Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.859
- 3.198
son derece isabetsiz ,vahim postlar atilmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen reismaçı izlemedim
çok mu kötüydü
Küfür istiyorlarBaşlık niye tepeden inmiyor anlamadım adam hatalı 5 gol falan yedi tarihi rezalet falan mı çiktı yav? Paralel evrende
Bonservis işinin herifin sırtına yuklenmesi hic iyi olmadı. Şu macta bile adamin konu tepeden inmiyorsa ispanya maçinda falan foruma girilmez la harbi.Küfür istiyorlar
İnş oynamaz diyorum. Hangi kafa yaşanıyor çözebilmiş değilim. Uğurcanı bülent atamanla galan denk görenler varBonservis işinin herifin sırtına yuklenmesi hic iyi olmadı. Şu macta bile adamin konu tepeden inmiyorsa ispanya maçinda falan foruma girilmez la harbi.
Ağzına sağlık renktaş. Bizim ugurcan ile derdimiz yok.verilen bonservis ugurcandan ekstra beklentiye neden olacak inşallah olmaz hata da isliklanacak.Bonservis işinin herifin sırtına yuklenmesi hic iyi olmadı. Şu macta bile adamin konu tepeden inmiyorsa ispanya maçinda falan foruma girilmez la harbi.
2. golü gerçekten çıkarma ihtimali var mıydı, emin değilim.Tam izleyemedim yediği ilk golde sanki ince bir müdahalesi var top direğe gidiyor sonrasında seken topu tamamladılar gol, buna diyecek birşey yokta fakat 2. golde tepkisiz kalması biraz düşündürdü..
1. golde zaten karşı karşıya, direkt çaksa itirazımız yine olmaz, tepki göstereceği noktada defans oyuncusu ile yolları kesişti zaten tepki verse de muhtemelen girerdi ama ikinci golde kurtarır kurtamaz bilemeyeceğim ama sorun tepksiz kalması, önü kapalı ve sanırım defansa çarptı geç görmüş olabilir zaten defansa çarptıysa o da yanıltır ama bir uzanmaya çalışsa iyi olurdu. Milli takımın defans biraz başsız süvari gibi zaten. Bizim takımdan hallice2. golü gerçekten çıkarma ihtimali var mıydı, emin değilim.

İlk 2 maçta çok iyi oynarsa şimdi gömenler ne diyecek ? özür dileyecek misiniz hakkını yemişiz kusura bakma diye ? Hiç sanmıyorumsimdi savunanlar ilk 2 macta hatali gol veya güven vermezse görecegim ne diyecekler... lig ve CL maci ilk 2 mac.