# Zurab Khizanishvili

Cevap: # Zurab Khizanishvili

Frank'ın pek fazla sıcak bakmadığı bir oyuncuydu. Fakat Tugay'ın ısrarla önermesi ve kefil olması sonucu yönetimce alındı. Tugay aynı zamanda Galatasaray'ın ingileteredeki scout görevini üstlenecek bundan sonra. Tam scoutluk yapmasada hem kendini antrenör olarak geliştirecek hemde ingilterede kumaşı iyi olup barınamayan topçuları bize önerecek.

Bu arada Oleguerde büyük ihtimal yarın en geç çarşamba günü açıklanacak. Büyük ölçüde anlaşıldı.

scoutun önerdiği adama bak çay demle derim buna ben anca:)

Resmi sitede görmeden inanmamak lazım.Coloccini demiş Ntv de mantıklıda bence olabilir

rijkaard kariyerini tehlikeye atmaz. Merak etmeyin. Skibbe ayarı biri olsa idi, ne getirsen eyvallah derdi..

Olsa bile bu transfer, mutlaka RİJKAARD onaylamıştır.

Hala inanmıyorum ;);):).Çünkü Co transferindede çok güvenilir medyalar co adrieense GALATASARAY'da dedı ama suratlarına patladı haber,Rijkaard geldi ;);):).Bence bu da öyle bir haber ;);).

Harun'cum Setanta Sports diyoruz... Fotospor , Fotomaç , Fanatik , Lig tv , Milliyet vb.... demiyoruz... Balon Haber yapacağına kesinlikle inanmıyorum Setanta'nın...;)

Dobrowski olduk diyorum, baska bisey de demiyorum

aynı takımda aynı kafilede aynı soyunma odasındaki adamı sen ondan daha iyi mi tanıyosun iki macını ( o da cok zor ) izlemişsin konusuyosun burda.

adamın kariyeri belli olmasa dediğine inanıp yanlış söylemişim diyeceğim.ama hiç parlak değil.tugay iyi futbolcu olabilir ama bu iş de profesyonellik gerektiriyor sonuçta. onun kefil olmasıyla futbolcu alınmamalı bence. alexin kefil olduğu maldonadoyu görüyoruz

Bu transfer kadar berbat bir ihtimal yoktu, iyi dalga geçer fenerliler. Haklılarda.

Arkadaşlar, aranızda Haldun Üstünel'in kardeşleri falan var galiba, bu kadar net konuştuğunuza göre.

balon haber 2. bouizid faciası olur inanmayın futbolcu gelir ama bizimkiler almaz.

Meira geldiginde hepimiz ooo cok iyi adam aldık diyorduk , ama adamın kariyeri , iyi olması bazen yetmeyebiliyor. Oyun sistemi , takım uyumu , ülke havası vs. hep etkiliyor futbolcuları. O yuzden Zurab'ı bence ligin 7 - 8 . haftalarında degerlendirip bir kanıya varmak lazım. Henüz çok erken.

Bu kadar umutlu bekleyişten sonra bu olursa dobrowski de olur trışkadan teyyarede. Ben de buna selam söyle o yare derim!

Fenerliler dalga geçer falan ne demek ya.Onların kimleri alıp futboldan ettiğini de biliyoruz.Böyle şeyleri geçelim artık.Zimbabwe'den gelsin yeterki iyi oynasın.Tabii bu transfere onay veriyorum sanılmasın.O bölgeye büyük isim lazım.

Harun'cum Setanta Sports diyoruz... Fotospor , Fotomaç , Fanatik , Lig tv , Milliyet vb.... demiyoruz... Balon Haber yapacağına kesinlikle inanmıyorum Setanta'nın...;)

Holllanda medyası diyorduk?.Hani çok güvenilirdi onlarda Co ile anlaşıldı GALATASARAY'da diyordu noldu.;);)Renkdaş fotomaç,fanatik falandan bahsetmiyorum ben ;),Co transferinde Hollanda medyası güvenilir olmuştu hatırlarsın bence buda böyle bi haber ;);):).Bana göre zarf ;);):):.

Geri
Üst Alt