- 14 Haziran 2009
- 29.773
- 14.745
- 2.868
Vah minik kuşum kıyamamGerçekten çok duygulandım. Hem anılarımın canlanmasına, hem de yaşadığım bu acımı paylaşmana çok duygulandım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vah minik kuşum kıyamamGerçekten çok duygulandım. Hem anılarımın canlanmasına, hem de yaşadığım bu acımı paylaşmana çok duygulandım.
Memur mülakatı gibi oldu yav bilahare eklemeler yapacağız ona o yüzdenSenle yaptigi röportaji neden yayinlamiyor yav.
Gülme kotamin cogunu o roportaja ayirdimMemur mülakatı gibi oldu yav bilahare eklemeler yapacağız ona o yüzden![]()
Hep bir köyüm olsun istemişimdir. İlkokulda millet "yazın dedemlere köye gittik" "hayvanlarla oynadık" diye okulun ilk haftası istenen "tatilde ne yaptınız" ödevine yazardı.
Ben ise "havuza gittim" "basketbol kursuna gittim" diye yazardım ezik ezik. Köy hayatına bu yüzden hep imrenmişimdir. Bu yüzden bu yaz tatili dönüşü yolu şaşırıp kaybolduğumda sinirlenmek yerine köy yerlerinde bayağı vakit geçirmiştim.
Yalın paylaşan var ise yüksek puan verecem
Heyecanını kaybetmişsin... Yok inancını kaybetmişsin.... Vay efendim bu saate kadar nerdeymişim... Aman niye hiç aramıyormuşum...
Elime mi yapışırmış ooooo ooo ooo
Abi cidden bir insan sabahın 07.27'sinde forum ile alakalı nasıl bir yardım isteyebilir yav. Kimlerle birlikteyiz şu forumda akıl alır gibi değil, adam bariz psikopat.
Gördüğüm üzere yarışmanın sunucusu yarışmacılar tarafından sağlı sollu darbelerle darmadağın edilmiş![]()
Ne zaman görsem hüzünleniyorum
2. kim olacak onu tartışıyorlar şuan sn Kralpayewt ne oluyor?
Kaybolduguna sasirmayan tek ben degilimdir herhalde![]()

Niye yoksun.bu guzide organizasyonda?2. kim olacak onu tartışıyorlar şuan sn Kralpay
ewt ne oluyor?
Tamer Tuna'yı özledim.Kalbimi derinden yaraladın Cancığım! Siri yüzünden kayboldum. Giderken kusursuzca götürdü, dönüşte tuhaf yollardan geçirdi. 2 buçuk saat kırsalda kaldım![]()
Kalbimi derinden yaraladın Cancığım! Siri yüzünden kayboldum. Giderken kusursuzca götürdü, dönüşte tuhaf yollardan geçirdi. 2 buçuk saat kırsalda kaldım![]()
Bence bu aralar ortadan kaybol, bir ayaklanma söz konusu. Sonunda seninde kellen de ucabilir, MK dan sonra sira sikecilere gelecektir elbette.
Şike yapanın sen olduğunu tarafıma uçuran kuşlar var.
Bence internette ki hamlelerimize dikkat edelim Sn.Büyük.