Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.397
- 8.921
- 2.518
Bu eşleşmenin galibi kupayı alamaz bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu koruyan abdiler var burda halaLemina - Torreria - Mertens üçlüsü ile tek forvet çıkılmalı. Savunmayı saçma sapan mantık dışı bir şekilde ileride kurmak yerine daha dengeli bir oyun tercih edilmeli.
Ha hocamız yine huyundan vazgeçmez ve o müthiş taktik dehası ile saçma sapan bir 11 ile maça başlar ve kaybeder. Böylelikle momentumu da tamamen kaybeder, şampiyonluk da gider.
Bunu başımıza hoca yapan Icardi olmuş. Yatsın kalksın Icardi'ye dua etsin.
Şu anda elimizdeki en mantıklı kadro dizilimi bu. Böylelikle moratayı 8.5 numara gibi saçma sapan bir rolde kullanmayı bırakabiliriz.Günay
Lemina Sanchez Abdül
Baris Torreira Sara Eren
Yunus
Morata Osimhen
Gayet makul mazeretler,kolay değil bu faktörlere karşı oynamak_ fb bizden bir gün önce oynadı daha fazla dinlediler.
_ Anadolu yakasında hava daha serindi.
_ Tribündeki lacivert renkler konsantrasyonumuzu bozdu.
_ Sallai'yi oynatmak isterdik ama ağrıları geçmedi.
gibi bahaneler duymayız umarım.
Frankowski cezalı ya 3lü defans oynatıp tüm camiayla t. geçmeyecekse de ne olayım. 2 gün sonra görürüz abi.
Bu maçta cezalı değil. Samsun maçında yok sadeceFrankowski cezalı ya 3lü defans oynatıp tüm camiayla t. geçmeyecekse de ne olayım. 2 gün sonra görürüz abi.
Bu maç şu skorla bitmezse benim için değeri yok;
Fb 0-7 GS
Dursun mu kovacak bunu? Turşusunu kurar yine kovmaz. Bu adamın bu sezona başlaması bile hataydı. Bizim taraftar okan buruk besteleri yaparken biz bir grup azınlık bu adamın Galatasaray için yetersiz olduğunun farkındaydık. En ufak bi eleştiri yaptığında bile millet size Fatih Terim müstehak diye cevap veriyodu. Oysa Terim'den kimse bahs etmemişti bile. Taraftar da iyi uyudu yönetim zaten basiretsiz. Şampiyon oluruz inşallah. Ama ben şampiyon olmasak bile Dursunun bunu göndereceğini sanmıyorum. Yada kendini kurtarmak için küçük bir ihtimalYenilince kovulur en azından. Olumlu bakmak lazım.