#10 Younès Belhanda (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda istenilen verimi veremesede cok onemli bir gercek var oda Belhanda mevcut takimin en iyi Orta Saha oyuncusu konumunda ilk 11 de mutlaka oynamasi lazim yoksa diger haftalardada isimiz cok zor.

Sivas macindada gorduk oyuna girdikten sonra takimi hareketlendirdi, takima bir can geldi.

Son düzenleme:
Belhanda istenilen verimi veremesede cok onemli bir gercek var oda Belhanda mevcut takimin en iyi Orta Saha oyuncusu konumunda ilk 11 de mutlaka oynamasi lazim yoksa diger haftalardada isimiz cok zor.

Aldığı paranın hakkını zerre vermedi, bugüne kadar vasat'ın üzerine çıkamadı vs vs onlarca olumsuzluk yazarım ki hepsi de doğru. Yalnız bir gerçek var ki o da Belhanda'ya inanılmaz ihtiyacımız var, hatta biraz daha ileriye gidersek belki de şampiyonluk buna bağlı. Ne yapıp ne edip kazanması lazım Fatih hocanın, yoksa işimiz zor... Katılıyorum mesajına.

Aldığı paranın hakkını zerre vermedi, bugüne kadar vasat'ın üzerine çıkamadı vs vs onlarca olumsuzluk yazarım ki hepsi de doğru. Yalnız bir gerçek var ki o da Belhanda'ya inanılmaz ihtiyacımız var, hatta biraz daha ileriye gidersek belki de şampiyonluk buna bağlı. Ne yapıp ne edip kazanması lazım Fatih hocanın, yoksa işimiz zor... Katılıyorum mesajına.

Bugunki maca bakarsak mac iki bolumdu Belhanda'dan once Belhanda'dan sonra. Cok fark goruldu arada.

bugün biraz istekli oynayınca oyunu değiştirdi, daha istekli oynaması lazım. umarım bugün bir başlangıçtır

Sonradan girip oynadığı topu her maç oynasa canımıza minnet ama lakayıt hareketler yapıp bizi yeniden çileden çıkarmayacağı ne malum? Ki bu zamana kadar bunu yaptı. Bugün ligin ilk 3 haftası dışında ilk kez beğendim oyununu ama bu oyunun devamlı olacağını ve 90 dakikanın en azından 30 dakikasına yayılacağını hiç sanmam

belhanda ilk 11 yazılmayınca pek sevinmişti bazı arkadaşlar ne oldu ? şu adam lakayt da oynasa kesilemez. anlayın artık . üretken , bileklerine hakim ve zeki biri.

İnsanların gözünde amma vasatlaşmış adam yahu. Maçın son 15 dksını izleyebildim o süredede bir halt oynamadı. İsabet sağlamayan dikine toplar,ön direğe rakibe atılan duran toplar. Herhalde kaçırdığım 6 dksında Maradona vari performans sergiledi.

İnsanların gözünde amma vasatlaşmış adam yahu. Maçın son 15 dksını izleyebildim o süredede bir halt oynamadı. İsabet sağlamayan dikine toplar,ön direğe rakibe atılan duran toplar. Herhalde kaçırdığım 6 dksında Maradona vari performans sergiledi.
Haklısın bütün kamuoyu gsc ıyi oynadı derken sana sormayı unutmuş

abv juve

menatl sorunluyu arayacağımz aklıma bile gelmezdi..Gerçi yerine oynayan yasin aynı b.kun laciverti

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence ikinci forvet mevkisinde serbest oynamasi bize verecegi en buyuk katkisi olur... pas konusunda takimin temposunu artiran tek oyuncu. Kirilgan yapisi var ama olmayinca takimda birsey eksik oldugu ortaya cikiyor.

Orta sahanin uclunun onunde oyniyan 4-4-2 de ise forvetlerden dolasan serbest oyuncu arasinda bir oyuncu benim gozumde. Sahsen tek buyuk eksigi kaleye sut atmamasi veya atamamasi .. Bu yastan sonra oyun seklini oyun anlayisini degistirmek kolay olmiyacak ama bunu basarabilirsek buyuk katki sagliyabilir..

Guzel bir teklif olursa gonderilmeli ama para olmadigi icin elimizde ne var ise faydalanmamiz sart.

Yedekten girdiginde iyi oynuyor. Böyle devam oynatilmali. Ilk 11 oynadiginda muazzam sacmaliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt