Öncelikle teşekkür ederim reis yorumlarımı beğeniyorsanız ne güzel. Belhanda konusunda da takımda orta sahada oynayan diğer adamlar Ndiaye ve Fernando olunca haklısın eleştiri sırası Belhanda 'ya gelmez en azından bu üçlü arasında bu sene en iyi olan Belhanda 'dır özellikle ilk yarının sonunda sağlam bir çıkış yakaladı
Ama dediğim gibi asli görevleri farklı olması gerekiyor "benden gol beklemeyin" çok kolay bir bahane Kagawa geliyor 3 dakikada 2 gol atıyor, stoper Serdar 'ın 1.5 senede 5 golü vardı, Maicon 'un geçen sene 5 golü vardı Belhanda geçen sene 3 golü vardı bu sene gol atmasını geçtim de ilk isabetli şutunu yeni geçmiş adam 12 lig maçında 0 gol 1 isabetli şut ? Hani Galatasaray 'ın 10 numaralı formasını taşımasını geçtim de Belhanda adına da yakışmıyor bu istatistik
Yoksa asist sayılarıyla, attığı kilit paslarla, geçiş oyununda ki başarısıyla, yeteneğiyle ve yüksek kondisyonuyla maça odaklandığı zaman Belhanda benim sevdiğim bir adam ama maç içerisinde bazen o kadar umursamaz oluyor ki cinnet geçirtiyor hepimize ekran başında. Mesela dediğin gibi Alanya maçında iyi değildi çok fazla top kaybı yaptı ama Whoscored.com adresine göre maçın adamı seçilmiş, top çalmış, kilit pas atmış, asist yaptı, adam geçmiş topla buluşmuş hani kötü dediğimiz maçta bile iyi işler yapmış aslında
Evet Ndiaye ve Fernando böyle oynarken suçu Belhanda 'ya yıkmak doğru değil bu adamlara bakarak elle tutulur bir şeyler yapabiliyor en azından ama Arabistan 'dan gelen teklif kabul edilir ve yazın satılırsa da üzülmem