Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacılar bunun yerine Ziyech çok iyi hoş olabilirdi de;
Maalesef komisyonun dönmediği bir transfer sezonu geçiremiyoruz.
Sene sonuna kadar da bu adamın ayağına bakacaz yineleyeyim bu adamlar şampiyon yapacaklar bizi.
Sonrası Allah kerim.

Sene sonuna kadar da bu adamın ayağına bakacaz yineleyeyim bu adamlar şampiyon yapacaklar bizi.
Sonrası Allah kerim.

Ziyech bu yasta Turkiye'ye gelmez, Çin'de oynayan Alex Texeira olabilirdi mesala.

Ziyech bu yasta Turkiye'ye gelmez, Çin'de oynayan Alex Texeira olabilirdi mesala.
ajaxtan değil de twentede parladığının akabinde almalıydık
texeira da gayet hoş ve yerinde olurdu, taraftar olarak skora katkı yapan adam görmek istiyoruz hücum hattında ki buna ben de dahilim.

yani dediğim gibi bu tip adamlardan çok fazla cebe bişey girmez, dolayısıyla transferleri kafadan olmuyor.

Sonrası Allah kerim.

Ziyech asla lider bir oyuncu degil... lutfen uzak duralim

Fatih Terimle beraber 2. yarı yükselişe geçicek deniliyordu ama görünen Fatih Terimle birlikte son 6 maçı olucak gibi

hocam lider olabilecek bir fernandomuz var
sorunumuz lider değil, skora ihtiyaç , kilit açma ve göze hoş gelen futbol oynaması.

Soylediklerine katiliyorum ama bunun cozumu ziyech oldugunu dusunmuyorum. Ziyech buyuk maclarda kayip olan oyuncu. Bazen muhtesem bir cogu vasat oyniyan bir oyuncu benim izledigim kadar. Dunku macin "kilitlenmesi" saddece Belhanda nedeni degil bence.

Belhandayi sahsen hic begenmiyorum hatta Galatasarayimizda oyniyacak bir oyuncu olarak gormuyorum. hic bir sekilde bizim sisteme uymayan oyuncu ama ciktiktan sonra ortasahamiz resmen coktu.

Asil cikmasi gereken oyuncu bence Feghouli idi bence. Mariano kanadi tek basina oynardi.

Ziyech de kafası kırık biri. Asla bir takıma liderlik yapacak kıvama gelemez o çocuk.

Ha Belhanda dan kesinlikle kat kat daha iyi oyuncu orası tartışılmaz.

sent via GSC

Ziyechin sorunu fizigi yoksa bizde kesinlikle iş yapar

Oyun zekasi iyi paslari ayrica farkli mevkilerde oynayabilen bir oyuncu. Fas milli takiminin sag kanatinda oynuyor, Ajax'da son zamanlar playmaking central midfielder olarak oynayabiliyor. 10#da da oynayabiliyor.

Ama dedigim gibi Ajax onu ucuza birakmaz.

DaaL5FuWsAAyhMX

Hmm

Arada Negredo yu övme saçmalığı hariç doğru konuşmuş Ali Ece Belhanda hakkında.

Selçuk ile sahada bir hayaletimiz varken Belhanda da katılınca 2 oldu hayalet sayısı.

sent via GSC

Fatih Terimle beraber 2. yarı yükselişe geçicek deniliyordu ama görünen Fatih Terimle birlikte son 6 maçı olucak gibi
fatih hoca ilk geldiği gün kesin bi kanım vardı. hoca belhanda ve tolga gibi adamları normal şartlarda kesinlikle barındırmaz takımında, tolgayı oynatmama lüksü olduğu için kesti ama belhandanın ne yazıkki alternatifi olmadığı için oynatmak zorunda kalıyor

Ondan sonra neyini begenmiyorsunuz diye. BU NE BU BU

Dedigim gibi Hoca ilk bu capsizi kovar

Bir de Burda kralhanda finanzlage yazanlar Var, sanki hic iyi topcu gormemis gibi bunun herseyini begeniyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt