- 18 Mayıs 2011
- 50.648
- 53.757
- 4.463
Bilgiliyiz tecrübeliyiz...Mehmet Mehmetson, Sami'yi direkt disslemis![]()
Arkadaşlar ben bundan sonra ders almam ders veririm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilgiliyiz tecrübeliyiz...Mehmet Mehmetson, Sami'yi direkt disslemis![]()
GS paylaşımı yok daha hahahahakardeş o kadar seviyorsun o tarafı bize niye geldin?
Doğru dedin bunu hiç fark etmemiştimGS paylaşımı yok daha hahahaha
Yeni kalecimiz Uğurcan'ın az bilinen efsane şarkısını beğenip paylaşacak kaç kişiyiz?
Yok babam.Sen bu hesapların Galatasaraylı kişiler olduğunu düşünmüyorsun değil mi?
Mete abi gs şampiyon olacak mıMaaş konusunda sıkıntımızdan faydalanmayıp Trabzon'da ki paraya eyvallah demesiyle kalplerde derin bir iz bırakmıştır. Kaleciliğide aşağı yukarı herkesin kabul edeceği seviyede her şey iyi olacak diye ümit etmekteyim.
Şüphen yoktur diye düşünüyorum.Mete abi gs şampiyon olacak mı
Hocam küçümseme değil, bize şampiyonlar ligi için fark yaratacak kaleci lazımdı. Lennes, ve restesi zaten şampiyonlar ligi hedefi koyulan bu sezonda olmazdı. Uğurcan verilere göre iki yıldır üst performans veriyor. Destekleyeceğiz. Tek yapabilecegimiz buUğurcan'ı beğenmeyenlere neden beğenmiyorsun diye sorduğumda bir türlü tatmin edici cevap alamıyorum. Peki Restes veya Lammens'i neden istiyordun diye sorduğumda aynı şekilde cevap alamadığım gibi.
Burada Lammens veya Restes'i küçümsemek veya Uğurcan'ı yüceltmek amacında değilim.
Ciddi anlamda isme, etikete vs bakarak yorum yapan çok insan var. Yani eminim ki aranızda sırf yerli diye Uğurcan'ı istemeyen dahi var.
Enteresan gerçekten.
Taffarel gelse ve "Uğurcan çok iyi kaleci, Galatasaray iyi transfer yaptı" dese "ya tafi bi dur yaşlandın sen anlarsın" diyecek kadar gözü körleşen üyeler mevcut.
Hocam küçümseme değil, bize şampiyonlar ligi için fark yaratacak kaleci lazımdı. Lennes, ve restesi zaten şampiyonlar ligi hedefi koyulan bu sezonda olmazdı. Uğurcan verilere göre iki yıldır üst performans veriyor. Destekleyeceğiz. Tek yapabilecegimiz bu