#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

ilk yarı neydın be keita korkuttu benı acaba lıncoln gıbımı olcak kopup gıtcek yavas yavas dıye ama son 30 da bır acıldı pir acıldı kara şimseğim benım ya bıtane :D

bu arada son 30dakı futbolu bjk macında oynasın delinhoyu(ıbraam uzulmez) delik deşik eder delirtir

keitaya biraz faul yapacaksın, tekme atacaksın sonrasında bana mısın demiyor, rakip defansı maymuna çeviriyor. hele dün ayağı kırılıyordu valla içim cız etti pozisyonu görünce. allahtan bir şey olmadı sonrasında da keita şov başladı

Yuru aslanim be. Sen kukre yeter.

Forvetler geri dönunce asisterlirne'de baslayacaksin yine.

Aslanim Benim, dun muhtesemdin yine. Ikinci yarida:D

Agüero'nun degeri 40-50 milyon ise, Keita'nin degeri ne kadardir cok merak ediyorum :bgking1:

İkinci yarı süperdi. Tek başına kalmasına rağmen yılmadı. Golünü attı. Tur için avantajlı dönmemizi sağladı. Teşekkürler Keita.

Bu adam takım oynamadan da oynuyor farka bakar mısın?

Çoğu oyuncu takım iyiyken iyidir,bu adamın farkı bu işte.

hız güç teknik beceri

bir futbolcuda olması gereken 5 şeyden 4 ü var. Mental kısmı eksik olabilir ama hız güç teknik bir kanat oyuncusunda aynı anda var olunca keita oluyorsun :) agueroya bakın hız teknik beceri var ama güç yok mesela. Bu adam yıkılmıyor eğer canı istemesse :D

Abi Keita'yı sinirlendirirsen ciddi diyorum çok fena intikam alıyor,bu adamı çözdüm artık,hakem bunla oynasın,rakip biraz laf dalaşına girsin,bu adamın ayaklarında mıknatıs var,Gervinho'yu izledim Haldun abi Fransa seferini de yap artık şeytan üçgenini kuralım :D

Ben bilmem agalar, Baros bir Keita iki. Ben bu adamlari cok seviyorum, ayni biz gibi oynuyolar, yurekten. Surekli hirs, surekli aksiyon halindeler. Onlara kizmam, mumkun degil. Oturup top oynamak yerine sahaya catir cutur saapsalar bile evyallah derim.

Yanlız Kewell ve Baros yokken gol yollarındaki bütün sorumluluk ona yüklendi gibi Diğerlerininde hücumda destek vermesi lazım sadece keıta ile olmaz .

ingiltere olayını yalanladıysa ne guuzel :)

İlker ve Erman ne güzel seviniyordu. Yok Rijkaard'la sorunu var, isteksiz vs.. golü attı ne diyeceklerini şaşırdılar. Madrid taraftarının Eto'o yaptığı ırkçılık hareketlerine gol sonrası eliyle yaptığı işareti yollamıştır :D .

Keita'nın iyi oynaması için arkasındaki oyuncunun biraz yardımcı olması gerekiyor.

Sabri geldi mi Keita tutulmayacak.

valla ses mes kalmadı golden sonra son 30 dk çok iyiydi helal olsun helal.

Maçı kahvede izledim. Arkamdaki yaşlı bir amca ilk yarı durmadan sallıyordu Keita'ya, adam durmadan; "Rijkaard nolir buna çıkar. Hadi uşağum nolir çıkar, oynamir şeref..z" diyip duruyordu. Keita ikinci yarı kendine gelip iyi oynamaya başlayınca adam; "Rijkaard aferun iyi ki de benu tinlemedun, senin kara şeyine gurban olim" diyince herkes yerlere yattı. Hele golü atınca nasıl bağırdı, hâlâ sesi kulağımda yankılanıyor. :)

Bu tarz şeyleri forumda da çok sık görüyorum. Kötü oynayınca, futbolcudan tut yönetime kadar herkese sallamaya başlıyoruz. İyi oynayınca da herkes arkasında duruyor. Bu durum sadece bizim taraftarımızda değil bütün takımın taraftarında olan bir şey. Türk futbolunun çağ atlamasını istiyorsak bu önemli kusurumuzu aşmalıyız. Herkes iyi günde takımının arkasında durur ama bu taraftarlık değildir, skor taraftarlığıdır. Asıl taraftarlık; kötü günlerde de, anlarda da sonuna kadar takımının arkasında durabilmektir.

Geri
Üst Alt