108. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şarkı Sahipleri Açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekrar gönderdim puanlamayı ama bu şekilde hak etmeyen şarkılar da yüksek puan almış oldu...

Sana GSE olmanda kim referans olmuştu. Bana sen olmuştun sanırım. Öyle demiştin.

Danyal'e bu adam tam GSE'lik bir bakın isterseniz diye mesaj attığım doğrudur, sonraki süreç nasıl gelişti bilmiyorum. Beni Ozan Tokgöz önermiş.

* Puanlama Sistemi: 12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan.
İlk mesaj yarışmaya yeni katılan kişiler için yanlış anlaşılmış olabilir.Burada bahsedilen sadece 10 şarkıyı puanlayabileceğiniz ve bunun yukarıdaki sırayla olması gerektiği

ya yarışmayı açan aslan üstat kabul ediyor bana mesaj atıyor yazmayı unutmuş olabiliriz diye izah ediyor özelden siz de kıvırmaya çalışıyorsunuz...Yazmıyor işte...Sayemde bir sorun daha çözüldü :)

Bizim meşrebimizde kıvırmak yok efendi, kişi kendinden bilir işi demişler ama görüldüğü üzere her daim gerçekleri yansıtmıyor. Bir önceki yarışmalara baksaydın, çok mu zor yani ? Azıcık pratik zeka ol, araştır kurcala kendin bul.

Ben artik cevap vermeyecegim, tansiyon var bende.
Fazla cikinca dil alti da yetmiyor fitil gerekiyor.

* Puanlama Sistemi: 12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan.
İlk mesaj yarışmaya yeni katılan kişiler için yanlış anlaşılmış olabilir.Burada bahsedilen sadece 10 şarkıyı puanlayabileceğiniz ve bunun yukarıdaki sırayla olması gerektiği
Allah razı olsun üstat zaten adaletin kılıcı sonradan görmelerin elinde olursa ortada adalet kalmaz...:tbr::tbr::tbr:işte kalite işte sınıf farkı her daim siz yönetici diğerleri de...

Şaka heralde ? Mütevazi kişiliğimden asla taviz vermem.

Abi 45543641468521 tane dil bildiğini bunlara ek olarak eski türkçe dillerini bildiğini söyler durursun ya. . . Durup dururken bunları söylemen mütevazılıktan mı geliyor? Özür dilerim. . .

Yaziklar olsun.
Adam senin icin trambolin alayim gel beraber ziplayalim dedi be.

Yeni oyuncağını arkadaşıyla paylaşan çocuk misali trambolinde zıplama teklif ettiğimiz adam neler konuşuyor görüyorsun. Ey heyhat çok acımasız ve zalimsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt