⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

3 lü savunma ve morata osimhen ile çıkıp yine klasik 0-3 kazanacağız.
Bizim sıkıntımız konsantrasyon.
fb iç sahada seyircisi önünde ileri gitmek zorunda olduğu maçlarda hep sıkıntı yaşar.

Lemina - Torreria - Mertens üçlüsü ile tek forvet çıkılmalı. Savunmayı saçma sapan mantık dışı bir şekilde ileride kurmak yerine daha dengeli bir oyun tercih edilmeli.

Ha hocamız yine huyundan vazgeçmez ve o müthiş taktik dehası ile saçma sapan bir 11 ile maça başlar ve kaybeder. Böylelikle momentumu da tamamen kaybeder, şampiyonluk da gider.

Bunu başımıza hoca yapan Icardi olmuş. Yatsın kalksın Icardi'ye dua etsin.
Bunu koruyan abdiler var burda hala

_ fb bizden bir gün önce oynadı daha fazla dinlediler.
_ Anadolu yakasında hava daha serindi.
_ Tribündeki lacivert renkler konsantrasyonumuzu bozdu.
_ Sallai'yi oynatmak isterdik ama ağrıları geçmedi.

gibi bahaneler duymayız umarım.
Gayet makul mazeretler,kolay değil bu faktörlere karşı oynamak

Muslera
Kaan Sanchez Apo
Baris Lemina Torreira Yunus
Mertens
Morata Osimhen

Takim defans yapmayı zaten bilmiyor, bu kadro en azından hucumda Besiktas maçına gore daha etkili olur.

Muslera
Kaan Sanchez Abdülkerim Eren
Torreira Lemina
Barış G.Sara Yunus
Osimhen

Bu kadro ile çıkıp maçı kilitlemek lazım diye düşünüyorum. Uzatmaya gitmesi bizim işimize gelir Fener'in aklında Trabzonspor maçı da olacak biz daha uzun vadeli planlayabiliriz bu maçı. Sağ bekte Frankowski de oynayabilir ama Kaan derbilerde daha güven veren bir görüntü çizdi bence oynaması lazım.

Bu maç şu skorla bitmezse benim için değeri yok;
Fb 0-7 GS

Maç uzatmaya gitmeli ne olursa olsun kazansak da kaybetsek de uzatmaya gitmeli. Trabzona karşı yıpranmış bir şekilde çıkmalılar.

Maçta öne geçip tribünleri tahrik etmeyen futbolcuları da, t.direktörü de affetmeyeceğim. İsterse dünyanın en iyisi olsun.

Bu maçı simüle edip bir sonraki maça geçsek keşke fm style.

Efendi olmayın artık efendi futbolcu görmek istemiyorum

4-1 yada 5-1 gibi bir skorla yenileceğimiz maç sonunda okan buruk 'un fenerbahçe maça çok iyi hazırlanmış diye övgü düzeceği bir maç olacak.

Bu maç şu skorla bitmezse benim için değeri yok;
Fb 0-7 GS
soru-işareti-bu-bir-soru-işaretidir.gif

Yenilince kovulur en azından. Olumlu bakmak lazım.
Dursun mu kovacak bunu? Turşusunu kurar yine kovmaz. Bu adamın bu sezona başlaması bile hataydı. Bizim taraftar okan buruk besteleri yaparken biz bir grup azınlık bu adamın Galatasaray için yetersiz olduğunun farkındaydık. En ufak bi eleştiri yaptığında bile millet size Fatih Terim müstehak diye cevap veriyodu. Oysa Terim'den kimse bahs etmemişti bile. Taraftar da iyi uyudu yönetim zaten basiretsiz. Şampiyon oluruz inşallah. Ama ben şampiyon olmasak bile Dursunun bunu göndereceğini sanmıyorum. Yada kendini kurtarmak için küçük bir ihtimal

Bu maç için şunu diyim hatta kalan maçlar için. Aklı başında bir hoca Lemina nın en son üçlünün vazgeçilmez stoperi olarak oynadığını görür Cuesta filan olaya bulaştırmadan 3 lü yü oturturdu takıma. Frankowski de asıl yerinde oynardı. Bizim çok bilmiş hocamız 3 lüyü çift forvet + Metrens + 2 kanat (bek olmayan saf kanat mesela yunus üçlünün solunda oynadı ne alakaysa) yaptığı için herkes üçlüden korkuyo. Evet abi çift forvet artı Mertens artı Yunus Barış kanat bek yaparsan arka Allah'a emanet olur. Millet top rakipteyken 11 kişi savunma yapmaya çalışırken biz 4 adamla savunma yapmaya çalışırız. Ne kadar mantıklı dimi bir tek okan buruğun aklına gelmişti. Ayrıca Barış seni bir maç idare eder bekte veya kanat bekte ama ne pozisyon bilgisi nede fiziğine rağmen defansif özellikleri bu bölge için yeterli olmaz eğer barışı bek düşünen varsa. Bu şekilde oynarsan her maç gol yersin. Ya adam gibi 3 orta saha ile (Birisi Mertens olacaksa orda Lemina zorunlu gerekirse Sarayı keseceksin) 4 lü oynican çift forvet fantezisine girmeden ya da illa çift forvet oynatacaksan iki DM Toreira Lemina oynatman lazım. Yani kısacası 4 lüde koşan bir 10 no yoksa Sara ile olmaz. Çift forvette Sara ile olmaz. Üçlü de ise Sara ile oynarsın ama Mertens Barış Yunustan en az ikisi ile olmaz.. Basit olan bu zaten nasıl bunu göremiyo anlayamıyorum. La ben bile biliyorum bak. Ama bakıyorum Sara Toreira orta sahası, çift forvet fanteziler filan rakipler orta sahamızı güle oynaya geçer. Her top kalemizde biter. Günün sonunda hüsran ve akıl tutulması. Tüm bunları düşündüğümde bu hoca ile çoookkk zorrr. Farkındaysanız zaten oyuncular bile duruma isyan ediyo.Benim beklentim çok düşük ama işte belki illahi adalet tecelli eder.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt