- 26 Eylül 2012
- 122.150
- 72.793
- 5.068
Maç içinde demiştim Vasf rahat olun hiç bir şeyi yok numara yapıyor diye.
Büyük oyuncu. Hem futbolcu hem sanatçı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç içinde demiştim Vasf rahat olun hiç bir şeyi yok numara yapıyor diye.
Ulan lale!! Benim mesajlarıma kahkaha atıp durmuşsun döverim seni!!İlk sayfalar bomba yaw![]()
Futbolu birak artik ihtiyar.Ulan lale!! Benim mesajlarıma kahkaha atıp durmuşsun döverim seni!!
Ben hala daha aynı görüşteyim. Şampiyon olunsa dahi (ki bence bjk maçı ile ciddi zora sokuldu) önümüzdeki sezon farklı bir hoca ile devam etmeliyiz. Son iki sezonun şampiyonu takım ve 300 milyon avroluk kadro, bu kadar inişli çıkışlı bir sezon geçiremez kabul etmiyorum. Avrupa'da bu kadar rezil olamaz onu da kabul etmiyorum.
Sana mı soracağım ne yapacağımı?Futbolu birak artik ihtiyar.
Sudokuya yönel
kalemine saglik sevgili can .Anlıyoruz futbolu biraz, Bu kadro ile iyi iş yapacağımızdan emindim böyle maçların kadrolarında derbi atmosferini gözetmek gerekir. Derbiler bu tarz isimlerle kazanılır yerli kadrosu çok iyiydi bu maçta. Beşiktaş maçına şu 11 çıksa eminim yenilmezdik çünkü Morata-Osimhen ikilisi fazla yumuşak kaldı, Frankowski de sağ bekte çok aksadı o maçtaki en temel iki problem buydu zaten. Bu galibiyet güzel oldu takımın özgüveni yükselir ve ligdeki kalan maçlar içinde olumlu yansıyacaktır. Takım bu maçtaki isteği kalan maçlara yansıtırsa 2 kupayı da alabiliriz diye düşünüyorum.
Sansürlü küfür mü ediyosun simdi de Erman amca.Sana mı soracağım ne yapacağımı?
Döverim seni kardeşim ıslak odunla döverim.
Bana kalsa ikramiyeyi veririm rts biliyorsun :dgol yemeyeceğiz demiştim maç öncesi ofsayttan yedik tutturmuş sayılırmıyım rdaşım
Barış Alper, bulduğu pozisyonlardan birini sokabilseydi maç çok daha rahat geçerdi veya ilk yarının sonunda o golü yemesen 1-3'lük maça benzerdi. Ama yine 4-5 yaptırmazlardı.Sansürlü küfür mü ediyosun simdi de Erman amca.
Onu birakta, iyi koyduk harbiden. İlk yari fark olmamasi mucizeydi. Yakaladigimizi sokacaktik