Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alternatifi selçuk inan olduguna göre ve emre akbaba sakatlandigina göre oynamasi o kadar sasirtici degil. gerçi sofiane feghouliyi o mevkide 1-2 maç denesek kötü olmaz.

ben modernlige karsiyim. Nolur sanki modern 10 numaramiz olmasa? bununla modern olmaktansa gerici olmayi yeglerim.

Modern 10 numara tanimi nedir, kapattigi bölgeden gelen rakibi izlemek, rakip set hücumu yaparken rakibin yaninda gezinip gölge pres yapmak mi?

bu arkadaş neye göre oynuyor birileri çıkıp açıklamalı ve birileri çıkıp hocaya sormalı

artık kabul edemiyorum

38'

İnanılmaz! Rodrigues ve Belhanda'nın harika paslarla oluşturduğu pozisyon sonrası Nagatomo kaleciyle karşı karşıya kalıyor ama top kalecide kalıyor!
Galatasaray Sk

39'

Sadece 1 dakika sonra Onyekuru'nun ceza sahası içinden harika şutu az farkla auta çıkıyor! #FCPGS
Galatasaray Sk

Gelde anlat

Resmi siteden “Belhanda kazmasının attığı dandik pası zar zor yakalayan Rodrigues’in pasıyla Nagatomo kaleciyle karşı karşıya kalıyor” demesini beklemiyordun dimi?

Pasın iyiliğini kötülüğünü de geçtim olay o da değil esasında aradan bir pası cımbızla çekmeye çalışman bile adamın ne kadar rezil rüsva bir performans koyduğunu gösteriyor çünkü ortaya koyduğu hiç bir şey yok.

Rakibin sonradan oyuna giren 10 numarası bile 40 metreye girer girmez ne paslar attı bizim kamil yanındaki adama pas atamıyor arkadaş deli olacağım ya çok mu şey istiyoruz ulan Sabri bile arada bir çalım atıp, düzgün orta kesiyordu bu onu bile yapamıyor gerçekten Sabri'den bile yeteneksiz bir adam bizim 10 numaramız olmamalı ya valla yıldım şu devre arası defolup gider umarım 3-5 veren varsa kalırsa sene sonu o 3-5'i bile bulamayız çok açık.

Vitoria
Almaguer
Ali Lukunku
Sabri
Orkun
Mehmet Bölükbaşı
Mustafa Sarp
Barış Özbek vs vs dahil olmak üzere Galatasaray tarihinin en yeteneksiz futbolcusu.

ölse üzülen olur mu burada? FUTBOL ANLAMINDA = defolup gitmek

Son düzenleme:
Abartma Musapçığım. İnsanlığımızı kaybetmedik.

Sakatlansa hiç üzülmem ama. Ömür boyu yetecek parayı da kazanmıştır. Evinde çocuklarıyla minyatür kale maç yapsın!
futbol anlaminda ölmek benim icin s gitmek olur.

Resmi siteden “Belhanda kazmasının attığı dandik pası zar zor yakalayan Rodrigues’in pasıyla Nagatomo kaleciyle karşı karşıya kalıyor” demesini beklemiyordun dimi?

Pasın iyiliğini kötülüğünü de geçtim olay o da değil esasında aradan bir pası cımbızla çekmeye çalışman bile adamın ne kadar rezil rüsva bir performans koyduğunu gösteriyor çünkü ortaya koyduğu hiç bir şey yok.
Cimbiza gerek yok kötü oynamadı bu kadar net
Oynamadığı maclarida gördük

Evet beyler Fernando rezil oynadı,Belhoş süperdi dün.Dağılın bakayım hadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt