#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir daha 10'a el uzatırsan o eli kırarız. Herkes rütbesini bilecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ergen galiba kız gibi ne küsüyor. Adam akıllı bir açıklama yapsa numaranın önemi yok hepimizin amacı Galatasarayın başarısı diye kimse laga luga etmez. Çok mu zor böyle bir açıklama.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Adam imza töreninde bile Sneijderle oynamak çok büyük bir onur olacak diye açıklama yaptı. Belhanda'nın suçu yok, suç bu krizi yönetemeyen Dursun ve ekibinde. İnşallah bu üzücü olayı bir an önce unutur ve şampiyonluk yolunda bize büyük katkı sağlar.

Wes gitmeden 10 numarayı almamalıydı.

Neyse, bir an önce saçma tepki biter umarım.

Ben yönetimde olsam 10 numaralı formayı kimseye vermezdim bu olaylardan sonra.

Arenada güzel bir destek ile çözülür sorun :)

Türklere sosyal medyayı yasaklayacaksın. Başkomutanımız Sn. Erdoğan en doğrusunu yapıyor aslında.

Aynisini yazacaktim, ruhumu okumussun kenk. Zeki adama bicak verirsin ekmek keser, cahile verirsin, parmaklarini keser. Reis´in zamaninda hakkini yemisiz.

Profesyonel topçu bu adamlar önümüzde maç var ve ciddi hazırlık dönemindeyiz. Konsantrasyonu bozulmasın diye kapatmıştır hesabını. Arda mı trip atsın küssün.

taptap

Umarım küser de elimizde patlar.

Dursun'un gidişi hızlanır.

Dursun Mayıs 2018'i göremez zaten bu kadar entrika ile.

Son düzenleme:
Sabah Sabah ortalık katışacak herhalde forumda mısırlarımızı hazırlıyalım.

05c6e29d3981784fc797b3fe5f5f5aaa.gif

adam daha bir resmi maç oynamadan bitti yazık oldu. yönetimin beceriksizliğinin suçunu bu adama atmak nasıl bir zekadır anlamak mümkün değil.
psikolojik olarak kendini toparlayabilir umarım. yoksa veriilen 20 milon euroya yakın para çöpe gidecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt