# Zurab Khizanishvili

Cevap: # Zurab Khizanishvili

galatasarayımız için en hayırlısı olur inşallah ne diyelim..

yönetime beddua okuyan arkadas, 3 sene önce baros gibi bi oyuncu gelcek deselerdi ne derdi acaba... geçde olsa ben yönetimimzin çalışmadığına inanmıyorum... onlarda bizim kadar düşünüyodur, haldun üstünel ilgileniyo unutmayalım...

Haldun Üstünel'e güvenelim.Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. :)

Budur, arkanıza yaslanın ve yönetime güvenin. Eski hatalar tekrarlanmayacaktır. Rijkaard bu adamı istemezse alınmaz zaten, telaş yapmanın anlamı nedir? Alınmak istenen futbolcular için yeterli maddi imkanlar sağlanamıyorsa da eldekilerle devam ederiz.

Yönetim Servet'i satıp yerini doldurmaya bu adamı getirmez.. Vasat bir oyuncu, Premier Ligde 5 maça çıkmış, boşa kontenjan doldurma olur, ayrıca Servet'in yerini de dolduramaz..

Geçen sene yapılan tüm transferler içimize sinmişti ama başarı gelmemişti. Leo Franco'dan sonra Khizanishvili'de açıkçası beni pek memnun etmedi. (Eğer ki gelirlerse tabii) Belki bu kez tam tersi olur ve içimize sinmeyen isimlerle başarı gelir.

2, acaba, adnan sezgin istifa, boma, bılekbörnün herşeyi, cannavaro'nun amcaoğlu zurab, cim, crazy for you khizanishvilli iiii ii ii iii, dakikakaynak, ferdinandın varisi, galatasarayda, gel kzihanssvili gel, geliyormu, gelme lan gelme, git git, gitmelisin artık seni istemediğimizi bilmelisin, go home yankee pardon khizanishvili, gürcü, haydi khizanishvilililili lili lilii, ingilterenin en iyi defansı, kazandibhi, khizanishvili, kızgınahsvili, lütfen gel zurab, milyon, naptın haldun, sağlam, son, sterline, stoper, süper adam, tezahürat da yapılmaz bu isimle, yok artık haldun, zuper lazeryon, zurab, zurab değil puyol, züper tıraşşşşvili

Etiketler süper :D

sende birader yazmak için bişeyler yazmıssın.

Dikkatimi çekti yazdım, kimin yazmak için birşeyler yazdığı anlaşılıyor birader..

takımdaki yabancılar; leo, baros, kewell, linderoth, carrusca, lincoln, nonda

eğer zurab da gelirse yabancı hakkımız doldu bile.

hadi carrusca gitti diyelim bir oyuncu hakkımız daha olacak bunu da stopere mi harcayacağız? forvet, orta saha bunlar ne olcak?

yabancı hakkını bir kaleci 2 stopere kullanmak çok büyük saçmalık olur ben yönetimin bu seneki transfer politikasını anlamakta zorluk çekiyorum zurab gelcekse bile başka stoper istemiyorum ...

belli belli.tamam uzatma dikatini çeken saçma sapan şeyler varsa yazmaya devam et.

bu kim ? bunun yerine 3.ligden genc bir defans oyuncusu dahi iyidir

Arkadaslar, belki adamin ismini ilk kere duyuyorsunuz, bos yere bilmeden atip tutmayin. Yönetim bu hamleyi yapiyorsa bir bildikleri vardir.

Ayrica diyelim ki takima adapte oldu, çok iyi performans sergiliyor, bu tez konusu transfer olmaz mi ? Yani elinde ki defans oyuncusunu 8 m €'ya Marsilya'ya satiyorsun ve yerine ayni yasta olan adami 2.5 m €'ya getiriyorsun. Ben, birde bu yönden bakin derim.

Arkadaslar, belki adamin ismini ilk kere duyuyorsunuz, bos yere bilmeden atip tutmayin. Yönetim bu hamleyi yapiyorsa bir bildikleri vardir.

Ayrica diyelim ki takima adapte oldu, çok iyi performans sergiliyor, bu tez konusu transfer olmaz mi ? Yani elinde ki defans oyuncusunu 8 m €'ya Marsilya'ya satiyorsun ve yerine ayni yasta olan adami 2.5 m €'ya getiriyorsun. Ben, birde bu yönden bakin derim.

umarım dediğin gibi olur renkdaş ...

Bu adamı alacağımıza Murat Akça-Semih Kaya oynasın daha iyi

Geri
Üst Alt