Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca köprüyü geçene kadar felsefesini uyguluyor bence.

Adminler bazı üyeler çok seviyesiz lütfen izin vermeyin, diğer üyelerde onlara çanak tutuyor :asd:

Sezon sonuna kadar yazmayayım diyorum ama adam hücum anlamında net yetersiz.Şu takım seneye şampiyonlar liginde gol atamaz.Bu yıl Gomis yerine Eren olsaydı lige çoktan havlu atmıştık.Yazınki şartlara göre hoca mutlaka göndermeye çalışır ama bütçe olmazsa Nagatomo+çok iyi orta saha transferi ile bu takım yine rahat şampiyon olur.Gomis küçük takımlara gerçekten çok ağır bastı.

Turkiye'de futbol severlerin futbolculardan kendilerini gelistirmesini istiyorlar, hakemlerin de kendilerine ceki duzen vermesini istiyorlar... Belki biraz agir olacak ama bazi insanlar da futbol bilgisini gelistirmeli.

Son 20 yilda ust duzey 10 numara olarak bi Hagi geldi bir de Sneijder. Sneijder gibi bir dunya yildizini sari-kirmizili forma icinde izleme firsati bulduk, aynisi Drogba icin de gecerli, Sneijder geldi, gorevini yapti, unutulmaz sevincler yasatti, belirli bir yasa geldi ve tam zamaninda gitti.

Belhanda ise bambaska bir futbolcu, dun de yazdim, Sneijder dunya yildizi, dunyanin en iyi 10 numaralarindan, Belhanda ise sadece Montpellier'de basarili olmus, mucadele eden, kosan, basan ve takimi yoneten bir 10 numara. Bize Sneijder gibisi artik zor gelir, gercekci olalim.

Su elestirilere katiliyorum: bir 10 numara olarak yetersiz performans sergiliyor ve gol sayisi az + 3m kazanan bir oyuncu daha iyi olmali, bu elestirilere lafim yok, aynisini bende dusunuyorum. Ama Belhanda boyle bir oyuncu degil, kariyeri boyunca boyle bir oyuncu olmadi da, bu yuzden gelisine olumlu bakmadim cunku bize daha cok skorer bir 10 numara lazimdi. Ama gel gelelim ki bu adam elinden geleni yapiyor, hadi mucadele etmezse, sahada gezse agir elestirileri kabul edecegim ama bu adamin sahada basmadigi yer kalmadi, dun bile Selcuk ilerdeyken geriye kosarak geldi. Nankor olmayalim. Selcuk Tolga Donk Fernando gibi oyunculardan ofansif katki beklemek sacma olur. Belhanda'yi mevcut kadroda kesebilen oyuncu da yok.

Hoca kendisini seviyor, onemsiyor, gelecek sezon da banko 11'de olacaktir, yanina belki skorer bir 10 numara alir veya ofansif gucu iyi olan bir orta saha.

Gece yatiyorum Belhanda tartismasi, sabah kalkiyorum Belhanda tartismasi, sıkılmıyonuz mu? Yoksa amaciniz birbirinize laf sokmak mi? Sampiyonluk yolunda boyle seylere gerek yok.

Benim en büyük korkum gol ya da yaptığı asistle takımı mağlubiyetten kurtaracağı gün olacaklar.

En az 5 üye ceza alır!

İsim Verirseniz Gerekeni Yaparız Yavuz Bey.

Neden Böyle Yazıyorsunuz Bu Arada, Bana da Bulaştırdınız.

Ercan Beyde Bahsetmis Kim Oldugunu Neden Boyle Yaziyorum Mu Anlamadim Dediginizi Telefonum Biraz Kotu T9 Acik Oldugundan Mutevellit Her Harfi Buyuk Yaziyor Ayarini Bulamadim
Yazdiktan Sonra Bana Soyleyin Editliyeyim Yav Gercekten Sinir Bozucu ve Bulaşici D:

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim en büyük korkum gol ya da yaptığı asistle takımı mağlubiyetten kurtaracağı gün olacaklar.

En az 5 üye ceza alır!
Bursa deplasmanini almişti yav macin adamiydi bence o gun.

Onceden dedigim gibi beklentileri dusurup izliyelim.
Bu bonservisi ve maasi silah zoruyla o imzalatmadi dursun ve ekibinin malliklari.

Sneijder gibi bir oyuncu Gs formasi hic giymemis olsaydi bu adama yonelen elestiriler yari oranda azalirdi.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli kendini topladı artık sorumluluk alıyor hala fizik olarak çok kötü durumda ama seneye bunu da çözeceğini düşünüyorum

Belhanda ise hiçbir fark yok gerçekten ofansif anlamda ne sorumluluk alır ne takımı yönetir ilk geldiği zamanlarda duran topları ciddi tehlikeliydi - defans arkasına attığı paslar STSL 'nin en iyisiydi - Çok iyi fake atıp çalımlıyordu rakibini

Şimdi hiçbir numarası kalmadı gibi 1-2 çalım atar sonra kalabalığın arasına girip kaybeder topu
Duran topları Selçuk gibi direk kalecinin kucağına atmaya başladı
Öyle eskisi kadar kilit pas denemiyor . 10 numara dediğin adam hücum bölgesinde topu alır takımı hücuma kalkarken en çok top 10 numaranın ayağından çıkar. Belhanda önlibero 'nun top alacağı yerlere geliyor birde orda basit oynamak yerine tutup top kaybı yapıyor

Dün ikinci yarının başında kaptırdığı toplardan birisi gol olsaydı kendi evimizde ts 'ye vermiş olsaydık maçı şampiyonluk hayallerimiz yarı yarıya düşerdi. Belhanda 8 numara oynasın diyenlere akıl erdiremiyorum Allah korusun UCL 'de Belhanda 'nın 8 numara oynayıp bu kadar top kaybettiğini düşünün bir ...

Belhanda maalesef ilk geldiği günlerden bile daha vasat performans veriyor artık

DZy4jH2X0AA8GkJ

Belhanda kendisinden daha iyi bir 10 numara bakiyor : D

Bu adamla ilgili yorumum hep aynı olacak asist ve golleri ile takımı uçuracak sezon performansı 10 sezonda oynasa izleyemeyiz...Güçlü bir 6 numara Fernando uygundur bu tanıma ve imkanlar dahilinde alınacak 10 numara özellikli bir adamla bağlantıyı kuran iyi bir 8 numara performansı izleyebiliriz Belhanda'dan ötesini beklemek hayalcilik olur ...Her hafta eleştiri bombardımanına tutarız...

Tamam beğenmeyebilirsiniz ama bu alaycı yorumlarda ne? Sosyal medyada ilgi çekmeye çalışan bebeler gibi yorumlar var. Forum kültürü bu değil bilen bilir.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turkiye'de futbol severlerin futbolculardan kendilerini gelistirmesini istiyorlar, hakemlerin de kendilerine ceki duzen vermesini istiyorlar... Belki biraz agir olacak ama bazi insanlar da futbol bilgisini gelistirmeli.

Son 20 yilda ust duzey 10 numara olarak bi Hagi geldi bir de Sneijder. Sneijder gibi bir dunya yildizini sari-kirmizili forma icinde izleme firsati bulduk, aynisi Drogba icin de gecerli, Sneijder geldi, gorevini yapti, unutulmaz sevincler yasatti, belirli bir yasa geldi ve tam zamaninda gitti.

Belhanda ise bambaska bir futbolcu, dun de yazdim, Sneijder dunya yildizi, dunyanin en iyi 10 numaralarindan, Belhanda ise sadece Montpellier'de basarili olmus, mucadele eden, kosan, basan ve takimi yoneten bir 10 numara. Bize Sneijder gibisi artik zor gelir, gercekci olalim.

Su elestirilere katiliyorum: bir 10 numara olarak yetersiz performans sergiliyor ve gol sayisi az + 3m kazanan bir oyuncu daha iyi olmali, bu elestirilere lafim yok, aynisini bende dusunuyorum. Ama Belhanda boyle bir oyuncu degil, kariyeri boyunca boyle bir oyuncu olmadi da, bu yuzden gelisine olumlu bakmadim cunku bize daha cok skorer bir 10 numara lazimdi. Ama gel gelelim ki bu adam elinden geleni yapiyor, hadi mucadele etmezse, sahada gezse agir elestirileri kabul edecegim ama bu adamin sahada basmadigi yer kalmadi, dun bile Selcuk ilerdeyken geriye kosarak geldi. Nankor olmayalim. Selcuk Tolga Donk Fernando gibi oyunculardan ofansif katki beklemek sacma olur. Belhanda'yi mevcut kadroda kesebilen oyuncu da yok.

Hoca kendisini seviyor, onemsiyor, gelecek sezon da banko 11'de olacaktir, yanina belki skorer bir 10 numara alir veya ofansif gucu iyi olan bir orta saha.

Gece yatiyorum Belhanda tartismasi, sabah kalkiyorum Belhanda tartismasi, sıkılmıyonuz mu? Yoksa amaciniz birbirinize laf sokmak mi? Sampiyonluk yolunda boyle seylere gerek yok.
Kesinlikle doğru bir yorum, ben de Belhanda'dan hocanın vazgeçeceğini düşünmüyorum hatta hocanın oyun felsefesinde Belhanda ilk 3'de yazılacak futbolcuların başında geliyor. Hoca 4-2-3-1 sistemini çok sevmiyor 4-3-3 / 4-1-4-1 sistemlerini benimsiyor geçmişte Sneijder ilk geldiği dönemlerde bile sol ileri çizgide oynattı hatta 4-4-2 oynatıp sol kanat bölgesine bile koydu. Hoca Belhanda - Fernando orta sahasının yanına şu an ismi geçen bir futbolcu var o da Kagawa eğer ki alınırsa 4-3-3'de orta saha Kagawa - Fernando - Belhanda olacak ki ciddi bir güç katacaktır. Şampiyonlar ligi platformunda yetenek çok önemlidir Belhanda'nın yetenekleri var mı tabi ki var her futbolcu gibi bazı artıları olduğu gibi eksikleri de var kusursuz futbolcu olsa zaten 100-150 m euro paralardan bahsedecektik.

Ben hocanın yaz kampından sonra daha da güçleneceğini düşünüyorum hoca 3 sistem üzerinde durup 3 mevkiye alıştıracaktır 1 tanesi orta sahada 1 tane 6 numara 2 tane 8 numaralı 4-3-3 sistemi olacaktır diğeri 1 tane 6 numara 2 tane 10 numaralı 4-1-4-1 sistemi olacaktır bu sistemde orta sahada 6 numara tek başına kalacağı için 2 tane 10 numarada orta sahaya yardım etmesini ve daha fazla mücadele etmesini isteyecektir son sistemdeyse 4-3-3'ün sol ilerisi olacaktır aynı nice formasıyla performans olarak iyi olduğu yeri deneyecektir. Hoca şu an bile oyuncu araştırıyordur.

Dün oyundan çıkarken bile hocanın o samimiyeti hatta tebessüm ederek yüzünü hafif tokatlaması bile harika bir baba-oğul ilişkisi kurulduğunu gösteriyor. Terimin sisteminde 11 futbolcu da sonuna kadar mücadele eder bu sayede bu sistem de feghouli ve garry daha az defansif işler yapıyor ki belhanda o sorumluluğu alıyor topu kaptığımızda rakibin yarı sahasına direk çöküyoruz.

Bende Hagi'yi izlemiş biri olarak Sneijder'i izlemiş biri olarak Hagi > Sneijder > Belhanda derim fakat futbol yetenek kadar da takım oyunudur hatta geçmişe bağlı kalıp kıyaslamalarda yapmak istemem çünkü hepsi bizim futbolcumuz fakat şu an mevcut oynayan futbolcu Belhanda bundan sonra ki dönemde bakalım iyi bir kamp geçirecektir ve iyi noktalara çıkabilir şu an için geri kalan maçlarda fernando döndükten sonra daha iyi bir uyum yakalayacaktır

Gayet başarılı orta sahaya güç katıyor ve takımı rahatlatıyor topla dripling özelliği de çok iyi

Evet sorumluluk alip her atagin icinde oldugunu bende kabul ediyorum. Her atagin da icine ediyor topu rakibe vererek. Top sürecek hali kalmamis.

Bu adamın konusuna girdiğim zaman hep yanlış maçı izlemiş gibi oluyorum, iyi oynasa sürekli kötü diyen bir grup var, kötü oynasa sürekli iyi diyen bir grup var.

Sneijder oynamayinca da ariyorduk ve buna ragmen gitsin diyen sürekli sendin Aydin. Celismeyelim kendimizle. Aradigimiz fln da yok ayrica.

İkisi arasında fark var ama birisi senelerdir bizde oynamış düşüşe geçmiş bir topçu biri yeni gelmiş alışma sürecinde olan bir topçu

Haklı olduğum ortaya çıktı sanıyordum ? Nice den sonra Arabistana neden gitti peki ? Adam kafasında futbolu bitirmiş

Sneijder aşkını bir tarafa bırakıp gerçekleri görmenin zamanı gelmedi mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt