Bjkyi de yense idik üst üste 2 derbi galibiyeti şahane olacaktı. O maç çok can sıktı.
Muhtemelen o maçı kazansak FB maçı takımın da hocanın da umurunda olmaz ve kaybederdik bugün. Bence eğrisi doğrusuna denk geldi. Ya da her şerde bir hayır vardır diyelim. TS puan aldığı an fişi çekeriz her türlü.
nacizane dusuncem , o maci yenerdik hatta en azindan en kotu berabere bile kalirdik. milli mac oncesi lig macinda peak donemimizi andiran bir oyunla farkli galiip gelmistik 4-0 , <-> momentum bazli beklentim derbiyi de kazanacagimiz yonunde idi. tek endisem ; milli mac ertesi olasi klasik puan kaybi idi .
netice olarak, bjk macinin kaybedilisinde kirilma ani , macin elden gitmesine bold kapi acan- macin o dakikasinda kirmizi goren ^frank dir. nazarimda. dolayisiyla 1-0 geride dk 35de 11e10 olan maci, o dakikadan sonra ~ ertesinde tarafim adina oyuna dair saglikli bir degerlendirme yapmak mumkun degildi , ki ,teknik taktige detaylica deginmedim bile. 10 kisi ,zor deplasman,
fb deplasmanlarina nazaran son yillarda zorlandigimiz bjk derbileri ,
uzerine ilk yaridan 1 kisi eksiksin, + birde milli yorgunlukla gelen oyuncular da cabasi . velhasil , o gunde dedim bugunde ayni yerdeyim ; o derbi nin kaybedilisini tum den hocaya yazmak bariz yanilgi yapar.demistim.
sozun ozu ;
*dunku derbideki ^ezici oyunumuzun^ bir benzerini -> ( bjk macinda sahada *11e11 olan sekliyle *oynanmasi *kaydiyla )
o gun de oldugu gibi - mactan once galip gelecegimize suphem yoktu . tum oyun planlarini ve olasi geliskenlerini bozan
nerdeyse daha bastan 10 kisi oynamamizdi . hafta boyu calistigin 11e11 mac taktigin bir anda 11e 10 oynandiginda elbette sos verir. velhasil, frank'in hayati hatasi nin maca maal olmasini gormezden gelip, bu derbi kaybedilisinin tumden hocaya adledilmesi ,o gun de dedigim gibi - bariz tespitsel yanilgi idi .
tum bunlar goreceli elbette .
saygi ve selamlar .