# Zurab Khizanishvili

Cevap: # Zurab Khizanishvili

haldun üstünel böyle 2.sınıf adamları almaz.helede rekjakrd buna müsade etmez.

Cok duyduk o laflari be Harun:DVerdikleri saatte de aciklandigini hic görmedim:D

19.50 de kaybolur forumdan merak etme:D

Haha :D:Dgüzeldi bu renkdaş ;);):):).Ya valla ne diyim ben inanmıyorum transfere böyle bir giriş yapmayız ve bana göre böyle bir oyuncuyuda almayız ;);):).Ama eğer alırsak da Rijkaard ve ekibi bizim görmediğimiz birşey görmüş bu oyuncuda ;);):):).

Haha :D:Dgüzeldi bu renkdaş ;);):):).Ya valla ne diyim ben inanmıyorum transfere böyle bir giriş yapmayız ve bana göre böyle bir oyuncuyuda almayız ;);):).Ama eğer alırsak da Rijkaard ve ekibi bizim görmediğimiz birşey görmüş bu oyuncuda ;);):):).

Bende hic inanamiyorum..Saka gibi geliyor bana gercekten...

Bence bizi biraz bu Khizanishvili haberlerine alistirmak istiyorlar..

Gelecek futbolcuyu daha cabuk benimsemek icin..

Belki gelecek futbolcu o kadar yildiz bir futbolcu degil ama Khizanishvili haberlerine alisan taraftarimiz gelen futbolcuya cok sevinecek:ka25:

Paranoyak oldum yemin ediyorum:D

Bende hic inanamiyorum..Saka gibi geliyor bana gercekten...

Bence bizi biraz bu Khizanishvili haberlerine alistirmak istiyorlar..

Gelecek futbolcuyu daha cabuk benimsemek icin..

Belki gelecek futbolcu o kadar yildiz bir futbolcu degil ama Khizanishvili haberlerine alisan taraftarimiz gelen futbolcuya cok sevinecek:ka25:

Paranoyak oldum yemin ediyorum:D

Müthiş bir düşünce renkdaş işte bu ;);):).Bak şimdi bu adama alıştırcaklar bizi sonra çok tanınmış bir oyuncu gelmeyecek defansa ,sonra yönetim diyecek ki bakın biz bunu getirdik ''Khizanishvili'' gibi oyuncularda var bunu getirdiğimize dua edin bizde yeni gelen adamı yıldız gibi karşılayacaz budur ;):):).Çok zeki bir yönetimimiz var :D:D:D:D.Yada yıldız getirilecek bu adamın üstüne çekiliyor ilgi ki transfer rahat sonuçlansın;););):):):).

Harbi sağlam teori kurdum :D:D:D.

gelme lan gelme, git git, gitmelisin artık seni istemediğimizi bilmelisin, gürcü, kazandibi:D:D

Etiketler bomba ya:D

Yavas yavas irkciliga yaklasiyoruz taraftar olarak..Yavassssss.....

Begenmeyelim ama irkiyla alakali bisey söylemeyelim...

Türkler hakkinda böyle seyler duydugumuz zaman cinnet geciriyoruz..

Daha saygili istemeyelim:D

Galatasarayımızda transfer dedikodularına her gün değişik isimler eklenirken, sarı kırmızılı yönetim yine sessiz ve derinden çalışmalarını sürdürüyor.

Yaklaşık 5 gündür Avrupa'nın 4 değişik ülkesinde transfer çalışmalarını sürdüren futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, İstanbul'a döndü ve transfer görüşmeleri için başkan Adnan Polat ve teknik direktör Frank Rijkaard'a ayrıntılı bir rapor hazırladı. Üstünel, sarı kırmızılı kulübün başkanı ve teknik direktörü ile yapacağı toplantılar sonunda transfere son şekli vermek üzere yeniden Avrupa yollarına düşecek.

Bugün gazetelerde çıkan Barcelona'nın yedek futbolcularının transfer haberleriyle ilgili görüşünü açıklayan Haldun Üstünel, "Yazılan isimler ile ilgimiz yok. Rijkaard ile Barcelona arasındaki ilyişkiye dayanarak birçok transfer dedikodusu üretiliyor. Biz transferde son sözümüzü söylemedik ve hala kimsenin duymadığı isimler üzerinde çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.

Bu arada Haldun Üstünel'in öncelikle Halil Altıntop ile Lincoln'ün takas transferini gerçekleştirmek için görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Üstünel'in bu konuda teknik direktör Frank Rijkaard'ı ikna ettiği ve Hollandalı teknik adamında sıcak bakmadığı Brezilyalı yıldızın gönderilmesine onay verdiği belirlendi.

Kaynak: DHA

Konu gene sapıttı ve geyiğe bağladı :D:D.Aha saat 19:53 bakalım arkadasın dediği gibi 20:00'da resmi sitede duyurulacak mı?:):).

Khizanishvili'ye Rijkaard engeli

Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Blackburn Rovers’ın 28 yaşındaki Gürcü savunma oyuncusu Zurab Khizanishvili'nin Tugay ile birlikte tatil için Türkiye'ye geldiği ve sarı-kırmızılılara önerildiği ortaya çıktı.

Galatasaray Gürcü futbolcuyu renklerine katmak için harekete geçecekti ancak Hollandalı teknik direktörü Rijkaard onaylamadığı için transfer görüşmeleri gerçekleşemedi.

Trabzonspor’un eski futbolcularından Arçil Arveleadze, Zurab Khizanishvili ile konuştuğunu belirterek Galatasaray ile görüşmelerde sona yaklaşıldığını iddia etmişti.

Geri
Üst Alt