#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam ben 8 numarayım diye bas bas bağırıyor ama göremiyorlar çok yazık..

sneijder topla bulustugunda beyefendı gtunu dondürene kadar rakip takım yerlesıyordu belhanda ilac olacak bize

Belhanda teorik olarak her pozisyonda oynayabilecek yetenek, ve fizik yapiya sahip. Sag, sol, 10, merkez, yada hatta forvet. Cok rahat savunma arkasina da sarkabilen bir oyuncu.

Bir kere şunu aklımıza kazıyalım Belhanda 10 numara oyuncusu değil,
Daha çok gezgin hatta kanatlara bile yatkın,azımsanmayacak derecede süratli,ince bilekli bir arkadaş,ama bununla birlikte muazzam pas yeteneği ve isabeti yok..
Şut yeteneğine gelince bence vasat,öyle 20-30 metreden 90'a şut çıkaracak bir tekniği de yok..
Yetenekli ama iyi takım kurulursa etkili olur..
Etinden sütünden yararlanmak için tribüne oynayan bir oyuncu işte bileklerine hakim..
Hepsi bu..
Beklentileri bu yönde tutarsak mantıklı olacaktır..

evt suan hagide yapabılır bunları

Bak sana birşey söyleyeyim bu dediğimi es geçme..
Dünya'da 2 ayağını kullanan kaç tane 10 numara tanıdın..
Wesley bunlardan biriydi..
Bu karetta karetta gibi zor bulunan cinsten adamlar Belhanda ile kıyaslamam bile çünkü ayrı mevkinin oyuncuları..
Karakteristik özelliği farklı yani bana kimse şunu diyemez Sneijder gitti ohh artık daha seri top oynayacağız aksine Sneijder gitti hücum aksiyonlarını bitirdin..
Eveleyip geveleyip yan pasın ötesine geçemezsin kaliteli bir hücum aklın yoksa..

2:12 ve 5:40'da çok iyi yedirmiş. :D
2:40 Sinan gerizekalısı orda atsa maç bitmişti
3:15 gol diye ayağa kalkmıştım. Ortayı açan Belhanda. Eğer o gol olsa kahraman ilan edilmişti. Çok iyi kesmişti orada.

Biz adama sorumluluk almadı diyoruz da, adamın verdiği pasların yarısı tekrar adama atılmış. Şaka gibi.

Bir başka deyişle oyun sıkıştı kanatlar iptal Gomis markajda Belhanda bu maçı alır diye beklersen bence çok beklersin..
Çünkü Sneijder'in bir şutuyla çok maç çevirdik biz..

Maliyeti, Sneijder'den sonraki konumu, hemen akabinde gelişen numara skandalına rağmen her fırsatta destek şart Belhanda'ya.

burak olsa o kafayı vurmustu ulan gomis

Keşke maçı 90 dakika izleyip maç içinde döküldüğünü de anlatsaydınız.

Sneijder ile birlikte ikisi uyumlu olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt