#1 Uğurcan Çakır

Bonservis işinin herifin sırtına yuklenmesi hic iyi olmadı. Şu macta bile adamin konu tepeden inmiyorsa ispanya maçinda falan foruma girilmez la harbi.
Ağzına sağlık renktaş. Bizim ugurcan ile derdimiz yok.verilen bonservis ugurcandan ekstra beklentiye neden olacak inşallah olmaz hata da isliklanacak.

parmağı sakatlandığı pozisyonda aynen böyle olduk

1757022401171.webp

Ugurcan ne yapsin, beceriksiz yönetim son gün 36 milyon euroya aliyorsa. Ayni Cuesta da yaptiklari gibi, son gün mecburen astronomik fiyatlar verdiler. Ugurcana destek cikmaliyiz bence. Hatali gol da yese destek vermek lazim.

Tam izleyemedim yediği ilk golde sanki ince bir müdahalesi var top direğe gidiyor sonrasında seken topu tamamladılar gol, buna diyecek birşey yokta fakat 2. golde tepkisiz kalması biraz düşündürdü..

Tam izleyemedim yediği ilk golde sanki ince bir müdahalesi var top direğe gidiyor sonrasında seken topu tamamladılar gol, buna diyecek birşey yokta fakat 2. golde tepkisiz kalması biraz düşündürdü..
2. golü gerçekten çıkarma ihtimali var mıydı, emin değilim.

2. golü gerçekten çıkarma ihtimali var mıydı, emin değilim.
1. golde zaten karşı karşıya, direkt çaksa itirazımız yine olmaz, tepki göstereceği noktada defans oyuncusu ile yolları kesişti zaten tepki verse de muhtemelen girerdi ama ikinci golde kurtarır kurtamaz bilemeyeceğim ama sorun tepksiz kalması, önü kapalı ve sanırım defansa çarptı geç görmüş olabilir zaten defansa çarptıysa o da yanıltır ama bir uzanmaya çalışsa iyi olurdu. Milli takımın defans biraz başsız süvari gibi zaten. Bizim takımdan hallice :asd:

Bonservisine göre yargılanmayacaksa niye Sara yı verilen paraya göre yargıladık o zaman? Bu sene aynısını Singo'ya da yapılacak.
Uğurcan 30m luk kaleci değil. Bana göre de bizim kaleci de olamaz.
Dilerim beni utandırır.

Uğurcan neden eleştiriliyor?
Taraftar alıcı gözüyle izledi ve beğenmedi. Bu normal; çünkü ortada iki etken var: 30 milyon euro beklentisi ve Muslera faktörü.

Bu yüzden Uğurcan’ın işi kolay değil. Hem yüksek beklentiler hem de Muslera ile kıyaslanmak büyük baskı yaratıyor.
Bu baskıya dayanıp kendini kanıtlayabilecek mi, göreceğiz. Bizim görevimiz destek olmak ama Galatasaray gibi bir camiada iyi değilsen eleştiri kaçınılmazdır.

İçerde bu şekilde fahiş bonservise gidip de parasının hakkını veren kimse olmadı tarihte.

Yine olmayacak muhtemelen.

Uğurcan'ın 25 yaşındaki halini 29 yaşındaki haline göre daha çok beğenirdim. Gariptir Muslera da öyleydi, gittikçe daha tecrübelenmedi kötüleşti. Uğurcan sahaya akıl ve tecrübe koyabilen bir kaleci olmadı hiç, bundan sonra olur umarım.

Geri
Üst Alt