- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Hoca köprüyü geçene kadar felsefesini uyguluyor bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

O gün gelir mi muammaBenim en büyük korkum gol ya da yaptığı asistle takımı mağlubiyetten kurtaracağı gün olacaklar.
En az 5 üye ceza alır!
Benim en büyük korkum gol ya da yaptığı asistle takımı mağlubiyetten kurtaracağı gün olacaklar.
En az 5 üye ceza alır!
Yazdiktan Sonra Bana Soyleyin Editliyeyim Yav Gercekten Sinir Bozucu ve Bulaşici D:İsim Verirseniz Gerekeni Yaparız Yavuz Bey.
Neden Böyle Yazıyorsunuz Bu Arada, Bana da Bulaştırdınız.
Ercan Beyde Bahsetmis Kim Oldugunu Neden Boyle Yaziyorum Mu Anlamadim Dediginizi Telefonum Biraz Kotu T9 Acik Oldugundan Mutevellit Her Harfi Buyuk Yaziyor Ayarini Bulamadim
Bursa deplasmanini almişti yav macin adamiydi bence o gun.Benim en büyük korkum gol ya da yaptığı asistle takımı mağlubiyetten kurtaracağı gün olacaklar.
En az 5 üye ceza alır!
Kesinlikle doğru bir yorum, ben de Belhanda'dan hocanın vazgeçeceğini düşünmüyorum hatta hocanın oyun felsefesinde Belhanda ilk 3'de yazılacak futbolcuların başında geliyor. Hoca 4-2-3-1 sistemini çok sevmiyor 4-3-3 / 4-1-4-1 sistemlerini benimsiyor geçmişte Sneijder ilk geldiği dönemlerde bile sol ileri çizgide oynattı hatta 4-4-2 oynatıp sol kanat bölgesine bile koydu. Hoca Belhanda - Fernando orta sahasının yanına şu an ismi geçen bir futbolcu var o da Kagawa eğer ki alınırsa 4-3-3'de orta saha Kagawa - Fernando - Belhanda olacak ki ciddi bir güç katacaktır. Şampiyonlar ligi platformunda yetenek çok önemlidir Belhanda'nın yetenekleri var mı tabi ki var her futbolcu gibi bazı artıları olduğu gibi eksikleri de var kusursuz futbolcu olsa zaten 100-150 m euro paralardan bahsedecektik.Turkiye'de futbol severlerin futbolculardan kendilerini gelistirmesini istiyorlar, hakemlerin de kendilerine ceki duzen vermesini istiyorlar... Belki biraz agir olacak ama bazi insanlar da futbol bilgisini gelistirmeli.
Son 20 yilda ust duzey 10 numara olarak bi Hagi geldi bir de Sneijder. Sneijder gibi bir dunya yildizini sari-kirmizili forma icinde izleme firsati bulduk, aynisi Drogba icin de gecerli, Sneijder geldi, gorevini yapti, unutulmaz sevincler yasatti, belirli bir yasa geldi ve tam zamaninda gitti.
Belhanda ise bambaska bir futbolcu, dun de yazdim, Sneijder dunya yildizi, dunyanin en iyi 10 numaralarindan, Belhanda ise sadece Montpellier'de basarili olmus, mucadele eden, kosan, basan ve takimi yoneten bir 10 numara. Bize Sneijder gibisi artik zor gelir, gercekci olalim.
Su elestirilere katiliyorum: bir 10 numara olarak yetersiz performans sergiliyor ve gol sayisi az + 3m kazanan bir oyuncu daha iyi olmali, bu elestirilere lafim yok, aynisini bende dusunuyorum. Ama Belhanda boyle bir oyuncu degil, kariyeri boyunca boyle bir oyuncu olmadi da, bu yuzden gelisine olumlu bakmadim cunku bize daha cok skorer bir 10 numara lazimdi. Ama gel gelelim ki bu adam elinden geleni yapiyor, hadi mucadele etmezse, sahada gezse agir elestirileri kabul edecegim ama bu adamin sahada basmadigi yer kalmadi, dun bile Selcuk ilerdeyken geriye kosarak geldi. Nankor olmayalim. Selcuk Tolga Donk Fernando gibi oyunculardan ofansif katki beklemek sacma olur. Belhanda'yi mevcut kadroda kesebilen oyuncu da yok.
Hoca kendisini seviyor, onemsiyor, gelecek sezon da banko 11'de olacaktir, yanina belki skorer bir 10 numara alir veya ofansif gucu iyi olan bir orta saha.
Gece yatiyorum Belhanda tartismasi, sabah kalkiyorum Belhanda tartismasi, sıkılmıyonuz mu? Yoksa amaciniz birbirinize laf sokmak mi? Sampiyonluk yolunda boyle seylere gerek yok.
Sneijder oynamayinca da ariyorduk ve buna ragmen gitsin diyen sürekli sendin Aydin. Celismeyelim kendimizle. Aradigimiz fln da yok ayrica.