⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

Fener'in attığı golü tepe kameradan gösterdiklerinde ofsayt olmayabileceğini düşünmüştüm ama daha sonra ofsayt çizgisini ekrana getirmediklerinde ofsayt olduğuna ikna oldum.

Oyun olarak yüksek şiddetli pres ile başlayacağımıza zerre ihtimal vermiyordum, Fener'de beklemiyormuş ki şok oldular zaten golüde bulunca iyice ambale oldular.
Fener'in panzehiri kanat-stoper eşleştirmesi ve topun atıldığı oyuncuya yakın oynanmasından geçiyor. Barış-Çağlar ile eşleşip Yunus, Kostic'i ablukaya alıp Osimhen'de geriden gelince tüm dönenleri ya aldık ya da havuza uzaklaştırmalarını sağladık böylelikle onlara yarı sahayı geçme fırsatı bile vermedik.

Bize karşı zaten tehdit unsurları hiç yoktu, bizim sorunumuz merkezden delici gelen takımlara karşı başlıyor o yüzden gol bulmaları çok ekstra olaylara kalacaktı.

Takım ve hoca iyi reaksiyon verdi bu ligede yansıyacaktır hatta Samsun maçı bu Pazar olsa süper olurdu ama takımı Beşiktaş maçından sonra affetmem için şampiyonluk ilanı gerekiyor o gün kalbimi çok kırdılar.

ulan ne güzel bir güne uyandık yav.

osimhen reyiz üc ayağın ücüne de kurban olayım

Dün yine saçma bir ofsayt kararı ile ortak ettiler maça... İlk maçta olduğu gibi farka gitmemizi engellediler.

Maça çok iyi başladık. Beşiktaş maçında da bağırdım çağırdım morata ile olmaz diye... Dinamik oynayabilse olur ama onunla pres falan hiçbir şey yapamıyoruz. Oyun sekteye uğruyor.

2. Yarıda da yine üstün olan bizdik. Tabi tek farklı skorun etkisiyle üzerimize gelmeleri normal. Tek üzüldüğüm ve sinirlerimin hala yatışmadığı konu osimhen ve Barış konusu. Orada bir şerefsiz küfür ede ede barış ile birlikte ilerliyor ama olaya müdahale eden yok. Hakem de eşlik ediyor bu arada barışa.

Ben bunların bu şerefsizliklerine katlanamıyorum. Allah rızası için şu görüntülerden alayının anasını bellemeyen federasyonun bu ülkenin içerisinde nasıl bir kaos ortaya çıkardıklarının farkında olup olmadığını çok merak ediyorum. Düşman olsa aklına gelmez bu yaşananlar. Yeter artık bu haysiyetsizlere...

Hala zoruma gidiyor. Pozisyon tekrarı vermeyen yayıncı ve uyduruk golü veren Erkan yavşağı ile yine alenen hakkımız yendi. Çıkıp bi halt yapmıyorlar.

Umut Eken: "Fred'in koridordaki kırmızı kartı"Ev sahibi takımın 13 forma nolu oyuncusu Frederico Rodrigues De Paula Santos, tünel içerisinde ve fuaye alanı boyunca sağ el işaret parmağını müsabaka hakemine doğru sallayarak, 'you are shit, you are disgusting' şeklinde 4-5 kez yüksek sesle bağırmıştır. Kullanılan cümleler üzerine, müsabaka hakemi ev sahibi takım 13 nolu oyuncusu Frederico Rodrigues De Paula Santos'u kırmızı kart ile ihraç etmiştir"

Geri
Üst Alt