Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ronaldo ile kıyasta haftaya :) sonra diğerleri olarak devam edecek arkadaş eleştirmeyeceğim dedim ağzımı dahi açmıyorum bu oyuncu için ama artık argümanlar komik olmaya başladı. Neyse şakadır diyor gülüp geçiyorum. Ciddi ise diyecek sözüm yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben Belhanda'dan ümidi keseli çok oldu. Tamam defansif sorumluluklarını yerine getiriyor, hücumda az çok katkı veriyor ancak bu sezonki her maçımızı izlemiş biri olarak Belhanda'nın üst düzey bir hücum özelliğini görmedim. Buna mukabil, pekçok pozisyon olabilecek atağı başarısızlıkla sonuçlandırdığını gördük. En basitinden TS maçını hatırlayın; ilk yarıda ceza yayının oradan çapraz koşu yapan Gomis'e pas attı da topun şiddetini ayarlayamadığından resmen rakip kaleciye pas oldu. Bu basit basın şiddetini bile aayarlayamayan adama iyi topçu demem mümkün değil. Buna benzer çok pozisyon harcadı Belhanda sezon boyunca. Sutu, hızı, top sürüşü, calim atışı, pasörlüğü, yaratıcılığı vs. hangi hücum özelliği üst düzey Belhanda'nin?

Anti Belhandacilara bi soru

Messi ilk yari 21 kez top ile bulusup bunlarin 9 unu kaptirdi ve bu kaptirdigi toplarin nerdeyse tumunde Roma kontra ataga gecti. Messinin bu top kaptirmasinin nedenleri nedir?

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
R.daş madem Messi yle kıyaslıyoruz bende sana bir soru sorayım ozaman Messi nin maç başına 1 gol ortalamayla oynayıp Belhanda nın maç başına sadece 0,3 isabetli şut çekebilmesinin nedenleri nedir?

Anti Belhandacilara bi soru

Messi ilk yari 21 kez top ile bulusup bunlarin 9 unu kaptirdi ve bu kaptirdigi toplarin nerdeyse tumunde Roma kontra ataga gecti. Messinin bu top kaptirmasinin nedenleri nedir?

R.daş madem Messi yle kıyaslıyoruz bende sana bir soru sorayım ozaman Messi nin maç başına 1 gol ortalamayla oynayıp Belhanda nın maç başına sadece 0,3 isabetli şut çekebilmesinin nedenleri nedir?
O konuda Iniesta ile karsilastiririm Messi ile degil... Iniesta kac gol atiyor mac basina veya sut cekiyor?

Benim maksadim Messiyi kotulemek degildi. Risk alip pozisyon uretmeye calismasindan topu kaptiriyorlar, zaten toplar gecse her mac 5-6 tane karsi karsiya pozisyon uretirdi. Bizde dikine riskli pas atan TEK oyuncu Belhanda... O yuzden top kaptirmasi normal ama calisiyor cabaliyor ve Belhanda olmayinca karsi kaleye dahi zor gidiyoruz

Artik bunu nasil savunacaginizi iyice sasirdiginiz icin sacmalamanin bambaska bir boyutuna ulasmissiniz.

Tebrikler.

Kıyaslama yapabilmek için eş değer nitelikte olmaları gerek malum ama ciddi olmaması gereken şu postu ciddiymiş gibi görüp cevaplamak istedim fakat gerçekten mümkün bir şey değilmiş.

Belki de şeye bakmak lazım ya hocam hani sahip olduğu topları ne yapmış mesela? Ataklara katkısı olabilmiş mi? Ya da ne bileyim yaptığını telafi edebilmiş mi? Ki cevabını bildiğimiz sorular bunlar malum.

Bari biraz daha mantıklı savunun eğer yaptığınız buysa..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Epeydir yoktunuz.Tekrardan hoşgeldiniz.Güzel yorumlarınızı bekliyoruz.Hürmetler :ka:

O konuda Iniesta ile karsilastiririm Messi ile degil... Iniesta kac gol atiyor mac basina veya sut cekiyor?

Benim maksadim Messiyi kotulemek degildi. Risk alip pozisyon uretmeye calismasindan topu kaptiriyorlar, zaten toplar gecse her mac 5-6 tane karsi karsiya pozisyon uretirdi. Bizde dikine riskli pas atan TEK oyuncu Belhanda... O yuzden top kaptirmasi normal ama calisiyor cabaliyor ve Belhanda olmayinca karsi kaleye dahi zor gidiyoruz

Maksadını anladım dünyanın en iyi 2 oyuncusundan biri bile riskli bölgede top kaptırabiliyo rakibini atağa kaldırıyo ama örnek yanlış bence.

Sneijder izlemek isteyenler yallah Arabistan'a kardeşim. Biz de çok sevdik Wesley'yi, çok güldürdü yüzümüzü, canımız ciğerimiz ama devri kapandı artık. Mevcut halleriyle 3 Sneijder'e tercih ederim Belhanda'yı.

YouTube da bir ara amansız övücüler diye bir kanal vardı o aklıma geldi birden.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DZ8m6DQW0AA1_99

Kral

Dikine riskli pas atan TEK oyuncu mu? Yani size göre bunu yaparken yada yapacakken mi kaptırıyor topları? Bu adam çoğu topu sağına soluna bakmadan ayarsızca hareketler yaparak yada kendine cok güvenip adamların içinden geçeceğini düşünürken kaptırıyor.
Olmayınca karşı kaleye zor mu gidiyoruz? Yahu Allah aşkına nasıl bir sempatizanlıkla izliyorsunuz maçları? Son maçta sağ bekin nereden baksan 20 dk rakip ceza sahasında aktifti peki o bunu yaparken 10 numaranın yaptığı ne var? Ha şimdi hakkını yemeyelim ilk geldiğinde elde tutulacak hiç bir yanı yoktu çok şükür ligin bitimine yakın arada yaptığı düzgün şeyler oluyor AMA malesef bu övgüleri alabilecek kadar kayda değer hiç bir şey yaptığı yok.

Dikine riskli pas atan TEK oyuncu mu? Yani size göre bunu yaparken yada yapacakken mi kaptırıyor topları? Bu adam çoğu topu sağına soluna bakmadan ayarsızca hareketler yaparak yada kendine cok güvenip adamların içinden geçeceğini düşünürken kaptırıyor.
Olmayınca karşı kaleye zor mu gidiyoruz? Yahu Allah aşkına nasıl bir sempatizanlıkla izliyorsunuz maçları? Son maçta sağ bekin nereden baksan 20 dk rakip ceza sahasında aktifti peki o bunu yaparken 10 numaranın yaptığı ne var? Ha şimdi hakkını yemeyelim ilk geldiğinde elde tutulacak hiç bir yanı yoktu çok şükür ligin bitimine yakın arada yaptığı düzgün şeyler oluyor AMA malesef bu övgüleri alabilecek kadar kayda değer hiç bir şey yaptığı yok.
Geri dönmuşsunuz.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

:tbr::tbr::tbr:

Bu adama biraz fazla haksızlık ediyoruz gibi bende hiç beğenmiyorum ama dün tüm özetleri izledim tüm atak aksiyonunda var, evet çok gösterişli oynamıyor ama faydalı. Oynamadığında kaleye bile gidemedik bence bu adamı 8 numaraya çekip önünde adam gibi bir 10 numara alırsak çok daha iyi olur, zayıf kalır falan diyorlar ama katılmıyorum o mevkiye geçerse daha çok mücadele edeceğini ve sırıtmayacağını düşünüyorum.

Bu adama biraz fazla haksızlık ediyoruz gibi bende hiç beğenmiyorum ama dün tüm özetleri izledim tüm atak aksiyonunda var, evet çok gösterişli oynamıyor ama faydalı. Oynamadığında kaleye bile gidemedik bence bu adamı 8 numaraya çekip önünde adam gibi bir 10 numara alırsak çok daha iyi olur, zayıf kalır falan diyorlar ama katılmıyorum o mevkiye geçerse daha çok mücadele edeceğini ve sırıtmayacağını düşünüyorum.

8 numara olmaz saçma sapan paslar atıyor arada geriye karabük maçında gol yedirdi , ts maçında muslera erken davrandı kurtardı çok riskli işlere giriyor bizim kaleye ne kadar uzakta oynasa o kadar iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt