Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim ne derse desin şu adam oynamazsa ortasahayı dahi geçemeyiz. Takımın kalitesi, fiziği yerlerde

Bizim topçumuz değil, elden çıkarılması lazım. Bugünkü maçta eleştirilecekler arasında değildi, Belhandaya sıra gelmez.

adam ilk yarıları düzgüncene oynuyor sonra bakıyor ilerde 3 tane armut bi halt yedikleri yok
..cem yapacağınız işi diyor 2. yarı saldım çayıra mevlam kayıra, ona rağmen sahadaki en iyilerden.
Seviyeyi kes!

Bugün beğendim yanında 2 tane kaliteli kanat önünde adam gibi forvet olsa çok farklı olur herşey...

Neyini beğendiniz merak ediyorum. Lan adam şut çekmeyi bilmiyor ya.

Bu adamın acilen FM'deki gibi Terimden kaleyi görünce vur komutunu alması lazım,zira takım arkadaşları paslarını kontrol edebilecek düzeyde bile değil bari vursun

Cabaliyorsun ara sira ama yetenegin abartildigi kadar degil.

Bir Elano bir Lincoln kadar olamadon.

Misimovocin bir tik ustu.

Sen sonu seni, rodriguesi, feghouliyi, maiconu, selcugu ve sinani gormek istemiyorum takimda.

Cok kredisi vardi bende ama bir bok yaptigi yok.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Kornerde Omer'e niye kisa pas atiyorsun aga?Zaten golu anca duran toptan atiyoruz.Onda da Omer'e topu verip donusunde golu yedik.Yine de takimin ofanstaki en iyi ismiydi bugun.

İNSAN BİR SUT CEKER LAN SUT CEKER SUT SUT. OLM SEN NİYE BOYLE MALSİN

Belhanda'ya geçen senede bir çok kez yazdım önüne montpellier dönemindeki gibi ikili oyunları iyi oynayan bir Giroud lazımdı. Adam elinden geleni yapıyor ama verkaç yapabileceği bir tane forvet oyuncusu yok sürekli ileriye dripling yapıyor içerde boş adam veya pasa kaçan biri olmuyor. Rodrigues ayağına ister, Onyekuru ayağına ister, Sinan ayağına ister ileride 3 tane hareketsiz oyuncu olunca da takım 3. bölgede tamamen etkisizleşiyor ve rakibin üstünlüğü başlıyor.

Son dönemlerde performansını iyice arttırmaya başladı bu sefer de Belhanda, Serdar hariç diğer oyuncular dökülüyor.

Bu adama daha hiç birşey demem kusura bakmayın. Adam afedersin kıçını yırttı top almak için. Güzelde oynadı serviste yaptı. Hele maçta son dakikalarda görmüşsünüzdür. Takım atağa kalkıyor. Belhanda falan kendini yırtıyor bu aptal takımı pozisyona sokmak için. Top selçuk dedemize geldikten sonra paşamız topu auto dikiyor. Belhandanında kameralara yakalanan bir görüntüsü vardı bulabilen varsa çok iyi olur. Selçuk'a bir şeyler söylüyordu. Artık gereksiz eleştirileri bırakalım. Bu adam maalesef takımın en yetenekli oyuncusu. Onun ayağına bakıyoruz. Bu takımda kurulmuş bir sistem yok. Koy belhandayı schalkeye bak nasıl oynuyor. Tabi bana görede en önemli sorun net bir bitirici oyuncumuzun bulunmaması. Geçen senede böyle oynadığımız maçlar oluyordu. Ama tak gomise geldi aniden 1-0 önce geçiyorduk. Takım daha özgüvenli oynuyordu. Artık şu adamı eleştirmeyi bırakın. Bir top kaptırıyor. Kalemizde pozisyon görüyoruz ama afedersin ebesinin nikahı kadar süre geçiyor. Diğer paşalarımız ne alemde acaba? Belhanda fanı falanda değilim ama aksine bugünkü oyununu gördükten sonra bu adamın mücadelesini görebiliyorum.

Bugün için eleştirmem söz konusu değil iyi oynadı bence, bugünün suçluları en çok değer verilenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt