okadar onun haricinde.
Yedek oyuncular da zaten durum basta belli, cogulari kac mac oynamis, ne kadar süre alabilmis? Kac kere yan yana oynayabildiler ve mac yapabildiler. ZTK'da henüz ilk macti.
Bence cok iyi mac cikardilar. Kerem biraz laubali davrandi ilk yari zaman zaman. As'lar girince toparladi.

Hayır. FB maçlarında çok sakin şekilde tiyatro izler gibi duruyor mesela, keza BJK maçlarında da, bir bize yapıyor bu şovları kenarda.
Geçen sene bu maçta kırmızı gören Onur'un kol-omuz bölgesine gelen son dk. penaltısı ile Fb maçını kaybetti. Tüm maçı da 30lu dakikalardan itibaren 10 kişi oynamışlardı.

Maç sonu futbol bu böyle penaltılar olabiliyor dedi geçti.

Geçen sene bu maçta kırmızı gören Onur'un kol-omuz bölgesine gelen son dk. penaltısı ile Fb maçını kaybetti. Tüm maçı da 30lu dakikalardan itibaren 10 kişi oynamışlardı.

Maç sonu futbol bu böyle penaltılar olabiliyor dedi geçti.
o dırek omuza gelmişti ve penaltı degildi peki penaltıyı veren kimdi ilk 7-8 hafta fener maclarının tamamını yöneten erkan engin emre malok ikilisinden erkandı

o dırek omuza gelmişti ve penaltı degildi peki penaltıyı veren kimdi ilk 7-8 hafta fener maclarının tamamını yöneten erkan engin emre malok ikilisinden erkandı
Ofsaytımsı deyip kendi lehlerine çok daha fazla olan sezonu algıları terse çevirmeye çalıştılar. Ama Sivas maçının o VAR hakemi Özgüç Türkalp hakemliği bitirildi. Halbuki bu hakem meşhur ""El Değmemiş Temiz Bir Lig İstiyoruz" sezonunda Anelka'nın elle attığı golü verip hakemliğine bi güzel devam etmişti.

Bjk maçında iki taç kararı nedeniyle hakemliği bitirilen Bülent Yıldım başka bir örnek, tüm bunlar olurken Hissiyatımsı Erkan Engin hala VAR hakemi olarak görev alabilmesi İ. Hacıosmanluğu'nun kime hizmet ettiğinin net göstergesi. Bir avanesi de dediğin gibi Emre Malok.

Ali Koç ve Acun'un açıklamaları o kadar sıkıcı ki anlam veremiyorum. Acun Eyüp maçı penaltımız diyor, be ahraz adam ilk attığın gol faul, adamların nizami golü verilmemiş. Sen ne anlatıyorsun?

Hele o Mourinho'nun lig hakkındaki açıklamaları, birini Okan Hoca yapmış olsa doğrudan PFDK 2-3 maçı yapıştırmıştı. Antep maçında rakibinin 3 penaltısı verilmedi, birşey dedin mi? Göztepe'nin golü saçma sapan iptal edilip, Osayi'nin uçuşuna penaltı alırken sorun yok. Kayseri'de boşluğa düşen Kostic?
Bkk maçında atılmayan Djiku? Otursam 10 tane sayarım tek tek.

Bunların açıklamalarını görmekten tiksiniyorum artık. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış olayını net bir şekilde yaşıyoruz. Son 2 sezonda net onların lehine karar daha fazla, tüm maçları izleyen biri olarak söylüyorum. Diyor ki Ali Koç geçen sene derbi kaybetmedik, nasıl şampiyon olamıyoruz? Bu senede ilk 6'daki takımların hiçbirini yenememişsin, o zaman bu senede olma.

Bir tarafından uydurdukları her şey o kadar hızlı patlıyor ki yeni bir şey uydurmak zorunda kalıyorlar. Örnek; sarı kart gösterilmiyormuş. Avrupa Ligi maçları yapılınca algıları çöktü, yeni algı GS'ye 3 yıldır evinde kırmızı kart verilmiyormuş. Kim buluyor bunları, hangi mantık diyecem de yok işte.

Bu konuda çok dolmuşum uzun oldu kusura bakmayın.

Uzun zamandır maç yorumu yazamıyordum, bu maç birkaç şey yazmak istedim.

Özellikle Çağdaş ve buna uyan bazı futbolcuları maçı inanılmaz çekilmez hale getirdiler. İtiraz ettikleri ve abarttıkları bütün pozisyonlarda hakem doğru karar verdi ama o kadar çok sulandırıyorlar ki maç gereksiz gerginleşiyor.

Çağdaş'ın bize karşı seçtiği yol açıklamalarından ve hareketlerinde çok belli, aynısını lig maçında da yapacaktır.

Maça gelince öncellikle maç sonu yangını o kadar gereksiz ki muhabirler bile başlamış yok 3 oyuncu yetmez en az 5 kişi gelmeli. Yapmayın beyler aklı selim olmak bu kadar zor değil, neredeyse çoğunluğun yedek ağırlıklı oynadığımız maçta tüm oyuncular yetersiz ilan edilemez.

Örnek Sallai bu kadar kötü görünüyor mu as takımda oynarken, hayır çünkü o takımın bir parçasını tamamlıyor. Adı üstünde yedekte 9 ya da 10 as oyuncu ile oynayacak. Tabi ki hepsi yedek ağırlıklı bir takım zayıf kalacaktır ki çok da zayıf kaldığını düşünmüyorum.

Metehan'ı beğenmeyenlerdenim, buna rağmen AZ maçı ve birkaç maç belli seviyelerde oynadı ama yedek stoper olarak tanımlamak zor. Oyununu geliştirmesini de pek mümkün görmüyorum. Jelert ise 5-6'ya alınsa daha az baskı hissederdi, yaklaşık 11 verip bu kadar az katkı vermesi ve özellikle defansif olarak ezilmesi acaba dedirtiyor.

Efe ise bu maç en çok ayakta kalıp katkı veren isimlerdendi, babasının adı altın ezmeyi bırakırlarsa iyi olur ama o da fizik olarak yetersiz maalesef.

Bats'a gelince önemli katkılar veriyor fakat sanıyorum FB maçıydı. Orada oyuna giremedikten sonra bir triplerde ve gereksiz hareketlerde, umarım geldiği andaki motivasyonu yakalar. Penaltıyı kötü kullanmadı ama kaçıracağını birçok kişi gibi tahmin etmiştim. Bu skorun lig maçında pozitif motivasyon oluşturacağına inanıyor ve en az 2 farklı galibiyet bekliyorum.
3 oyuncu yetmez 5 gereklinin nesi yanlış.

Adım adım gidelim.
Jelert denen eleman soldan yedirdi yetmedi gitti sağdan yedirdi, peki bu herif bu şeyi kaçıncı yapışı. 4 belki 5.

Şunun yarısı kadar hata yapıp yediren herifi davul zurnayla gönderdik takımdan. 2 sene sol bek aradık. Herif kopenhagdakş en kötü anında bile şu şekil vasıfsız gibi sahada durmuyordu. Az ayağına hakim bir herif buna u13 muamelesi çekiyorz.

İcardi yok.
Nelsson düşünülmüyor.
Ziyech takım arıyor.
Yusuf 6 aydır performansı ortada zaten sahaya girdiğinde yabancıdan yiyor.

Takımda 5 tane yabancıdan sıfır verim alıyorsun hatta bir tanesinden eksi verim alıyorsun.

14 tane yabancı hakkın var zaten 5 tanesinden verim alamadığın yerde 9 yabancın kalıyor bunlardan birisi yedek forvet. Sahada 8 tane adam kalıyor.
Bunlardan da bir tanesi zaman zaman yedek kalıyor.
As 7 yabancı +2 yedekle takım oynamaya çalışıyor.

Ne olsun verim alamadıklarımız takımda kalsın 1 tane oyuncu alıp geçelim mi.
Bunlar yapılırken bazı bölgelerde yedek oyuncumuz yok.

