#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman pas atması gerektiğini o pası hangi hızda atması gerektiğini, ne zaman şut atması gerektiğini vs bilmiyor.

Bunu geçtim umursamazlık zaten çok fazla.

Şu adam yerli olsa kimbilir neler denilirdi, hala bu adamı övenler sırf söyledikleri lafı yememek için övüyor olmalılar başka açıklaması yok.

yahu umursamazlık değil

kaç defa yazacağız

herkesin bildiğinden daha az yeteneğe sahip bu adam

kısıtlı yeteneği sebebiyle de hıncını rakipten alıyor

yada laubali gibi duruyor

yoksa laubali değil

yetenekleri kısıtlı, düz 1 herif

Ne zaman pas atması gerektiğini o pası hangi hızda atması gerektiğini, ne zaman şut atması gerektiğini vs bilmiyor.

Bunu geçtim umursamazlık zaten çok fazla.

Şu adam yerli olsa kimbilir neler denilirdi, hala bu adamı övenler sırf söyledikleri lafı yememek için övüyor olmalılar başka açıklaması yok.
Ben de böyle düşünüyorum. Daha bariz bir şey olamaz herhalde. Hani bir şeyler olur da herif hakikaten kıpırdanır oynamaya başlar, o zaman savunursun anlarım da mevcut haliyle savunmanın hiçbir mantığı yok.

Ben de böyle düşünüyorum. Daha bariz bir şey olamaz herhalde. Hani bir şeyler olur da herif hakikaten kıpırdanır oynamaya başlar, o zaman savunursun anlarım da mevcut haliyle savunmanın hiçbir mantığı yok.

mantığı var

ucuz trollük

savunanlara baksanıza yolda görsen yolunu değiştireceğin bayık troller

yahu umursamazlık değil

kaç defa yazacağız

herkesin bildiğinden daha az yeteneğe sahip bu adam

kısıtlı yeteneği sebebiyle de hıncını rakipten alıyor

yada laubali gibi duruyor

yoksa laubali değil

yetenekleri kısıtlı, düz 1 herif
Bence yeteneksiz değil, çalışsa o fiziksel eksiklikleri kapanır. Lincoln kafasıyla oynuyor ama ondan çok daha yeteneksiz o yüzden anca küçük maçlarda fark yaratabiliyor.

Oyun içinde sürekli kalsa bugün bu şikayetleri etmem ben, bendeki kredisi laubali olması yüzünden çok az. O geri pasları hele çıldırtıyor.

Bence yeteneksiz değil, çalışsa o fiziksel eksiklikleri kapanır. Lincoln kafasıyla oynuyor ama ondan çok daha yeteneksiz o yüzden anca küçük maçlarda fark yaratabiliyor.

Oyun içinde sürekli kalsa bugün bu şikayetleri etmem ben, bendeki kredisi laubali olması yüzünden çok az. O geri pasları hele çıldırtıyor.

düz futbolcu ve 8 numara belhanda

8 numara oynamak için de ciğeri yok çünkü kendini zidane falan sanıyor

kesinlikle yetenekli değil bu herif

hiçbir ekstrası olmayan adam yetenekli olamaz

lincoln yetenek anlamında ferrariyken bu adam fiat tipo

arada bu kadar fark var

Bu adamdan hala umudu olan var mı gerçekten?

Bu adamın bizim sene sonu kaldıracağımız şampiyonluk kupasında ciddi bir katkısı olmayacak ne yazıkki.

Saha içindeki laubali hareketleri kesinlikle kabul edilebilir değil ama herşeyi geçtim adamda top kontrolü yok, şutları rezil. 10 numara bir oyuncu olmasına rağmen nerde pas verilecek nerde şut çekeceğini bile bilmiyor. Kaldıki şut çekmeye kalksa o da rezil bir vuruşla son buluyor.

Geldiği günden beri verilen parayı da geçtim takıma katkısı nerdeyse yok derece. Tamam kötü bir performans sergilediği için bazen mübalağa yapıp fazlasıyla eleştiriyoruz (ama olumsuz yönede eleştiri yapanların çoğu haklı ve samimi) ama hala şu adamı savunanlar sırf yanıldım demekten çekinen hatta trollük mertebesine ulaşmış derecedeler.

Yangından mal kaçırır gibi gereğinden fazla para verip, iş ahlakı olmayan bu adamı apar topar getirmek başlı başına büyük hataydı. Şunun yerine cidden iş ahlakı olan biraz futbolculuk melekeleri olan herhangi bir 10 numara alsaydık çok daha kolay olurdu işlerimiz.

düz futbolcu ve 8 numara belhanda

8 numara oynamak için de ciğeri yok çünkü kendini zidane falan sanıyor

kesinlikle yetenekli değil bu herif

hiçbir ekstrası olmayan adam yetenekli olamaz

lincoln yetenek anlamında ferrariyken bu adam fiat tipo

arada bu kadar fark var
Yetenekten kastın ne? Adamda çalım yeteneği var duran topları da fena kullanmıyor. Ha oyun zekası özelinde bakıyorsan ben de çok yetersiz buluyorum da bu mental eksiklik oluyor, mental yönden bu kadar zayıf olmasa yeteneksiz olmadığı belli olur ancak attığı çalımı bile takımın zararına atıyor.

