#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Keşke zor maçlarda da iyi oynasa.

Bir Atletico'yla ilk maçımızda çok iyi oynadığını hatırlıyorum. Gerçekten kaybolup gidiyor.

O maçta da son 30 dakika parlamıştı ama bu parlamaları maç almamıza, fark yaratmaya yetiyor sonuçta, o yüzden kızamıyroum. Büyük maçlarda değil de oyun içerisinde kaybolup gittiği anlar oluyor, saman alevi gibi parlayıp sönüyor. Duygusual bir yapıda olmasının, topu sahada yüreğiyle, duygularıyla oynamasınn bunda etkisi olduğunu düşünüyorum.

Bu arada ne zekaymış gerçekten kaç sayfadır sürüp gidiyor da yine söylemden edemeyeceğim. Oyun zekası yok demekle Keita küçümsenmiş mi oluyor? Yani olmak zorunda değil arkadaş, oyun zekası üst düzey olmayan oyuncu kötü oyuncu mu oluyor? Yani bunu kabul etmek kötü birşey anlamadık ki. Oyun zekası yok diyen de yok zaten ama takımda oyun zekası en yüksek oyuncu, oyun zekası çok yüksek diyenler var. Çalım atmayı, sert şu atmayı oyun zekası zannedenler var. Ben buna karşıyım. Bu arada bu son paragraf genel olarak algılansın, sadece sana değildi. ;)

Keşke zor maçlarda da iyi oynasa.

Fenerbahçe maçı dışında diğer zor maçlarda gayet güzeldi. 2.Beşiktaş maçında az etkisizdi o kadar. Senenin en zor 2 maçında yani Atletico maçlarında Keita en iyi oynayan adamdı bunu herkes biliyor... ;)

Fenerbahçe maçı dışında diğer zor maçlarda gayet güzeldi. 2.Beşiktaş maçında az etkisizdi o kadar. Senenin en zor 2 maçında yani Atletico maçlarında Keita en iyi oynayan adamdı bunu herkes biliyor... ;)

Katılmıyorum. Dediğin maçlar içinde sadece deplasmanda A.Madrid maçında.

O da son yarım saat.

Katılmıyorum. Dediğin maçlar içinde sadece deplasmanda A.Madrid maçında.

O da son yarım saat.

Senin görüşündür saygı duyarım ama 2.maçtada çok çok iyi oynamıştı...

Ayrıca önemli maçlar olarak sayarsak ilk Beşiktaş maçı, Trabzon maçında felan da süperdi. Hele Beşiktaş maçında yarmıştı ortalığı. Geriye hangi maçlar kalıyor ? Fenerbahçe maçı ve 2.Beşiktaş maçı. Bir tek bu maçlarda biraz etkisizdi izlediğim maçlar arasında ki zaten bunlardan başka önemli maç sayarsak deplasmandaki Pana. maçını seyredememiştim bilmiyorum o yüzden yorum yapmıyorum o maça. Deplasmandaki Dinamo maçı zaten hiç önemli bir maç değildi, aynı şekilde Sturm Graz maçı da öyle. Önemi sıfıra yakın maçlardı. İçerdeki Pana. maçında sonradan oyuna girmesine rağmen etkinlik gösterdi hatta frikikte topun üstüne doğru ölümüne atlaması unutulmazdı :). İçerdeki Dinamo maçında da zaten süper oynamıştı...

Senin görüşündür saygı duyarım ama 2.maçtada çok çok iyi oynamıştı...

Ayrıca önemli maçlar olarak sayarsak ilk Beşiktaş maçı, Trabzon maçında felan da süperdi. Hele Beşiktaş maçında yarmıştı ortalığı. Geriye hangi maçlar kalıyor ? Fenerbahçe maçı ve 2.Beşiktaş maçı. Bir tek bu maçlarda biraz etkisizdi izlediğim maçlar arasında ki zaten bunlardan başka önemli maç sayarsak deplasmandaki Pana. maçını seyredememiştim bilmiyorum o yüzden yorum yapmıyorum o maça. Deplasmandaki Dinamo maçı zaten hiç önemli bir maç değildi, aynı şekilde Sturm Graz maçı da öyle. Önemi sıfıra yakın maçlardı. İçerdeki Pana. maçında sonradan oyuna girmesine rağmen etkinlik gösterdi hatta frikikte topun üstüne doğru ölümüne atlaması unutulmazdı :). İçerdeki Dinamo maçında da zaten süper oynamıştı...

katılıyorum sana kesinlikle,2 atletico madrid maçında da çok iyiydi,özellikle 2. sinde çok iyiydi bence,ilk beşiktaş maçı,trabzon da keza,fener maçını kastediyolarsa onda herkes kötü oynamıştı zaten

Fenerbahçe maçında bile iyidi sahada yıkılmıya tek adamdı

Bu topice her girdiğimde Lyon aklıma geliyor.:asd:

Ne kadar mal bir kulüp arkadaş :asd:

Trabzonda izlerken hep Yattara gibi bir kanat oyuncusunun bizde oynamasını isterdim atletik , süratli , çevik ,yetenekli Ve ne mutlu banaki daha iyisi geldi :)

Bu arada keşke Yattara bugun oynayabilseydi Keıta ile onu aynı maçta izlemek büyük keyif olurdu .

Geri
Üst Alt