Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 18.956
- 3.973
- 1.328
saf yetenek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda istenilen verimi veremesede cok onemli bir gercek var oda Belhanda mevcut takimin en iyi Orta Saha oyuncusu konumunda ilk 11 de mutlaka oynamasi lazim yoksa diger haftalardada isimiz cok zor.
Aldığı paranın hakkını zerre vermedi, bugüne kadar vasat'ın üzerine çıkamadı vs vs onlarca olumsuzluk yazarım ki hepsi de doğru. Yalnız bir gerçek var ki o da Belhanda'ya inanılmaz ihtiyacımız var, hatta biraz daha ileriye gidersek belki de şampiyonluk buna bağlı. Ne yapıp ne edip kazanması lazım Fatih hocanın, yoksa işimiz zor... Katılıyorum mesajına.
Haklısın bütün kamuoyu gsc ıyi oynadı derken sana sormayı unutmuşİnsanların gözünde amma vasatlaşmış adam yahu. Maçın son 15 dksını izleyebildim o süredede bir halt oynamadı. İsabet sağlamayan dikine toplar,ön direğe rakibe atılan duran toplar. Herhalde kaçırdığım 6 dksında Maradona vari performans sergiledi.
Haklısın bütün kamuoyu gsc ıyi oynadı derken sana sormayı unutmuş
abv juve
Muhtemelen maçi izlemedinİyi oynadı? Şu maçta çıkıp birine iyi oynadı demek tamam sana vasat hayatında başarılar dilerim.
:asd22:Haklısın bütün kamuoyu gsc ıyi oynadı derken sana sormayı unutmuş
abv juve
Adam girdikten sonra paramparça etmişiz sivasi 4 tane net pozisyon hibe olmuş
abv juve
Nasil heba etmisheba demek istedin sanirim dostum
Bunu sivasin lehine kullandımheba demek istedin sanirim dostum