Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.574
- 12.549
- 2.868
Bizlm kaleciler sever 6 gol yemeyi
Şimdi ısındım uğurcana !
Şimdi ısındım uğurcana !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 level yukarda filan değil 1 level geride şuan benim gözümde Günay'dan Günay'ın mental yönü çok ağır basar Uğurcanın daha yolu var kaleci için hala gelişebilecek yaşta burası ts ye benzemez eleştiriye açık olacak 14 senelik kaptanı yuhalandı bu takımın. Boldladığım isimleri almayan Dursun bey yine. Paralarını çok buldu. Eurolar içerde kalsın dedi kafası farklı çalışıyor başkanımızın. Enazından şu Tzolakiste bir denersin vermeseler bile 30 sıksan adamlar ne oluyor lan der oyuncunun kafası filan karışırdı satmak zorunda kalabilirlerdi. Petrovic'in alınmaması ise o dönemin şımarıklığı oldu. Osimhen'e para saklayalım muhabbeti de döndü ters zamana denk geldi.Uğurcan Günay'ın 1-2 gömlek üstünde kaleci bana göre ben ona rağmen alır mıydım almazdım çünkü daha Uğurcan'dan da 2 gömlek üstüne gelişebilecek kaleci isterdim. Benim en başından beri isteğim genç kaleci yüksek bonservis, düşük maaş Tzolakis, Lammens, Petrovic, Restes gibi.
Uğurcan'ın mental olarak kötü olduğunu düşünmüyorum. Bu adam Ts'de oynadı orası da ciddi bir mental gerektiren bir yer. TS'nin şampiyonluğuna direk etki etmiş bir oyuncu aynı zamanda ligde Muslera dışında bir de Uğurcan bir şampiyonluğa o kadar etki etti bunları unutmamak lazım. Ben kendisi almazdım ama Uğurcan'ın yaptıklarını da unutmamak lazım. Ts'de ki baskı da bambaşka bir baskıdır sonuçta.2 level yukarda filan değil 1 level geride şuan benim gözümde Günay'dan Günay'ın mental yönü çok ağır basar Uğurcanın daha yolu var kaleci için hala gelişebilecek yaşta burası ts ye benzemez eleştiriye açık olacak 14 senelik kaptanı yuhalandı bu takımın. Boldladığım isimleri almayan Dursun bey yine. Paralarını çok buldu. Eurolar içerde kalsın dedi kafası farklı çalışıyor başkanımızın. Enazından şu Tzolakiste bir denersin vermeseler bile 30 sıksan adamlar ne oluyor lan der oyuncunun kafası filan karışırdı satmak zorunda kalabilirlerdi. Petrovic'in alınmaması ise o dönemin şımarıklığı oldu. Osimhen'e para saklayalım muhabbeti de döndü ters zamana denk geldi.
ts şampiyonluğu tarihin en kofti şampiyonluğu olabilir sıfır rakibe karşı yarıştılar ifb sonradan biraz tutundu az daha zorlasalar bir travma daha yükleyeceklerdi tsye. Pandemi sonrası atıl sezonlar bunlar. Çok övülecek bir şey yok. Başakşehir-ts aradan çıkartıldı insanlar futboldan uzaklaşmışken.Uğurcan'ın mental olarak kötü olduğunu düşünmüyorum. Bu adam Ts'de oynadı orası da ciddi bir mental gerektiren bir yer. TS'nin şampiyonluğuna direk etki etmiş bir oyuncu aynı zamanda ligde Muslera dışında bir de Uğurcan bir şampiyonluğa o kadar etki etti bunları unutmamak lazım. Ben kendisi almazdım ama Uğurcan'ın yaptıklarını da unutmamak lazım. Ts'de ki baskı da bambaşka bir baskıdır sonuçta.
Ne diyecekti yav bunun için de sallamaya gerek yok
TS'de oynarken hangi 3 büyükten teklif gelse hepsine giderim btw.Bizim topcumuz diye bagriniza bastığınız adam yonetimi salsa fbye gidiyordu Haziran'da.
![]()
Yaw ne clsi diyoruz ki günay oynasın bu herif yerineaz sabredin cl maçı gelsin
nasılsa yenileceğiz
daha rahat söversiniz
.Ugurcani ise bedava verseler alınmaması gerektiğini savunuyordum. Onana bile çok daha iyi bir tercih olduğunu savunuyorum. Ama bu maç özelinde Ugurcanlik birşey yoktu. Hatta görece iyi oynadi12 isabetli şut 6 gol
Ve bizim taraftar buna iyi performans diyor
Yani diyorsunuz ki her 2 isabetli şuttan biri gol olsun sorun yok
Siz kafayı yemişsiniz, günay olsa 6 yemezdi mert olsa o da yemezdi berkenin de yiyeceğini sanmam
Yese yese bu yerdi