Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.154
- 39.446
- 3.993
Ederson övenler hic yazmasin bence bu başlığa sonra rezil olmayın derim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önceki mesajımda da yazdım. Her şeyin yeri ve zamanı var. Galatasaray taraftarı bugüne kadar bunu her zaman doğru noktada yaptığı için fark yaratabiliyor. Transferin bonservisinin fazla olduğunu seni beni geçtim o parayı verenin kendisi de eminim biliyordur. Yapmışlar bir hesap vermişler, bunu bütün sezon boyunca gezegenin istediğiniz yerinde tartışabiliriz ama bu mevcut sezonda hiçbir şeyi düzeltmeyecek. Üstüne bir de Uğurcan için, en önemli pozisyon için gereğinden fazla baskı oluşturacak. Sosyal medyada bu eleştiriyi Uğurcan üzerinden yapan çok büyük bir kitle var. Bu sağlıklı bir şey değil.taraftar yanlış transferi gerektiğinde eleştrimezse
sesini yükseltmezse
sonumuz sekiztaş gibi olur heis
çakıra lafımız yok ki zaten
transferin kendisine itiraz ediyoruz, ki edilmesi gerekiyor
Tam bunu demeye gelmistim, sen demissin. Bu taraftar tam yerli top ogutucusu. Ugurcan surdaki yorumlari okusa morali bozulur. Adam mi dedi beni 30'a alin diye? Suclanacak biri varsa o da yonetimdir.Yerli topcu olsam oynamak isteyeceğim son ekip Gala olurdu herhalde. Millet topcumuz en ufak bir sey yapsin da övelim diye beklerken bizimkiler en ufak bir hata yapsin da agzına edelim diye bekliyor.
en azından hakkaniyetli ve adam akıllı davranıp hatalı gol yediğinde eleştirmiş olacağızsimdi savunanlar ilk 2 macta hatali gol veya güven vermezse görecegim ne diyecekler... lig ve CL maci ilk 2 mac.
hatali gol yedi diye elestirecegiz , sen daha Galatasaray macina cikmamis birini ne diye elestiriyorsun ?simdi savunanlar ilk 2 macta hatali gol veya güven vermezse görecegim ne diyecekler... lig ve CL maci ilk 2 mac.
Hatalı golü ederson da yer Muslera da yer Donnarumma da yer. Önemli olan destek olmak. Uğurcan kötü kaleci değil ki yıllarca ligde izlemedik mi. Bilmediğimiz biri mi ki bu anlamadım. Bukadar eleştiriyi anlamsız buluyorum. Kalede tartışılacak bir isim yok. Her futbolcu düşüş yaşayabilir. 27m çöpte olabilir. Sana futbolda kimse garanti veremez ancak Uğurcan kötü bir tercih değildi. Maaliyeti de beni ilgilendirmez. Naapalım yani. Maaliyet hesaplayacaksak önce Hollanda Portekiz gibi altyapı kurmamız lazım. Şuan o seviyede değiliz zatensimdi savunanlar ilk 2 macta hatali gol veya güven vermezse görecegim ne diyecekler... lig ve CL maci ilk 2 mac.
kötü yorum yapan adam ben haklı cıkayım diye kötü oynamasını istiyor işte ben burda art niyet ararımHe fanboyuz ne hater. Keskin yorum yapıp da cephe almaya gerek yok. Kayıkçı kavgasına dönüyor iş sonra. Oynamaya başlasın görelim.
Savunmak derken. Uğurcan daha formamızı giymeden niye savunulacak duruma düştü? Yorumuna göre şimdiden Uğurcan'a karşı cephe açılmış.simdi savunanlar ilk 2 macta hatali gol veya güven vermezse görecegim ne diyecekler... lig ve CL maci ilk 2 mac.
Sarmışlar elini. İnşallah ciddi bir şeyi yoktur. Nazar ettiler.
Tahmin yarışması mı oynuyoruz hayırdır. Kötü oynarsa kötü oynadı denir. Beklentimiz ve isteğimiz iyi oynaması değil mi. Başka hesapları olanlar mı var yoksa.simdi savunanlar ilk 2 macta hatali gol veya güven vermezse görecegim ne diyecekler... lig ve CL maci ilk 2 mac.
Parmağını değil de bileğini sarmışlar bu görüntüye göre.Parmaga ters falan mi geldi acaba top (basket oynamis olanlar direkt anlayacak bu dedigimi)
Ciddi olsa devam edemezdi
bizim taraftarın 2ye bölünmediği herhangi bi konu var mıKaleciye O kadar para göm
taraftarı da ikiye böl
Mükemmel iş