Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben belhandadan memnunum
Yine söyleyim belki bu sefer anlarsın herşeyi belhandadan beklersen bir şey olmaz futbol takım oyunudur sen ileriye topu taşımaktan aciz mücadele etmeyen herşeyi izleyen adamları oynatır san o kadar hengame nin içinde ister istemez hata yapar birşey yapmak isteyen adamlar

Ama sıkıntı surda hicbirsey yapmayan yapmak istemeyenler var adam dos oynuyor istatikleri içinde hiçbiri yok
Ben belhanda dan bir bok beklemiyorum ve bunu bile karsilamiyor lord of the cöps

Hala satış için teklif varsa Atalay oynasın feguli oraya çekilip yunus kanada çekilsin ona da razıyım satilsin yeter ki sırf belhanda var diye korkuyla maç izliyoruz kırmızı çıkacak mı diye heran .onyekuru ile feguli de defansa yardım etmeli topu orta sahada tutamıyoruz kaptirilan her top direk kalemizde

Bu herif sözde 8 numaraymış bak sen ne hikmetse tek bir şutu yok..Hadi ceza alanı dışından şutu zayıf diyelim ulan 1 kere de gizli forvet gibi insan ceza alanına girmez mi ? Ya şu malı savunacağınıza açın 2 maç izleyin bjknin dünkü çocuğu dorukhan her maç yaslıyor 1 tane en az 1 tane de kaçırıyor..İşte 8 numara böyle olur bu mal gibi sadece feghouli araya kaçsın ara pası atayım diye bön bön bakmaz

Öncelikle teşekkür ederim reis yorumlarımı beğeniyorsanız ne güzel. Belhanda konusunda da takımda orta sahada oynayan diğer adamlar Ndiaye ve Fernando olunca haklısın eleştiri sırası Belhanda 'ya gelmez en azından bu üçlü arasında bu sene en iyi olan Belhanda 'dır özellikle ilk yarının sonunda sağlam bir çıkış yakaladı

Ama dediğim gibi asli görevleri farklı olması gerekiyor "benden gol beklemeyin" çok kolay bir bahane Kagawa geliyor 3 dakikada 2 gol atıyor, stoper Serdar 'ın 1.5 senede 5 golü vardı, Maicon 'un geçen sene 5 golü vardı Belhanda geçen sene 3 golü vardı bu sene gol atmasını geçtim de ilk isabetli şutunu yeni geçmiş adam 12 lig maçında 0 gol 1 isabetli şut ? Hani Galatasaray 'ın 10 numaralı formasını taşımasını geçtim de Belhanda adına da yakışmıyor bu istatistik

Yoksa asist sayılarıyla, attığı kilit paslarla, geçiş oyununda ki başarısıyla, yeteneğiyle ve yüksek kondisyonuyla maça odaklandığı zaman Belhanda benim sevdiğim bir adam ama maç içerisinde bazen o kadar umursamaz oluyor ki cinnet geçirtiyor hepimize ekran başında. Mesela dediğin gibi Alanya maçında iyi değildi çok fazla top kaybı yaptı ama Whoscored.com adresine göre maçın adamı seçilmiş, top çalmış, kilit pas atmış, asist yaptı, adam geçmiş topla buluşmuş hani kötü dediğimiz maçta bile iyi işler yapmış aslında

Evet Ndiaye ve Fernando böyle oynarken suçu Belhanda 'ya yıkmak doğru değil bu adamlara bakarak elle tutulur bir şeyler yapabiliyor en azından ama Arabistan 'dan gelen teklif kabul edilir ve yazın satılırsa da üzülmem
Çok yaşa kardeşim bunları anlatamıyorum işte
Adam 5 dakikada sidikligini bağladı Alanya nin ki en rezil en motivasyonu düşük maçta ( devre arası zikgiti yedi) yapıyor bunları
Delinin şeyini bellledigi gibi şut çekemiyor çekemiyor gol atamıyor atamıyor
Sinan a Alda at demedimi
Sen oyunu yik bakalım karşı tarafa belhanda neler yapıyor
Top kazanmada bu yil en uzun süreleri bulduğumuz Alanya maçı olabilir
Resmen adamlar dsk geçti
Top kazanamıyoruz iyi futboldan bahsediyoruz geçiş oyunundan bahsediyoruz
Kazanılan atakların hepsinde belhandanin kişisel çabası ile oluşmuştur aksini iddaa edenin alnını karislarım

Ya yavaş pas veriyor ya hızlı sanki bilerek pislik yapiyor gibi gitmek mi istiyor acaba arkadaşlarını zor durumda bırakıyor ve sakatlık yada sarı kart görüyor takım arkadaşları dikkatli tekrar izleyin Alanya maçını fark edeceksiniz

Zevkle izleyin bu sene sonunda ilk gidecek kişi belhanda gittiği takımda izlersin bol bol

Sinan biraz akıllı bir topçu olsa Belhanda sayesinde aldığımız 3 puanı konuşuyorduk ne anlatıyonuz ya

tek pas oyununda başarılı, zaten tek pas oynayamadığımız için başarısız. ayağında toplayken pek başarılı bir oyuncu değil. şutörlüğü yok, varsa da büyük bir özgüvensizlik mevcut. zaten mental bir problemi okduğundan eminim.

arsenalde iş yapar, mesut özil ile takadta kullanmalıyız. tek pas oynayabilen bir ekibe gitmeli. almanyada da bizim gibi durarak futbol oynanıyor. kondisyonu iyi, oyun zekası çok yüksek olmadığı için toplayken başarılı değil anlık istasyonlar kurulduğunda başarılı. bu nedenle fransa ve ingilterede hatta ispanyada kral olur.

italyada türkiyede almanyada ise madara olur.

9 milyona fitim, bize son derece uymayan bir oyuncu. bir paspasa bu kadar para saçmak mantıklı değil

Moderatör tarafında düzenlendi:
Amma abartıyorsunuz şu futbol yorumcularını ha. Demirkol dediğiniz adam Kagawa için avrupanın büyük kulüplerine geri dönebilir dedi, neye göre ? Maçı bırakmış, kopmuş Antalyaya şov yaptı diye... Böyle rüzgara göre yorum yapan adamların nesini ciddiye alıp okuyacağız.

Nasıl bir sevgi bu anlamak mümkün değil adam takıma zarar veriyor fener maçı yüzünden kaç kişi zarar gördü o maçta valbuenayi izledi soldado ile kavga etti tüm takımı yaktı

Kralinin allah belasini versin. Soydu kulubu
20781-1.webp

Belhandayi begeniyorum diyen birine sayfalarca laf anlatmaya calismak buyuk sabir ister. Sapik misiniz yaw.

tek pas oyununda başarılı, zaten tek pas oynayamadığımız için başarısız. ayağında toplayken pek başarılı bir oyuncu değil. şutörlüğü yok, varsa da büyük bir özgüvensizlik mevcut. zaten mental bir problemi okduğundan eminim.

arsenalde iş yapar, mesut özil ile takadta kullanmalıyız. tek pas oynayabilen bir ekibe gitmeli. almanyada da bizim gibi durarak futbol oynanıyor. kondisyonu iyi, oyun zekası çok yüksek olmadığı için toplayken başarılı değil anlık istasyonlar kurulduğunda başarılı. bu nedenle fransa ve ingilterede hatta ispanyada kral olur.

italyada türkiyede almanyada ise madara olur.

9 milyona fitim, bize son derece uymayan bir oyuncu. bir paspasa bu kadar para saçmak mantıklı değil
Dehşet verici yorumlar!. Her şeyi diyin de hele tek pas oyunu hiç demeyin Belhanda için. Çevre kontrolünden bu denli aciz adam nasıl tek pas oyunu oynasın yahu, etmeyin?. Zaten yaptığı akıllara zarar top kayıplarının sebebi de bu acizliği. Ha, dripling yaparken eli ayağına dolaştığı, pas zamanlaması için topu oyalaması gerektiğinde bunu beceremediğinden erken pas vermeye çalışıyor ki, haliyle pek çok atağı daha başlamadan öldürüyor; ya markajda kalan adamına pas attığı, yahut pas açı ve şiddetini ayarlayamadığından dolayı. Buna tek pas oyunu demiyoruz!...

