Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Bu dertten mustarip cok üye var, voleyi vurursun.Bu adama karsi muthis bir bagisiklik kazandim
Dun hic sinirlenmedim
Terapi seanslari fln mi duzenlesem foruma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu dertten mustarip cok üye var, voleyi vurursun.Bu adama karsi muthis bir bagisiklik kazandim
Dun hic sinirlenmedim
Terapi seanslari fln mi duzenlesem foruma
Bu herif copun teki olduguNeyi anlayacağım
38'
İnanılmaz! Rodrigues ve Belhanda'nın harika paslarla oluşturduğu pozisyon sonrası Nagatomo kaleciyle karşı karşıya kalıyor ama top kalecide kalıyor!
Galatasaray Sk
39'
Sadece 1 dakika sonra Onyekuru'nun ceza sahası içinden harika şutu az farkla auta çıkıyor! #FCPGS
Galatasaray Sk
Gelde anlat
Rakibin sonradan oyuna giren 10 numarası bile 40 metreye girer girmez ne paslar attı bizim kamil yanındaki adama pas atamıyor arkadaş deli olacağım ya çok mu şey istiyoruz ulan Sabri bile arada bir çalım atıp, düzgün orta kesiyordu bu onu bile yapamıyor gerçekten Sabri'den bile yeteneksiz bir adam bizim 10 numaramız olmamalı ya valla yıldım şu devre arası defolup gider umarım 3-5 veren varsa kalırsa sene sonu o 3-5'i bile bulamayız çok açık.
ölse üzülen olur mu burada?
ölse üzülen olur mu burada?
futbol anlaminda ölmek benim icin s gitmek olur.Abartma Musapçığım. İnsanlığımızı kaybetmedik.
Sakatlansa hiç üzülmem ama. Ömür boyu yetecek parayı da kazanmıştır. Evinde çocuklarıyla minyatür kale maç yapsın!
bundan süphem olmaz anti belhandadashHelvasını ben yaparım.
Cimbiza gerek yok kötü oynamadı bu kadar netResmi siteden “Belhanda kazmasının attığı dandik pası zar zor yakalayan Rodrigues’in pasıyla Nagatomo kaleciyle karşı karşıya kalıyor” demesini beklemiyordun dimi?
Pasın iyiliğini kötülüğünü de geçtim olay o da değil esasında aradan bir pası cımbızla çekmeye çalışman bile adamın ne kadar rezil rüsva bir performans koyduğunu gösteriyor çünkü ortaya koyduğu hiç bir şey yok.
Çoluğuna çocuğuna üzülürüm.ölse üzülen olur mu burada?
Sakin ol Musapfutbol anlaminda ölmek benim icin s gitmek olur.
Çoluğuna çocuğuna üzülürüm.
futbol anlaminda ölmek benim icin s gitmek olur.