⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

İlk sayfalar bomba yaw :asd:
Ulan lale!! Benim mesajlarıma kahkaha atıp durmuşsun döverim seni!!

Ben hala daha aynı görüşteyim. Şampiyon olunsa dahi (ki bence bjk maçı ile ciddi zora sokuldu) önümüzdeki sezon farklı bir hoca ile devam etmeliyiz. Son iki sezonun şampiyonu takım ve 300 milyon avroluk kadro, bu kadar inişli çıkışlı bir sezon geçiremez kabul etmiyorum. Avrupa'da bu kadar rezil olamaz onu da kabul etmiyorum.

Offf offff

Sami yende koyamayinca icimde.ukde kalmıştı

Gittik.kadikoyde.yine koyduk

Iste böyle sampiyonluktan aldığım haz 2x

Helal size aslanlar

Ne koyduk.be

Kadikoy evimiz
Zavalli fener huha

Ulan lale!! Benim mesajlarıma kahkaha atıp durmuşsun döverim seni!!

Ben hala daha aynı görüşteyim. Şampiyon olunsa dahi (ki bence bjk maçı ile ciddi zora sokuldu) önümüzdeki sezon farklı bir hoca ile devam etmeliyiz. Son iki sezonun şampiyonu takım ve 300 milyon avroluk kadro, bu kadar inişli çıkışlı bir sezon geçiremez kabul etmiyorum. Avrupa'da bu kadar rezil olamaz onu da kabul etmiyorum.
Futbolu birak artik ihtiyar.

Sudokuya yönel

okan hoca iyi analiz etmis. dogru futbolla paramparca ettik. ilk yarida 3 olsaydi tarihi fark olurdu. 2-0 ken bile tribunleri sus pus olmustu. 3 olunca kendi takimlarini isliklarlardi

Anlıyoruz futbolu biraz, Bu kadro ile iyi iş yapacağımızdan emindim böyle maçların kadrolarında derbi atmosferini gözetmek gerekir. Derbiler bu tarz isimlerle kazanılır yerli kadrosu çok iyiydi bu maçta. Beşiktaş maçına şu 11 çıksa eminim yenilmezdik çünkü Morata-Osimhen ikilisi fazla yumuşak kaldı, Frankowski de sağ bekte çok aksadı o maçtaki en temel iki problem buydu zaten. Bu galibiyet güzel oldu takımın özgüveni yükselir ve ligdeki kalan maçlar içinde olumlu yansıyacaktır. Takım bu maçtaki isteği kalan maçlara yansıtırsa 2 kupayı da alabiliriz diye düşünüyorum.
kalemine saglik sevgili can .

maci teknik taktik daha sonra degerlendirmeyi dusunuyorum. istisna,
nacizane , ilk 11e dair mactan once yazdigim mesajda tek beklentim ve vurgum ; frank yedek de tutulmali. 11de fitse kaan olmali,plase sallai olmali .
kaan ilk 11 sagda oynarsa , macin 2.yari geliskenlerinde oyuna sallai girmeli demistim . geri kalanlarla beraber bekledigim bir 11le ciktik .
mactan once yunus ozelinde soru isaretim vardi, ki ,sakatligi halen etkiliyor oyununu. macta peak yunus dan yine uzakti, yine de cabasi gayreti , 3.bolgedeki var olusu olumlu idi , <-> baris ve osimhen'i bu baglamda da rahatlatti baskiyi kimi anlarda uzerine cekerek .

velhasil , kazanacagimiza dair hissiyatim bayagi fazla idi - genelin aksine - . ki , bekledigim sekilde bir oyun oynadik . <- > dengeli ve kompakt oyun .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Sansürlü küfür mü ediyosun simdi de Erman amca.

Onu birakta, iyi koyduk harbiden. İlk yari fark olmamasi mucizeydi. Yakaladigimizi sokacaktik
Barış Alper, bulduğu pozisyonlardan birini sokabilseydi maç çok daha rahat geçerdi veya ilk yarının sonunda o golü yemesen 1-3'lük maça benzerdi. Ama yine 4-5 yaptırmazlardı.

Geri
Üst Alt