# Zurab Khizanishvili

Cevap: # Zurab Khizanishvili

bu adam alınacağına semih oynasın daha iyi en azından para harcamamış oluruz alınırsa yazık olur paramıza hem eminim semihe güvenilsin bu adamdan bin kat daha faydalı olur

Biri bunun şaka olduğunu söylesin lütfen :( Blackburnde sadece 5 maç oynayabilmiş bir adam bize ne kadar yarar sağlar, hiç izlemedim peşin hükümlü olmak da istemem ama, bu iş bende kocaman bir soru işareti :confused:

Aslında sorunu ad yapamamış bir oyuncu olmak.Normalde yedek kaldığı takımların ilk 11'de ki stoperlerinden daha iyi bir isimdi ama ad yapamamanın sıkıntısını çekti.Oynadığında hiç bir zaman sırıtmadı,oyun kurabilme yeteneği ve tekniği üst düzeyde ama hiç bir zaman kalıcı olamadı.Bana kalırsa faydalı olabilir ama Servet satılırsa alınsın derim,çünkü Servet'le beraber ağır bir ikili oluştururlar,Servet-Meira gibi olurlar ama Emre Güngör'le oynarsa çok iyi bir ikili oluşturabilir Khizanishvili.

Bu hafta içi khizanishvili transferi açıklanacak heralde...

Geçen sezon bütün maçlarda oynamadı mı bu? Bana oynadı gibi geliyor.

Bence gelmesi çoook iyi olur.

Hmm. Aslında şöylede bir durum var tabi, yönetim bu senede hüsran olursa üzerine gelecek baskıyı bildiği için göz göre göre bir hata yapmaz diyede düşünüyorum.

bi kere izledinmi zurab'ı? bi kere????????:mad:

Ben izledim ve buradan soyluyorum...

Neill bu arkadas i 2 3 e katlar....Hem daha yonlu dur Neill hemde tecrubesiyle oyuna kattiklari ortadadir.

Zaten direk baksan olaya biri West Ham in kaptani digeri Blacburn de bu yil 5 mac oynamis Carling Cup oyuncusu/...

eger üstünel begenir rijekaard onay verılse kımse kotu deyemez:D

arkadaşlar yabancı basında fazlaca bu haber dönüyor.

galiba üstünel ilk defa error verecek

Ekşi'den alıntı;

oldukça lüzumsuz bir transfer . bu gürcü , geçen sezon premier league , fa-cup ve league cup'da topu topu 12 kez forma şansı bulabildi . andre ooijer ve christopher samba'nın gölgesinde kaldı hep . avustralyalı brett emerton sakatlanınca takım içi revizyondan sonra sam allardyce zurab'a güvenip takıma koymak yerine gael givet'yi kiralamayı tercih etti marsilya'dan . galatasaray bu gürcü'yü almak yerine ya paraya kıyıp christopher samba'yı istemeliler blackburn'den ya da psvile anlaşmak üzere olan ve bonservisi elinde olan tecrübeli hollandalı andre ooijer'i almalı . çok daha iyi .

5 maç oynamış bi adamın GALATASARAYDA ne işi var.balon haberdir öyle umut ediyorum.zaten bu haberlere göre oliviera,pires,rui costa hepsi bizdeydi...

Blackburn gibi orta sira takiminin yedegini almak bence guzel bir transfer olmaz.Insallah haber dogru degildir.

adnan başkan bu transferle gerçektende yeşilköyü sallarsın:(

Türkiye'de oldunu gerçek oldunu düşünüyorum ama bir anadolu kulubüne transfer olur,mesela Avustralyalı Nick Carle oldu gibi sabah bize geliyordu,sonra FB'ye, ancak doğru adresi Gençlerbirliği oldu:D

ben bu transferi haldun üstünel veya rijkaardın yaptığına inanmıyorum. adnan sezgin vardır gibime geliyor işin içinde...

Transfer daha resmi sitede açıklanmadı hemen yönetime sallamaya başlamış bazı arkadaşlar ;).Lütfen bunu yapmayalım renkdaşlar.;)

İzleyen renkdaşlarım vardır bir yorum yaparlarsa oyuncu hakkında sevindirici olur ;);).

Belki Galatasaray Tugayi istiyordur Riijkardin yardimcisi olsun diye ikna isinide Khizanishvili yapiyordur o yuzden Turkiyeye gelmistir.En azindan ben boyle dusunmek istiyorum bir umut var icimde gelmeyecek diye:).

Geri
Üst Alt