Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Bugünki maçtan sonra Hagi'den yine bir halt olmayacağını öğrenmiş olduk.

1) Takımda santrafor yokken Stancu'yu kenarda tutmak

2) Barış sakatlanınca yerine Mustafa Sarp Almak

3) Yekta'yı sağ açıkta oynatmak (aksadığını gördüğü halde oynatmak)

daha da bi halt olmaz bu adamdan..

sahaya sürdüğü kadro, barış'tan sonra oyuna sarpı alması delirtti beni resmen, korkaklar hergün cesurlar bir gün ölür, böyle korkak bir t.d galatasaray'a yakışmıyor.

Bugünkü maçtan sonra Hagi'yi eleştirmek insafsızlıktır.

Küme düşüncemi eleştirsin insanlar iyi giderken eleştirsen suç kötü giderken eleştirsen suç,Herkes kendi fikrini özgürce yazsın arkadaşım nedir bu çok seslilik karşıtlığı anlamıyorumki ?

Eğer biz küme düşersek,Hagi'yi eleştirmek insafsızlıktır.:o

Kimse kusura bakmasın. Bu taktikle herhangi bir takımın başarılı olabilme ihtimali çok zor. Ben pek ümitli değilim.

Zaten forvet sıkıntısı varken ve Kazım'ın tek başına ileride yapamadığını belliyken,aldırdığın oyuncuyu yedek bırakmak o kadar akıllıca ki.Göz zevkimin içine edildi.

Beyler Hagi'ye niye kızıyorsunuz? Hagi'nin Teknik Direktör olarak ne olduğu belli değil mi? Takımı nasıl oynatacağını, sisteminin ne olacağını bilmiyor muydunuz?

Hagi'ye zor durumdayken, teklif yapılmış, kalkmış adam gelmiş. Teklifi yapanın, onu bu takıma getirenin hiç mi günahı yok ?

Hagi tercihiyle, efsane bir futbolcunun da ağızlara sakız olmasına neden olanlara karşı da, biraz tepki koysanız ne güzel olacak.

Hagi'nin Teknik Direktör olarak, futbol anlayışı budur. Ne uzar, ne kısalır ve de değişmez. Öne geçersek alâ kazanırız. Golü yersekte tıpkı Trabzondaki gibi, Bursadaki gibi kaybeder döneriz.

Siz kaplumbağa'nın tavşan gibi koşmasını istiyorsunuz. Koşmayınca da kaplumbağa'ya kızıyorsunuz. Kaplumbağayı Tavşan niyetine önünüze sürene kızın.

Kamplumbağa falan karıştırma şimdi. Oyuna M.Sarp'ı almak ap açık bi halt bilmediğinin kanıtıdır. Yahu yönetim telefonla arayıp özellikle mi söylüyor M.Sarp'ı oyuna al diye? Hayret bişeysiniz.

Beyler Hagi'ye niye kızıyorsunuz? Hagi'nin Teknik Direktör olarak ne olduğu belli değil mi? Takımı nasıl oynatacağını, sisteminin ne olacağını bilmiyor muydunuz?

Hagi'ye zor durumdayken, teklif yapılmış, kalkmış adam gelmiş. Teklifi yapanın, onu bu takıma getirenin hiç mi günahı yok ?

Hagi tercihiyle, efsane bir futbolcunun da ağızlara sakız olmasına neden olanlara karşı da, biraz tepki koysanız ne güzel olacak.

Hagi'nin Teknik Direktör olarak, futbol anlayışı budur. Ne uzar, ne kısalır ve de değişmez. Öne geçersek alâ kazanırız. Golü yersekte tıpkı Trabzondaki gibi, Bursadaki gibi kaybeder döneriz.

Siz kaplumbağa'nın tavşan gibi koşmasını istiyorsunuz. Koşmayınca da kaplumbağa'ya kızıyorsunuz. Kaplumbağayı Tavşan niyetine önünüze sürene kızın.

Tepki'den kasıt nedir?Yönetim için istifa başlıkları zaten açılmış,her türlü tepki veriliyor,gazetelere ilanlar veriliyor daha ne yapılsın?Bırakmıyor işte yüzsüzler.

misimovic.jpg

Affet şu adamı artık.

Mustafa Sarp'ı oyuna aldı ama ona önlem almayı unuttu :D

Takımın rezil durumda olmasında bütün suç Misimovic'teydi. Kadro dışı bıraktık, takım toparlandı valla, canavar gibi oynuyoruz, şampiyonluğa koşuyoruz.

Tepki'den kasıt nedir?Yönetim için istifa başlıkları zaten açılmış,her türlü tepki veriliyor,gazetelere ilanlar veriliyor daha ne yapılsın?Bırakmıyor işte yüzsüzler.

Tepkiler yek vücut değil. Tepki verenlerin çoğu da Polat'ın son konuşmasından sonra sindirildi. Organize olunamazsa ve isyan parça parça, günlük ve geçer bir şekilde dile gelirse, saman alevi gibi söner gider.

Bknz: Sivasspor maçı. Bknz: Adnan Polat açıklamaları sonrası.

Hagi ben teknik direktor degilim diye bas bas bagiriyor. Suc ondan degilki, suc ondan medet umanlarda

Kamplumbağa falan karıştırma şimdi. Oyuna M.Sarp'ı almak ap açık bi halt bilmediğinin kanıtıdır. Yahu yönetim telefonla arayıp özellikle mi söylüyor M.Sarp'ı oyuna al diye? Hayret bişeysiniz.

Ömer sen fena kızmışsın :) Yazdıklarımı tam okuyamamışsın sanırım :) Senin söylediğini kibarca dile getirdim :)

Sezon sonuna kadar kalsin ondan sonra duzun bir sekilde veda edilsin en azindan bu yapilsin, ama asla ve asla gelecek sezonda yola cikilmasin

lütfen basliktaki Teknik Direktör yazisini kalidralim...cünkü hagi TD degil....!!! torpil ile gemis, vizyonsuz, beceriksiz ve bu koltugun kendisine 10 gömlek büyük gelen bir zavalli...

yönetimin ne kadar vizyonu dar oldugu zaten suradan belli: fatih terime tekflif götürüyorsun, red edince hagiye teklif yapiyorsun (umarim aradaki farki biliyorsunuzdur)

hagi hala 2000 yilinda yasiyor...ne tr'yi ne de dünya futbolunu takip etmis...istifa et sende kurtul bizde hagi

Geri
Üst Alt