#1 Uğurcan Çakır

taraftar yanlış transferi gerektiğinde eleştrimezse
sesini yükseltmezse
sonumuz sekiztaş gibi olur heis

çakıra lafımız yok ki zaten
transferin kendisine itiraz ediyoruz, ki edilmesi gerekiyor
Önceki mesajımda da yazdım. Her şeyin yeri ve zamanı var. Galatasaray taraftarı bugüne kadar bunu her zaman doğru noktada yaptığı için fark yaratabiliyor. Transferin bonservisinin fazla olduğunu seni beni geçtim o parayı verenin kendisi de eminim biliyordur. Yapmışlar bir hesap vermişler, bunu bütün sezon boyunca gezegenin istediğiniz yerinde tartışabiliriz ama bu mevcut sezonda hiçbir şeyi düzeltmeyecek. Üstüne bir de Uğurcan için, en önemli pozisyon için gereğinden fazla baskı oluşturacak. Sosyal medyada bu eleştiriyi Uğurcan üzerinden yapan çok büyük bir kitle var. Bu sağlıklı bir şey değil.

O bonservis tutarıyla ilgili çoğu kişiden daha çok şey yazmışımdır burada, bu şu dakikadan sonra hiçbir şeyi değiştirmeyecek, bu konu bu kadar basit. Bu konunu sürekli gündemde tutulması takım üzerinde de gereksiz, anlamsız bir baskı oluşturacak hedef kim olursa olsun.

Yerli topcu olsam oynamak isteyeceğim son ekip Gala olurdu herhalde. Millet topcumuz en ufak bir sey yapsin da övelim diye beklerken bizimkiler en ufak bir hata yapsin da agzına edelim diye bekliyor.
Tam bunu demeye gelmistim, sen demissin. Bu taraftar tam yerli top ogutucusu. Ugurcan surdaki yorumlari okusa morali bozulur. Adam mi dedi beni 30'a alin diye? Suclanacak biri varsa o da yonetimdir.

simdi savunanlar ilk 2 macta hatali gol veya güven vermezse görecegim ne diyecekler... lig ve CL maci ilk 2 mac.
en azından hakkaniyetli ve adam akıllı davranıp hatalı gol yediğinde eleştirmiş olacağız

sebep yokken sallamak için fırsat kollayıp saçmalamayacağız yok yere

simdi savunanlar ilk 2 macta hatali gol veya güven vermezse görecegim ne diyecekler... lig ve CL maci ilk 2 mac.
Hatalı golü ederson da yer Muslera da yer Donnarumma da yer. Önemli olan destek olmak. Uğurcan kötü kaleci değil ki yıllarca ligde izlemedik mi. Bilmediğimiz biri mi ki bu anlamadım. Bukadar eleştiriyi anlamsız buluyorum. Kalede tartışılacak bir isim yok. Her futbolcu düşüş yaşayabilir. 27m çöpte olabilir. Sana futbolda kimse garanti veremez ancak Uğurcan kötü bir tercih değildi. Maaliyeti de beni ilgilendirmez. Naapalım yani. Maaliyet hesaplayacaksak önce Hollanda Portekiz gibi altyapı kurmamız lazım. Şuan o seviyede değiliz zaten

Ne diyeceksek Dursun ve Okan’a diyeceğiz. Uğurcan bunun dışında

Ne kaleciler alınırdı o paraya. U23’mü istersin, dünyaca ünlü CL tecrübeli mi istersin. Her tür kaleci alınırdı o paralara. Biri Uğurcan’a taktı kafayı, diğeri Ederson’a. Aylarca bir halt etmeden beklediler. Vizyonları, bilgileri minnacık adamlar. Burnunun ucunu göremeyen adamların elinde kulübün geleceği.

He fanboyuz ne hater. Keskin yorum yapıp da cephe almaya gerek yok. Kayıkçı kavgasına dönüyor iş sonra. Oynamaya başlasın görelim.
kötü yorum yapan adam ben haklı cıkayım diye kötü oynamasını istiyor işte ben burda art niyet ararım

iyi oynadıgında aynı adamlar burada olmayacak

Savunmak derken. Uğurcan daha formamızı giymeden niye savunulacak duruma düştü? Yorumuna göre şimdiden Uğurcan'a karşı cephe açılmış.

Abi bugün Gürcistan kalecisi dünyanın en iyi 10 kalecisinden biri sayılırken haşırt 3 gol yedi, hiçbir şey beceremedi, üstüne çok kötü degajlar yaptı.

Ama bugün en kritik dakikada önemli bir kurtarış yaparak maçı 2-3 kalmasını sağlayan Uğurcan iğrenç.

Eğer Mamarş'ı biz almış olsaydık bugün bu herifi kollamak için mabadınızdan yediği gollerde bile refleks hızı ölçümleri atıyordunuz buraya.

Tahmin yarışması mı oynuyoruz hayırdır. Kötü oynarsa kötü oynadı denir. Beklentimiz ve isteğimiz iyi oynaması değil mi. Başka hesapları olanlar mı var yoksa.

Kaleciye O kadar para göm
taraftarı da ikiye böl
Mükemmel iş

Geri
Üst Alt