Son düzenleme:
Dehşet verici yorumlar!. Her şeyi diyin de hele tek pas oyunu hiç demeyin Belhanda için. Çevre kontrolünden bu denli aciz adam nasıl tek pas oyunu oynasın yahu, etmeyin?. Zaten yaptığı akıllara zarar top kayıplarının sebebi de bu acizliği. Ha, dripling yaparken eli ayağına dolaştığı, pas zamanlaması için topu oyalaması gerektiğinde bunu beceremediğinden erken pas vermeye çalışıyor ki, haliyle pek çok atağı daha başlamadan öldürüyor; ya markajda kalan adamına pas attığı, yahut pas açı ve şiddetini ayarlayamadığından dolayı. Buna tek pas oyunu demiyoruz!...

türkiyede ve galatasarayda tek pas oyunu mu var da akıllara zarar yorum yapıyorsunuz. görende g.sarayımız çok tek pas oyunu oynuyor da belhanda oynayamıyır sanacak. belhandanın en iyi paslaştığı adamlar mariano ve feguli. ne hikmetse bu 3lü 4 pas üst üste pas yapsa gol atıyoruz. tek pas oynayabilen 3 oyuncu var, feguli mariano ve belhanda. onun dışında duran adamlar var etrafta. belhanda feguli gibi topla oynayabilen bir oyuncu olmadığı için topu bir an önce ayağından çıkarması gerekiyor. ama oyuncularımız rakibin arkasına saklandığı için tek pas oyunu oynayamıyoruz. aslında belhanda markajda kalan adamlara pas atmıyor, oyuncularımız rakip markajından çıkıp kendini boşa çıkarmıyor.

alanya maçında feguli kendini nasıl boşa çıkardı ve 2 pasta pozisyona girdik hatırlatırım. belhanda fransa, ingiltere ve ispanyada gayet güzel top oynar. boşuna bk atmaya gerek yok. belhandayı gs forması altında ben de beğenmiyorum. ama ben objektifim ve gözümü belhanda düşmanlığı bürümüyor. kızıyorum çöp de diyorum ama bazı oyuncular bazı oyun sistemine uymaz. belhanda klası olan bie oyuncu ama durarak oynanan liglerde top koşturamaz. zaten kariyeride almanya, türkiye ve ukrayna gibi durarak top oynanan ligler yüzünden çakıldı.

türkiyede ve galatasarayda tek pas oyunu mu var da akıllara zarar yorum yapıyorsunuz. görende g.sarayımız çok tek pas oyunu oynuyor da belhanda oynayamıyır sanacak. belhandanın en iyi paslaştığı adamlar mariano ve feguli. ne hikmetse bu 3lü 4 pas üst üste pas yapsa gol atıyoruz. tek pas oynayabilen 3 oyuncu var, feguli mariano ve belhanda. onun dışında duran adamlar var etrafta. belhanda feguli gibi topla oynayabilen bir oyuncu olmadığı için topu bir an önce ayağından çıkarması gerekiyor. ama oyuncularımız rakibin arkasına saklandığı için tek pas oyunu oynayamıyoruz. aslında belhanda markajda kalan adamlara pas atmıyor, oyuncularımız rakip markajından çıkıp kendini boşa çıkarmıyor.

alanya maçında feguli kendini nasıl boşa çıkardı ve 2 pasta pozisyona girdik hatırlatırım. belhanda fransa, ingiltere ve ispanyada gayet güzel top oynar. boşuna bk atmaya gerek yok. belhandayı gs forması altında ben de beğenmiyorum. ama ben objektifim ve gözümü belhanda düşmanlığı bürümüyor. kızıyorum çöp de diyorum ama bazı oyuncular bazı oyun sistemine uymaz. belhanda klası olan bie oyuncu ama durarak oynanan liglerde top koşturamaz. zaten kariyeride almanya, türkiye ve ukrayna gibi durarak top oynanan ligler yüzünden çakıldı.
Fransada döktür düğünü yüzlerine çarp ara sıra

Aklıma rakibi üçe iki yakalamış, iki adam en doğru zamanda çapraza hareketlenmişken; Belhanda' mızın çuvalladığı pekçok pozisyon geldi; çoğunlukla kararlı davranamamak ve yanlış tercihte bulunmak gibi bir defosu var kendisinin; beş atakta yaptığı bir doğru üzerinden yürümekle yanılıyorsunuz. Oynadığı ligle ilintilendirilebilecek bir şey değil bu dediğim...

Neyse uzatmayalım, ben diyeceğimi dedim, fazlası zaman israfı olur. Siz bayıla bayıla izlemeye devam edin, hiç mahzuru yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt