- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 1.788
Hayattaki en büyük 2. başarım diyebilirim. İlki Yılın GSE'si seçilmem.
Sana GSE olmanda kim referans olmuştu. Bana sen olmuştun sanırım. Öyle demiştin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayattaki en büyük 2. başarım diyebilirim. İlki Yılın GSE'si seçilmem.
ya yarışmayı açan aslan üstat kabul ediyor bana mesaj atıyor yazmayı unutmuş olabiliriz diye izah ediyor özelden siz de kıvırmaya çalışıyorsunuz...Yazmıyor işte...Sayemde bir sorun daha çözüldüYazıyor ya işte nesini anlamadın
Hayır, henüz o şerefe nail olamadım.
Sana GSE olmanda kim referans olmuştu. Bana sen olmuştun sanırım. Öyle demiştin.
Seni GSE diye öneren zihniyete bir sana iki Kaya bey.Sana GSE olmanda kim referans olmuştu. Bana sen olmuştun sanırım. Öyle demiştin.
bak ne yazmış aslan üstat;Kabak gibi de yaziyor.
ya yarışmayı açan aslan üstat kabul ediyor bana mesaj atıyor yazmayı unutmuş olabiliriz diye izah ediyor özelden siz de kıvırmaya çalışıyorsunuz...Yazmıyor işte...Sayemde bir sorun daha çözüldü![]()
Erman bey geliyor, getirin @Mustafa Kaya egoistini.
Allah razı olsun üstat zaten adaletin kılıcı sonradan görmelerin elinde olursa ortada adalet kalmaz...* Puanlama Sistemi: 12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan.
İlk mesaj yarışmaya yeni katılan kişiler için yanlış anlaşılmış olabilir.Burada bahsedilen sadece 10 şarkıyı puanlayabileceğiniz ve bunun yukarıdaki sırayla olması gerektiği
Seni GSE diye öneren zihniyete bir sana iki Kaya bey.
Seni GSE diye öneren zihniyete bir sana iki Kaya bey.
Yaziklar olsun.Valla ben bu forumda bir tane ego görüyorum o da @Mehmet Arslaner . Ondaki hava, kibir, kendini beğenmişlik kimse de yok. Saygı duyuyorum sakil durmuyor en azından. Saygılar abi![]()
Valla ben bu forumda bir tane ego görüyorum o da @Mehmet Arslaner . Ondaki hava, kibir, kendini beğenmişlik kimse de yok. Saygı duyuyorum sakil durmuyor en azından. Saygılar abi![]()
Yunan tanrisi vücudumuzu bugün calistirdik mi sayin renktasim?Şaka heralde ? Mütevazi kişiliğimden asla taviz vermem.
Şaka heralde ? Mütevazi kişiliğimden asla taviz vermem.
Yaziklar olsun.
Adam senin icin trambolin alayim gel beraber ziplayalim dedi be.