#10 Leroy Sané

Temel konularda katılıyorum kaosun içinde varoluş mücadelesi vermesi gerekiyor bazen topcularin AMA
Herifin üstünde ölü toprağı yok mu ya çok kötü gözüküyor valla. Zaha Tete Ziyech bu kadar kötü başlamamışti
Bitti tüm narrative belli artık

Zaha Ziyech Tete demeden Sane hakkında konuşan yok

Zaten Fbliler başından beri bunu şeyapıyor bizimkiler de şeyaptı artık bunu zıttına çevirmek için hayvan gibi oynaması lazım bikaç maç
Onu da yapabilir ama ben de olacağını hiç sanmıyom

Aşırı şaban hareketleri var
Aslında fiziksel olarak fln acayip diri, top gelince ayağına fln acayip yakışıyor
Ama top her geldiğinde ekstra şabanca işler yapıyor, en olmayacak kararları veriyor

Sonradan giren oyuncuların gamsız bir şekilde takılması çok rahatsız ediyor. Böyle giderse devre arası gönderilmeli artık ilk 11'de yeri yok.

Tüm sezon sadece Yunus ve Barış ile gitmez Sane'den kesinlikle katkı almalıyız yani uyumlu da bir oyuncu takım içinde seviliyor. Okan hoca ne yapıp edip bu adamı kazanmalı tutmaması için bir sebep göremiyorum.

Herifi oynatma oynatma sonra son 5dk kala kurtarici olarak oyuna al

İlerde kötü oynayanı beke çekiyorduk, bunda o da olmayacak. Ziyeş'ten, Zaha'dan aldığımız şampiyonluk katkısını alırsak şükür kıvamına gelmeyiz umarım. Gidişat iyi değil.

Antep maçında girdi 15 dakikada bir iki top yaptı. Aha dedim bu sefer tutturduk galiba.
Adamda çok garip bir miskinlik var. Bir çaba da göstermiyor.

İlk zamanlar sistem uymuyor, tatil yapmadı gibi bahanelerle geçiştirdik. Ama son iki maç kulübeye hapsoldu. Pişman mı oldu, pili mi bitik anlamadım gitti.

Bir sorun var bu adamda. Ya kafada ya da fiziksel bir sorun.

Ben cok umutluydum ancak sanki futbolu unutmus gibi davraniyor. Frankowski gibi topu iki metre onune atamiyor. Gercekten cok ilginc bir durum.

Geçen yıl bundesligada 11 gol 7 asist ile oynamış. Bu adama ne oldu da bu kadar düştü

Yönetim şimdiden bir arap takımı aramaya başlamalı.

Yok öyle hazıra iyi alıştınız ha!! Napacaz maaşının yarısını verip Araplara mı yollıcaz hayırdır!!

Yok öyle yağma yeter be. GS'nin malı deniz değil. Bu heriften faideleneceksin zaten 3 kişilik kanat rotasyonun + Ahmed Yusuf var. Bu adam hiçbir şart altında Yunus ve Barış yerine oynayamaz diyenin ağzına küreklen vururuz yeter beee. Bu ne böyle her sene bir iki kanat yiyerek mi ilerleyecez hazıra dağ dayanmaz. Ha bunu yollıcaz yerine Berat Luş koycaz fln deniyosa benden okey. Aksi takdirde devam

sorunun kendisinde olmadığını düşünüyorum.

bi posyon vardi sonda

kaleye yüzü dönüktü

topu zbam diye yapistirmasini bekledim ama gitti gokhan kazdagina teslim etti topu manasizca

Ya sol ya yardımcı fw oynatılabilir bizim takımda.

Ayrıca olmuyor demeyle değişiyor mu bu ya. Olacak abi o kadar yatırımı kenarda yha çalım atsam tamam mı tavrı için mi veriyoruz.
Bir dönem bayernde de aynı mallıkları yapıyordu sonra bunun mevkiyi falan değiştirip farklı rolleri verdiler.

10 numarada amele gibi biri koşacaksa bırakın onu bu yapsın. Hatta osimhen yerine bu baskı yapmalı osimhen daha geride karşılamalı.

Bayern'i sevmesem de senede 10 maçına filan maruz kalırdım + milli takım vs vs daha böyle umarsızca top kaybı yaptığını hatırlamıyorum.
Hazırlık maçlarında belki hazır değil, şanssızlık, dikkatsizlik vs vs diye kendimi avuttum ama adam bildiğin ruhsuzca durup dururken top kaybı yapıyor. Böylesini görmedim, böylesine şahit olmadım.
Ya psikolojik olarak çökmüş ya da yatmaya gelmiş.
Adamın ayağındaki top ya canlanıyor ya da ölüyor. Bir insan 1 metreye defalarca pas hatası yapar mı yaw

Nöbete yazdığımı buraya da kopyalıyorum:

Sane konusunda endişelerim vardı... Ama forum neredeyse Messi geliyor gibi gaza gelince bu endişelerimi yazmakta çok da ısrarcı olmamıştım... Hatta bir ara Osimhen'in dünyanın en iyi 5 santraforundan biri olması gibi, Sane'nin de en iyi beş kanattan biri olduğu bile iddia edilmişti... Sadece ona itiraz ettim diye bile baya laf yemiştim...

Tüm hızına ve yeteneğine rağmen savruk, oyun zekası ve karar verme sıkıntıları olan, takım oyuncusu olmaktan uzak ve istikrarsız biri olduğu Bayern'de kayda değer istatistik yaparken bile belliydi. Bayern'in son yıllardaki Bayern seviyesine göre bir tık düşük performansının sebeplerinden biriydi bence. Ha bizdeki performansı şu ana kadar hepten olan yetenekleri de alınmış gibi o başka... Umarım toparlar ama şimdilik çok da toparlanacakmış gibi durmuyor. Bugün oynadığı 5dk'da bile sırıttı, bak sadece bir şey yapamadı falan değil, sırıttı... Yani altyapıdan 16 yaşında çocuk sokmuşsun da heyecandan oynayamamış gibi sırıttı... Yusuf Demir kadar kötü şu ana kadar... Hatta ondan bile kötü olabilir...

"Hadi oradan ne endişen vardı" diyecekler için bunlar da zamanında Sane hakkında yazdığım iki mesaj:

Transfer Nöbeti #3 | 2025 Yaz Arşiv
Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Sane'nin de en iyi beş kanattan biri olduğu bile iddia edilmişti... Sadece ona itiraz ettim diye bile baya laf yemiştim...

heis sane'nin (adam akıllı oynadığı durumda) en iyi 5 kanattan biri olduğunu biz değil neredeyse tüm premier lig taraftarları söylüyor. bize transfer olduğunda ilk bluemoon'a bakmıştım mesela herkes şaşkın haldeydi, sane nasıl gider turkeye, yeni psg gala mı fln şeklinde konuşuluyodu

izlediğimiz herif normal sane değil, güçleri alınmış gibi herif. geçen sezon bayern'de düşüşteydi ama yine süper golleri vardı, bu derece dramatik bi mental çöküşü yoktu. düzelir mi bilmiyorum ama öyle bi niyeti yoksa zaten ocak ayında gider, ki bu haliyle saudi bile almayabilir saneyi. almanyaya dönebilir belki. sözleşme meselesinde sorun çıkaracağını zannetmiyorum karşılıklı fesh edilir bi şekilde, kendi de farkında çünkü durumu.

Geri
Üst Alt