# Zurab Khizanishvili

Cevap: # Zurab Khizanishvili

Transfer daha resmi sitede açıklanmadı hemen yönetime sallamaya başlamış bazı arkadaşlar ;).Lütfen bunu yapmayalım renkdaşlar.;)

İzleyen renkdaşlarım vardır bir yorum yaparlarsa oyuncu hakkında sevindirici olur ;);).

Hocam ben izledim 1 2 kere zaten bu sayi arkadasin kariyerinin yuzde 10 u neredeyse :)

Galatasaray bu oyucu ile anlasmaz ..Haldun bu arkadasi alip Bir cuval inciri berbat etmez ama gelirse bilin hakkaten cok guvendikelri birinin onerisi vardir ki bu kisi Tugay olabilir...

Skysports.com'da premier lig oyuncuları kalitelerine göre puanlanmış.

Bakıldığında;

Zurab Khizanishvili: 5.2 ( https://www.skysports.com/football/player/0,19754,11676_222861,00.html )

Lucas Neill: 6.1 ( https://www.skysports.com/football/player/0,19754,11685_27089,00.html )

Bunu sadece bazı arkadaşlarımızın bazılarına "Lucas Neill'dan daha kaliteli bu adam izledin mi hiç?" dedikleri için koydum.

Ha bu arada bu puanlarla oyuncuların kalitesiz olduğunu sanmayın mesela Rio Ferdinand 6.7 puan. :)

Skysports.com'da premier lig oyuncuları kalitelerine göre puanlanmış.

Bakıldığında;

Zurab Khizanishvili: 5.2 ( https://www.skysports.com/football/player/0,19754,11676_222861,00.html )

Lucas Neill: 6.1 ( https://www.skysports.com/football/player/0,19754,11685_27089,00.html )

Bunu sadece bazı arkadaşlarımızın bazılarına "Lucas Neill'dan daha kaliteli bu adam izledin mi hiç?" dedikleri için koydum.

Ha bu arada bu puanlarla oyuncuların kalitesiz olduğunu sanmayın mesela Rio Ferdinand 6.7 puan. :)

puhahahaha işte bu yüzden güvenilmez.

Transfer daha resmi sitede açıklanmadı hemen yönetime sallamaya başlamış bazı arkadaşlar ;).Lütfen bunu yapmayalım renkdaşlar.;)

İzleyen renkdaşlarım vardır bir yorum yaparlarsa oyuncu hakkında sevindirici olur ;);).

Harun koskoca paylasim sitesi youtubeda bile adamin 2 videosu var oda Galatasaray ile ilgili.Yani kendisinin oynadigi 4-5 mac izleyen arkadas varsa (sanmiyorum)bilgi verenler olur galiba.

neill 2.7 milyon sterlin istiyor GS dan. bu 1.2 M Avro. hangisi iyi????????????????????

Khizanishvili'ye Rijkaard engeli

Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Blackburn Rovers’ın 28 yaşındaki Gürcü savunma oyuncusu Zurab Khizanishvili'nin Tugay ile birlikte tatil için Türkiye'ye geldiği ve sarı-kırmızılılara önerildiği ortaya çıktı.

Galatasaray Gürcü futbolcuyu renklerine katmak için harekete geçecekti ancak Hollandalı teknik direktörü Rijkaard onaylamadığı için transfer görüşmeleri gerçekleşemedi.

Trabzonspor’un eski futbolcularından Arçil Arveleadze, Zurab Khizanishvili ile konuştuğunu belirterek Galatasaray ile görüşmelerde sona yaklaşıldığını iddia etmişti.

milliyet

Harun koskoca paylasim sitesi youtubeda bile adamin 2 videosu var oda Galatasaray ile ilgili.Yani kendisinin oynadigi 4-5 mac izleyen arkadas varsa (sanmiyorum)bilgi verenler olur galiba.

O derece diyorsun he :S:).Büyük ihtimal dünkü Dos Santos olayı gibi bu haberde yalan bosuna tartışmayalım bile bence ;):).

Bu arada renkdaşlar bu saatlerde belki bir transfer açıklanabilir ;):).Çünkü böyle bir yalan haber çıktı herkes gözünü oraya çevirdi arkadan Haldun Üstünel bi bomba patlatabilir ;);):).

Arkadaslar tepki vermekte cok hakli..Citayi bukadar yükseltmisken Zurab Khizanishvili transferi cok mantiksiz olur..

Premier Lig´de de dandik futbolcular var tabiki..Zurab da bunlardan biri..

Gürcü olmasindan dolayi degil bu tepki..

En azindan takiminda sürekli oynayan bir futbolcu olmaliydi..

Sonucta Liverpool takiminin yedegi degil, veya Manu,Arsenal vs..

Blackburn´de oynayamayan adam Galatasaray´da nasil oynasin?

Blackburn´den kat kat üstün bir takimiz...Sasirtmaca bu...

Hele Haldun Üstünel´in böyle futbolculara takilacagini hic mi hic düsünmüyorum

[QUOTE Hollandalı teknik direktörü Rijkaard onaylamadığı için transfer görüşmeleri gerçekleşemedi.

[/QUOTE]

Rijkaard :ka05:

ligtv.com.trde wehsett diye biri bunu yazmis nekadar dogru bilemem.

arkadaşlar gs tv de haldun üsütnel az önce açıklama yaptı bu futbolcuyla alakamız yokmuş saygılar...

biraz once haberturk dedi 2.5 milyon euro bonservis 3 yillik anlasma hawaiideymis oyuncu suan direk istanbula gelecekmis

Herkes başka birşey diyor ya ?:).GSTV'ye bağlanmış ilgimiz yok demiş Haldun Üstünel.:D

Behçet renkdaşım da anlaşma sağlanmış diyor.;):)

Kafam iyice karıştı ;):).

habertürkde 3 yıllık anlaşma sağladığımız söyleniyor. ama inanmıyorum, sallama haber

Herkes başka birşey diyor ya ?:).GSTV'ye bağlanmış ilgimiz yok demiş Haldun Üstünel.:D

Behçet renkdaşım da anlaşma sağlanmış diyor.;):)

Kafam iyice karıştı ;):).

anlasma yok. adam tugayla gelmis bizim basinda arcile sormus olay bu. bu aksam baska biri aciklanack diyor abi. :ka25:

Geri
Üst Alt