#11 Abdul Kader Keita

Cevap: # 11 Abdul Kader Keita

Keita 'nın en güzel özelliğinden biri savunmaya yardım etmesiydi. Cezasahasında topla çıktı bir defasında. Sabri 'nin birkaç metre önüne gelerek sağ kanadı rakip için sıkıştırdı.

Başka maç mı izledik?

Ne bakımdan;?

defans yapmamasını kastediyorsan anlatayım;

Antep bizim sahaya ne zaman yığıldıysa gözlerim sürekli baroş,aydın ve keitayı aradı ama 3 de ortasahaya bile yakşamıyolardı,top alamıyolardı,press yapmıyolardı.

Bir iki kere koştu keita bunuda yapsın artık,benim kastettiğim bu işi sürekli hale getirmeleri.

Ne bakımdan;?

Antep bizim sahaya ne zaman yığıldıysa gözlerim sürekli baroş,aydın ve keitayı aradı ama 3 de ortasahaya bile yakşamıyolardı,top alamıyolardı,press yapmıyolardı.

Bir iki kere koştu keita bunuda yapsın artık,benim kastettiğim bu işi sürekli hale getirmeleri.

Taktigin onemli bir parcasi o ustad. en az 3 oyuncu top kapildigi an ataga kalkmak icin hazir bekleyecekler, Keita bence gereginden fazla bile defansa yardim etmeye calisti, Arda da cok yapiyor bunu bence bu tip oyuncularin enerjilerini daha cok ileride kullanmalari gerekir, Galatasaray da, FR'in calistirdigi takim da 11 kisiyle kapanmaz kendi ceza sahasi cevresine bu boyle biline :)

Ne bakımdan;?

Keita 'nın Mustafa gibi pres yapmasını bekleyemezsiniz. Keita Sabri 'ye yakın dursun yeter zaten defans anlamında. Yani bölgesini, alanını savunsun. Bunu hem Netanya maçında hem bu maçta çok iyi yaptı.

Keita korkuttun bizleri ya :(:(

Allah seni bağışladı bize .

Oyunu ise herşeye rağmen 10 üzerinden 7 idi. Defansa da geldi . Helal olsun valla .

Popito naptın sen ya!.. Korkuttun yemin ediyorum.. Geçmiş olsun..

Antep her yenildiginde "oh olsun!" diyecek olmami sagladi numara yapiyor diye onu yuhalayan taraftarlar, nasil kizdirmislar ki 5. mesajim falan bu konuda kusra bakmayin.

Keita müthis bir futbolcu..Topla hizlanmasi,adam gecip eksiltmesi süper ötesi..

Ilerleyen haftalarda nasil bir futbolcu oldugunu herkese gösterecek....

Resmi sitedeki idman raporunda bütün yabancı oyuncular milli takıma çağrılmı ama Keitanın ismi yoktu galba çağırılmamış umarım performansını etkilemez bu durum.

Antep'te Cesar mıdır nedir, bir dayak atmadığı kaldı Keita'ya.

Üstüne büyük tehlike atlatınca kendisi için pek iyi bir maç olmadı.

Resmi sitedeki idman raporunda bütün yabancı oyuncular milli takıma çağrılmı ama Keitanın ismi yoktu galba çağırılmamış umarım performansını etkilemez bu durum.

Yabancı oyuncular bizim oyuncularımız kadar duygusal olmazlar.Böyle bir sorun olacağını düşünmüyorum.

keita kardeş yüreğimi ağzıma getirdin sen ya rabbim hem seni hemde takımda bulunan tüm futbolcularımızı sakatlıklardan ve bu tür aksiliklerden korusun (aminnnnnnnnnnnn)

Tunusla var.Ama araştırdım kadro açıklanmamış.Fildişi'nin resmi siteside zararlı içereik diye açmıyor benim bilgisayar.

Geri
Üst Alt