ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

aralarındaki ilişkinin sırrını, birçok olaydan daha fazla merak ediyorum gerçekten, polat-sezgin arasındaki koparılamaz bağın sebebi ne? adam başkanlıktan devriliyor sezginin uğruna inanılmaz birşe.

Ben nedenini delillerle biliyorum ama paylaşmayacağım...Şunu söyleyebilirim Galatasaray kümede düşse Sezgin kendi bırakmadan Polat bırakmaz...

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Ne kadar kaliteli futbolcu alırsan al ortada bir oyun düzeni olmadıgı sürece hiçbir şey olmuyor. Bizim Hagi efendinin oyun tarzı bütün takım topun arkasına geçsin hızlı hücum yapalım. Rakib pas yapsın oley cektirsin önemli degil, çaresiz bir şekilde kalesini savunan tipik bir Anadolu takımı zihniyeti. Heee unutmadan bunu Anadolu takımları bizden kat kat daha iyi yapıyorlar.

peki sen futbolcuyu niye yuhalıyorsun kardeşim.sarp aydın ayhan mı dedi beni galatasaraya alın takımda tutun diye.gaziantep ve kayseriden yeteneksiz takım oluşturduğunda suç yönetimin mi futbolcunun mu kardeşim.sezgin olayında suç polatın.sezgin maaşlı elaman.eğer beceremiyorsa alırsın görevden.

Her zaman düşündüğüm ancak bir türlü yazmayı akıl edemediğim bir noktaya temas etmişsin. Teşekkürler :)

Bu adamların suçu yok yahu, neyini protesto edeceksin ? Kapasiteleri bu kadar !!

[video=youtube;l8oQ6XopBEE]https://www.youtube.com/watch?v=l8oQ6XopBEE[/video]

Aslında olabilir, ben bu durumu biraz da oluşan olumsuz psikolojiye bağlıyorum. Takım kalitesi yerlerde ama özgüven eksikliği de var.

Yine de ben sizin kadar iyimser olamıyorum.

Hagi'nin gelmesini hiç istememiştim. Ama Hagi'ye de fazla kızamıyorum. Oyuncu değişiklikleri falan hatalı olabilir ancak eldeki malzeme ile de orantılı bu biraz.

Herşeye rağmen,

Sezon sonunda ara transfer de aldığımız Culio, Stancu ve Kazım'ı takımda tutup ( tamamı yedek kulübesinde rotasyon için )

takımın geri kalanı ile yolları ayırıp ( Arda dahil )

yeniden yapılanmaya gitmek isterdim.

Bu efsane harcamak işi Lucescu'nun kovulduğu gün başladı. Rijkaard bizim için büyük bir fırsattı her bakımdan. Adam 4-3-3 benim sistemim diyor, Başkan basına diyor ki bu takıma bir ön libero bir de oyun kurucu lazım. Bu şu demek, ben senin taktisyenliğine güvenmem, benim istediğim sistemle oynayacaksın.

Rijkaard'a BAM'ı reva görüp vizyondan bahseden yönetim, rahmetli Özhan Canaydın döneminde başlayan getir efsaneyi taraftara yuhalat moduna dönüş yaptı. Bu tamamen yönetimin son dakika manevrası oldu.

Bir takım, orta sahasının direnci ve organizasyon gücü kadar güçlüdür. Bu bakımdan ortada en zayıf halka Cana. Önceki senelerde dikine oyunundaki eksikler nedeniyle Mehmet Topal gibi. Hagi'de bu maç Cana değil de Neill'in oyuna katkısı kadar güçlü olmayı tercih etti orta sahada. Tek beklentim defansif orta sahalar değil de, Culio-Yekta-Stancu-Kazım-Baros uyumunun bir an önce sağlanması.

Ama koşan, pres yapan forvet isterdim de, Stancu gibisini uzun zamandır görmemiştim yahu :)

galatasaraygaziantep.jpg

aralarındaki ilişkinin sırrını, birçok olaydan daha fazla merak ediyorum gerçekten, polat-sezgin arasındaki koparılamaz bağın sebebi ne? adam başkanlıktan devriliyor sezginin uğruna inanılmaz birşe.

aynen bende anlamıyorumsezginin uğruna yönetimden 4 adamı gözü kapalı harcadı.ben artık art niyet hissediyorum.çünkü bu kadar iyi bir yöneticinin bu kadar bilerek hata yapması inanılacak gibi değil.trasfer politikasıda tamamen yanlış.geçen sezon takım 5. oluyor sen 5 tane transfer yapıyon.4ünü devre arasında geri gönderiyorsun. serdar özkan ali turan musa çağıran mehmet battal saka gibi

Ahmet Çakar bikaç ay önce bi iddaa atmıştı ortaya Rusyada bi fuhuş olayı bazen acaba mı diyorum

Her zaman düşündüğüm ancak bir türlü yazmayı akıl edemediğim bir noktaya temas etmişsin. Teşekkürler :)

Bu adamların suçu yok yahu, neyini protesto edeceksin ? Kapasiteleri bu kadar !!

aynen. bide bunu yönetim görebilse kapasitelerinin bu olduğunu!

Mi-Si-Mo-Vic

Ulan annem bile maç ne oldu diyo kesin yenildiniz hiç sesin çıkmıyor diyip gülüyor ne durumlara düştük. :)

[video=youtube;hPgxsHrcc-U]https://www.youtube.com/watch?v=hPgxsHrcc-U[/video]

Geri
Üst Alt