Yav ne varmış Belhandanın performansında,Terimin geldiği ilk maç Göztepe maçını 2.yarıda kazanmamızı sağlayan adam Belhanda onu 10 numaraya çekince muazzam paslar attı ve yorulana kadar maçın en iyisiydi.Buca maçlarını geçiyorum,Osmanlı maçında 2.yarı girdi Selçuktan daha iyi ve faydalıydı yine ne tuhaftır ki o girdikten sonra tonla pozisyona girdik,Son kupa maçında iyi oynamadı o haliyle asistini yaptı 2 de penaltısı verilmedi,abartmaya devam edin 2 gol 7 asist bu kadar beğenilmeyen hali bu adam biraz daha odaklansa ligin içinden bile geçer

Top kontrolü bu kadar kötü olan bir oyuncunun yeteneksiz olduğunu kabul etmek lazım. Laubali oluşu farklı bir durum bununla yeteneksiz oluşunu bağdaştırmamak lazım. Kaldı ki bu tarz bir oyuncunun oyun zekası bu kadar kötüyse ne yaparsa yapsın yine olmaz.

Bu akşam temiz bir sayfa açayım artık işi ciddiye alayım laubali davranmayım dese bile istediğimiz seviveye çıkması çok zor. Bu adamın defoları laubali davranışlarının çok ötesinde.

Ofansif bölgede topu ayağına aldığında doğru iş yaptığı anda pozisyona giriyoruz.

Sene başından beri diyorum sıkıntı mentalite ve bu yöndeki eksikliklerini gidermediği sürece de bu adamı izlemek çekilmez oluyor.

Umarım bir şey olur da 10 kağıt üstüne yollarız.

Ben genel performansından memnun olmamakla birlikte umudumu tamamen kesmiş değilim. Sezon sonuna kadar kadrodaki herkesten faydalanmak mecburiyetindeyiz. Donk'lar Sinan'lar kazanılmaya çalışılıyorken Belhanda'yı silip atmak hata olur. Birazcık kıpırdarsa sezon sonu veya kupa sonrası satılması mantıklı bir iş olacaktır. Kısa vadede alabileceğimizi alalım yeter. Uzun vadede büyük maddi külfet bu haliyle.

Yetenekten kastın ne? Adamda çalım yeteneği var duran topları da fena kullanmıyor. Ha oyun zekası özelinde bakıyorsan ben de çok yetersiz buluyorum da bu mental eksiklik oluyor, mental yönden bu kadar zayıf olmasa yeteneksiz olmadığı belli olur ancak attığı çalımı bile takımın zararına atıyor.

nerde var çalım yeteneği

ortada duran topun üzerinden 2 bacağını sağa sola savurunca yetenek sayılmıyor

uzaktan şut YOK yakından şu YOK

pas/vizyon YOK

top kontrol YOK

frikik golü YOK

estetik bir hareketle rakibi oyundan düşürme YOK

yok allah yok

korneri iyi kullanma var sadece

top ayağına yakışmıyor bir kere

bu adamın yaptığı neyi endoğan adili yapamaz?

mental olarak geri kalmasının sebebi de oyuncu olarak yetersiz olması

eğer sahanın tozunu atıyor olsaydı oyuna konsantre olurdu

oyun olmayınca çeneye vuruyor iş

ekstradan 1 iş yapıp da maç alacak adam değil, düz futbolcu bu adam

Bu adamın transfer edildiği gun buyuk kazık yedik demiştim.. O kazığı cıkarmaya calışıyoruz maalesef.. Ulan Dursun ulan Dursun..

nerde var çalım yeteneği

ortada duran topun üzerinden 2 bacağını sağa sola savurunca yetenek sayılmıyor

uzaktan şut YOK yakından şu YOK

pas/vizyon YOK

top kontrol YOK

frikik golü YOK

estetik bir hareketle rakibi oyundan düşürme YOK

yok allah yok

korneri iyi kullanma var sadece

top ayağına yakışmıyor bir kere

bu adamın yaptığı neyi endoğan adili yapamaz?

mental olarak geri kalmasının sebebi de oyuncu olarak yetersiz olması

eğer sahanın tozunu atıyor olsaydı oyuna konsantre olurdu

oyun olmayınca çeneye vuruyor iş

ekstradan 1 iş yapıp da maç alacak adam değil, düz futbolcu bu adam
Pasları fena değil, estetik hareketleri de arada yapıyor. Çalım yeteneği de bence kötü değil vur dedik öldürmüşsün.

Diğer özellikleri bence de yok ama bir adam yaydan plase bile atamaz mı atamıyor bu adam. Hakkaten ne uzaktan ne yakından şutu yok.

Bu arada Riquelme efsane topçuydu uzaktan yakından alakaları yok.

Bu taraftara 3-5 maçta 1 boş kaleye gol atan Yasin Öztekin müstehak yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt