#1 Uğurcan Çakır

Uğurcan Günay'ın 1-2 gömlek üstünde kaleci bana göre ben ona rağmen alır mıydım almazdım çünkü daha Uğurcan'dan da 2 gömlek üstüne gelişebilecek kaleci isterdim. Benim en başından beri isteğim genç kaleci yüksek bonservis, düşük maaş Tzolakis, Lammens, Petrovic, Restes gibi.
2 level yukarda filan değil 1 level geride şuan benim gözümde Günay'dan Günay'ın mental yönü çok ağır basar Uğurcanın daha yolu var kaleci için hala gelişebilecek yaşta burası ts ye benzemez eleştiriye açık olacak 14 senelik kaptanı yuhalandı bu takımın. Boldladığım isimleri almayan Dursun bey yine. Paralarını çok buldu. Eurolar içerde kalsın dedi kafası farklı çalışıyor başkanımızın. Enazından şu Tzolakiste bir denersin vermeseler bile 30 sıksan adamlar ne oluyor lan der oyuncunun kafası filan karışırdı satmak zorunda kalabilirlerdi. Petrovic'in alınmaması ise o dönemin şımarıklığı oldu. Osimhen'e para saklayalım muhabbeti de döndü ters zamana denk geldi.

2 level yukarda filan değil 1 level geride şuan benim gözümde Günay'dan Günay'ın mental yönü çok ağır basar Uğurcanın daha yolu var kaleci için hala gelişebilecek yaşta burası ts ye benzemez eleştiriye açık olacak 14 senelik kaptanı yuhalandı bu takımın. Boldladığım isimleri almayan Dursun bey yine. Paralarını çok buldu. Eurolar içerde kalsın dedi kafası farklı çalışıyor başkanımızın. Enazından şu Tzolakiste bir denersin vermeseler bile 30 sıksan adamlar ne oluyor lan der oyuncunun kafası filan karışırdı satmak zorunda kalabilirlerdi. Petrovic'in alınmaması ise o dönemin şımarıklığı oldu. Osimhen'e para saklayalım muhabbeti de döndü ters zamana denk geldi.
Uğurcan'ın mental olarak kötü olduğunu düşünmüyorum. Bu adam Ts'de oynadı orası da ciddi bir mental gerektiren bir yer. TS'nin şampiyonluğuna direk etki etmiş bir oyuncu aynı zamanda ligde Muslera dışında bir de Uğurcan bir şampiyonluğa o kadar etki etti bunları unutmamak lazım. Ben kendisi almazdım ama Uğurcan'ın yaptıklarını da unutmamak lazım. Ts'de ki baskı da bambaşka bir baskıdır sonuçta.

Herkes bonservis konuşacak tabii ki

Ciddi iyi performans vermediği taktirde de böyle devam edecek.

Kimin hesabıysa son gün 30 m euro yükümlülük altına girersen 10-15lik adam için o da o paranın altında kalır.

Doğal bir süreç olma ihtimali yok.

Uğurcan'ın mental olarak kötü olduğunu düşünmüyorum. Bu adam Ts'de oynadı orası da ciddi bir mental gerektiren bir yer. TS'nin şampiyonluğuna direk etki etmiş bir oyuncu aynı zamanda ligde Muslera dışında bir de Uğurcan bir şampiyonluğa o kadar etki etti bunları unutmamak lazım. Ben kendisi almazdım ama Uğurcan'ın yaptıklarını da unutmamak lazım. Ts'de ki baskı da bambaşka bir baskıdır sonuçta.
ts şampiyonluğu tarihin en kofti şampiyonluğu olabilir sıfır rakibe karşı yarıştılar ifb sonradan biraz tutundu az daha zorlasalar bir travma daha yükleyeceklerdi tsye. Pandemi sonrası atıl sezonlar bunlar. Çok övülecek bir şey yok. Başakşehir-ts aradan çıkartıldı insanlar futboldan uzaklaşmışken.

daha formamizi terletmeden carmiha gerilmesi kabul edilemez

itidalli olalim,topcumuzu korumağa gayret edelim

Üzülmekteyim kendisine istanbul için geldiği yerde kendisinin hiç bir dahlinin olmadiği halde. Geldiği yerdeki insanlar düşman kesilmiş halde kendisine daha formayi bile terletmeden. Üstüne gitti diye trabzonlular da düşman oldu. Bu düşmanlığa zaten hali hazırda sevildiğim yeri bırakmazdım. Bizde de nasılsa Prime Neuer varmış ya bir şey olmazdı nasılsa.

Şu maçla eleştiren art niyetlidir.
Sanki u18 takımının kalesinde gibiydi. Adamlar ceza sahasının içinde pas show yaptılar

az sabredin cl maçı gelsin
nasılsa yenileceğiz
daha rahat söversiniz

verilen 30 milyon bonservisi bonservis olarak düşünmemek lazım. olsa olsa operasyon transferi denir. onun dışında 10 milyon euro bile olsa Uğurcan'ı istemezdim ama yapacak bir şey yok artık bu kulübün oyuncusu. ben şahsen destek olmam ama harıl harıl da eleştirmem.

12 isabetli şut 6 gol

Ve bizim taraftar buna iyi performans diyor

Yani diyorsunuz ki her 2 isabetli şuttan biri gol olsun sorun yok

Siz kafayı yemişsiniz, günay olsa 6 yemezdi mert olsa o da yemezdi berkenin de yiyeceğini sanmam

Yese yese bu yerdi

12 isabetli şut 6 gol

Ve bizim taraftar buna iyi performans diyor

Yani diyorsunuz ki her 2 isabetli şuttan biri gol olsun sorun yok

Siz kafayı yemişsiniz, günay olsa 6 yemezdi mert olsa o da yemezdi berkenin de yiyeceğini sanmam

Yese yese bu yerdi
.Ugurcani ise bedava verseler alınmaması gerektiğini savunuyordum. Onana bile çok daha iyi bir tercih olduğunu savunuyorum. Ama bu maç özelinde Ugurcanlik birşey yoktu. Hatta görece iyi oynadi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu tür maclarda kaleci yorumu yapmak sanki yanlis olur ,elek olmusun td haddini bilmeyip gelin attin dedi bir mac olmus ama yönetim sagolsun ugurcanin kariyeri bitis noktasina gelecektir verdikleri bonservis yüzünden. Maca bakmayan biri ah 30 milyonluk kaleci 6 tane yemis diyecektir bu hep böylede kalacaktir, ugurcan bunu kirmak istiyorsa inanilmaz iyi isler cikarmali, hele CL maclarinda panter kesilmeli ki insanlar cok fazla para verilmis bu adama ama helal olsun elinden gelen berseyi yapiyor desinler. Yoksa bu yükün altinda ezilir gider.

Geri
Üst Alt