#1 Uğurcan Çakır

Yeni kalecimiz Uğurcan'ın az bilinen efsane şarkısını beğenip paylaşacak kaç kişiyiz?

İnsta biosunu galatasaray yapmış bile heyecanlı belliki

Uğurcan'ı beğenmeyenlere neden beğenmiyorsun diye sorduğumda bir türlü tatmin edici cevap alamıyorum. Peki Restes veya Lammens'i neden istiyordun diye sorduğumda aynı şekilde cevap alamadığım gibi.

Burada Lammens veya Restes'i küçümsemek veya Uğurcan'ı yüceltmek amacında değilim.

Ciddi anlamda isme, etikete vs bakarak yorum yapan çok insan var. Yani eminim ki aranızda sırf yerli diye Uğurcan'ı istemeyen dahi var.

Enteresan gerçekten.

Taffarel gelse ve "Uğurcan çok iyi kaleci, Galatasaray iyi transfer yaptı" dese "ya tafi bi dur yaşlandın sen anlarsın" diyecek kadar gözü körleşen üyeler mevcut.

Uğur Çakır
Uğur Çakır
Düşmanlarına
Yağla yağla öyle gir
Gıcır gıcır

Uğurcan'ı beğenmeyenlere neden beğenmiyorsun diye sorduğumda bir türlü tatmin edici cevap alamıyorum. Peki Restes veya Lammens'i neden istiyordun diye sorduğumda aynı şekilde cevap alamadığım gibi.

Burada Lammens veya Restes'i küçümsemek veya Uğurcan'ı yüceltmek amacında değilim.

Ciddi anlamda isme, etikete vs bakarak yorum yapan çok insan var. Yani eminim ki aranızda sırf yerli diye Uğurcan'ı istemeyen dahi var.

Enteresan gerçekten.

Taffarel gelse ve "Uğurcan çok iyi kaleci, Galatasaray iyi transfer yaptı" dese "ya tafi bi dur yaşlandın sen anlarsın" diyecek kadar gözü körleşen üyeler mevcut.
Hocam küçümseme değil, bize şampiyonlar ligi için fark yaratacak kaleci lazımdı. Lennes, ve restesi zaten şampiyonlar ligi hedefi koyulan bu sezonda olmazdı. Uğurcan verilere göre iki yıldır üst performans veriyor. Destekleyeceğiz. Tek yapabilecegimiz bu

Hocam küçümseme değil, bize şampiyonlar ligi için fark yaratacak kaleci lazımdı. Lennes, ve restesi zaten şampiyonlar ligi hedefi koyulan bu sezonda olmazdı. Uğurcan verilere göre iki yıldır üst performans veriyor. Destekleyeceğiz. Tek yapabilecegimiz bu

Şimdi bu ŞL tecrübesi konusuna katılmakla beraber neticede doğrusunu söylemek gerekirse takımımızda ŞL tecrübesi bakımından zaten zengin değiliz :)

Şöyle bir düşünecek olursak 3 oyuncumuz dışında daha ŞL'de çeyrek final gören yok, play off oynayan yok. Barış ŞL'de büyük kozumuz diyorduk, ne tecrübesi var ki. Uğurcan neden kozumuz olmasın? Maç alan bir kaleci kendisi, kedi gibi refleksleri var. Liverpool maçında muazzam bir performans sergilemesi olası mesela. Belki de o maçtan beraberlik almamızı sağlayacak. Belki kaleye isabet eden 6 şutun 5'ini kurtaracak 1'i gol olacak ve maç 1-1 bitecek bu sayede.

Burada Barış'ın TSL özelindeki performansına bakarak ŞL için umutlanıyorsak mesela bunu Uğurcan için de yapabiliriz diye düşünüyorum.

Yani tecrübe önemli ama oyuncunun ne vaad ettiği de çok önemli diye düşünüyorum.

trabzonsporlu galiba!!

Bonservis hariç bir sıkıntı yok bu transferde. Uğurcan'ın kötü dönemleri gerçekten kötü oluyor Muslera'nın son senesi gibi ama iyi dönemlerinde de bizim için gayet yeterli bir kaleci. Karakter olarak da kazanma arzusu hırsıyla takıma hemen uyum sağlayacaktır. Pişman olacağımızı sanmıyorum.

Geri
Üst Alt