# Zurab Khizanishvili

Cevap: # Zurab Khizanishvili

Son Dakika!

Az önce Lig tv Ana haber bültenin'de Lig tv Londra

Temscilsci Galatasaray'ın Kzinashvili ile yıllık 2.1 milyon

euro karşılığında 3 yıllığına prensip anlaşmasına

vardığını açıkladı...

Bu adam gelirse yaptığım son etiket züper traşşşşvili olmıyacak :mad:

Son Dakika!

Az önce Lig tv Ana haber bültenin'de Lig tv Londra

Temscilsci Galatasaray'ın Kzinashvili ile yıllık 2.1 milyon

euro karşılığında 3 yıllığına prensip anlaşmasına

vardığını açıkladı...

Yuh ya birde yıllık 2.1m €.

Ama bence yalandır Lig tv'nin böyle çok kesin haberlerini çok gördüm.

Ya inanmayın, yalan.

Baros'a 1.8 veren yönetim tikilişvilikli'ye 2.1 verir mi.

daha kaliteli adamlar lazım blackburn de sürekli yedek oturan adamın bize ne yararı olabilir ki

Burayı okuyan yönetime yakın biri varsa duysun sesimi, bu adamı getireceğinize sokaktan 1.90'lık bir elemanı koyun defansa daha iyi... :o

Renkdaşlarım sayın MŞ'nin sitesinde bir renkdaşımız yazmış doğru gibi görünüyor;) oda başka bir yerde okumuş güvenilirmiş :D:D.

Zurab'ın menajeri ortamı kızıştırmak ve başka takımlara iyi fiyata oyuncuyu satmak için böyle yalan transfer haberleri çıkarmış.Bu şekilde bir cümle :D.

Yok ben bu adamı alacağımızı hiç sanmıyorum. Akıllı adam Haldun. Hadi Haldun atladı Rijkaard veto eder.

Hawaii'den Florya'ya

Galatasaray'ın Blackburn Rovers'tan transfer etmeyi planladığı Gürcü stoper Zurab Khizanishvili ile en kısa sürede resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.

Gürcü oyuncunun Havaii'den tatilden dönmesini bekleyen Galatasaray yönetimi, Blackburn Rovers'a 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Khizanishvili ise bu transferden yıllık 1.4 milyon euro kazanacak.

Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de sadece 5 maçta görev alabilen Zurab Khizanishvili ile 3 yıllık sözleşme imzlamasını beklenen Galatasaray'ın oyuncunun tatil dönüşünde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Gürcü Milli Takımı'nda 57 maç oynayan Zurab Khizanishvili, 2003'te Glasgow Rangers'a transfer oldu. Ardından 2005'te Blackburn Rovers'a geçti.

Öte yandan Fransız basın organı L'Equipe'de yer alan haberde Marsilya'nın yeni sportif direktörü José Anigo'nun, Servet'in transferini dondurduğunu açıklamasına rağmen çalışmalar büyük bir gizlilik içerisinde yürütülmeye devam ediyor.

Şayet Galatasaray, Marsilya kulübü ile Servet'in transferi konusunda anlaşma sağlarsa, Ajax'ta oynayan İspanyol futbolcu Oleguer ve West Ham United'da oynayan Avustralyalı futbolcu Neill ile görüşmelere başlayacak.

20.06.2009

Kaynak : Sporx.com

Ne khizansihvilisi ya bu adam cok kötü ya tugay bile 40 yasında ilk 11 oynarken bu adam

senede 3 mac oynadı ... Sota tabi süper adam der kendi memleketinden adam sonucta

gürcistandan topcu ne zaman cıkmıs alın abi luganoyu babalar gibi bonservisi yok biseyi

yok !

bu adama kanım hiç ısınmadı bir kaç maçını izledim beğenemedim bu kadar bekledikten sonra gelen zurab olmamalı gelirse de artık desteklemekten başka çaremiz yok umarım yanıltır beni zurab...

Ne khizansihvilisi ya bu adam cok kötü ya tugay bile 40 yasında ilk 11 oynarken bu adam

senede 3 mac oynadı ... Sota tabi süper adam der kendi memleketinden adam sonucta

gürcistandan topcu ne zaman cıkmıs alın abi luganoyu babalar gibi bonservisi yok biseyi

yok !

şota zurab'ın menejeri diye okumuştum bir yerde...

Bu Tıknaz Bili bir işimize yaramaz bizim.

ayrıca melberg olympiakos'a 2.5m euroya giderken biz 2.5m euroya zurab'ı getiriyoruz!

Geri
Üst Alt