Fantazi olsun diye 5-6-7 deniliyor zannediyorsunuz.

Verim alamamadığın herhangi bir yabancı yerine onyekuru tarzı bir oyuncumuz olsa bu sene puan kaybettiğimiz 4 maçta da puan kaybetmez çoğu maçta son dakikalar fark bile atardık.

Gözün gördüğü şey varken arabeske gerek yok.

3 oyuncu yetmez 5 gereklinin nesi yanlış.

Adım adım gidelim.
Jelert denen eleman soldan yedirdi yetmedi gitti sağdan yedirdi, peki bu herif bu şeyi kaçıncı yapışı. 4 belki 5.

Şunun yarısı kadar hata yapıp yediren herifi davul zurnayla gönderdik takımdan. 2 sene sol bek aradık. Herif kopenhagdakş en kötü anında bile şu şekil vasıfsız gibi sahada durmuyordu. Az ayağına hakim bir herif buna u13 muamelesi çekiyorz.

İcardi yok.
Nelsson düşünülmüyor.
Ziyech takım arıyor.
Yusuf 6 aydır performansı ortada zaten sahaya girdiğinde yabancıdan yiyor.

Takımda 5 tane yabancıdan sıfır verim alıyorsun hatta bir tanesinden eksi verim alıyorsun.

14 tane yabancı hakkın var zaten 5 tanesinden verim alamadığın yerde 9 yabancın kalıyor bunlardan birisi yedek forvet. Sahada 8 tane adam kalıyor.
Bunlardan da bir tanesi zaman zaman yedek kalıyor.
As 7 yabancı +2 yedekle takım oynamaya çalışıyor.

Ne olsun verim alamadıklarımız takımda kalsın 1 tane oyuncu alıp geçelim mi.
Bunlar yapılırken bazı bölgelerde yedek oyuncumuz yok.

Fantazi olsun diye 5-6-7 deniliyor zannediyorsunuz.

Verim alamamadığın herhangi bir yabancı yerine onyekuru tarzı bir oyuncumuz olsa bu sene puan kaybettiğimiz 4 maçta da puan kaybetmez çoğu maçta son dakikalar fark bile atardık.

Gözün gördüğü şey varken arabeske gerek yok.
Tuna fikrine saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Yapılması gereken transfer sayısı 3+1, bu da Ziyech ve Nelsson'un ikisinin gittiği durumda mümkün.

Bunun yanı sıra Jelert'e dedikleri gibi 6-7 teklif gelip giderse o zaman +1 daha diyebiliriz.

Avrupa'ya zaten Sallai yanında 2 isim yazabileceksin, sadece lig için kaç tane adam almalıyız sence? 5 sayısı bile bu nedenle fazla.

Anlamadığım şekilde hiç üçlü denememeye başladık. Oysa en iyi performanslar üçlü oynar iken geliyordu. Neden böyle bir karar alındı anlamadım.
Çok gol yemenin sebebini orada bulmuş gibi hoca ama kaliteli bekler olmadan 4 lüye de dönsen gol yeme problemi çözülmez. Jacobs döndü ama sağ bek yok

Ondan önce ki sezon FB değil miydi, sonra BJK, mesela biz alabilirdik bir sezonunda. Tamam büyük kayıp değil, ama üzülüyorum. Kupa varsa talibi değil sahibi olmalıyız şekliyle Fatih hocamızın mentalitesi ile yaklaşıyorum. Yani bu benim bakışım, doğru bulunmayabilir, buna saygı duyarım.
Ben sadece o kısmı düzelttim. Haksızsın demedim. :)

Yan hakem 3e1 ceza sahasına girdiğimizde ofsayt kaldırdı ince pozisyondu devam ettirmeliydi üstelik ofsayt yoktu sanırım.

Batsa faul var sariyi bats yiyor. Tac'tan top dönüp gol oluyor.

Aponun pozisyonunda aspordakiler penalti dedi. Sizce penaltimiydi?

Geri
Üst Alt