Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke zor maçlarda da iyi oynasa.
Bir Atletico'yla ilk maçımızda çok iyi oynadığını hatırlıyorum. Gerçekten kaybolup gidiyor.
Fenerbahçe maçı dışında diğer zor maçlarda gayet güzeldi. 2.Beşiktaş maçında az etkisizdi o kadar. Senenin en zor 2 maçında yani Atletico maçlarında Keita en iyi oynayan adamdı bunu herkes biliyor...![]()
Katılmıyorum. Dediğin maçlar içinde sadece deplasmanda A.Madrid maçında.
O da son yarım saat.
Senin görüşündür saygı duyarım ama 2.maçtada çok çok iyi oynamıştı...
Ayrıca önemli maçlar olarak sayarsak ilk Beşiktaş maçı, Trabzon maçında felan da süperdi. Hele Beşiktaş maçında yarmıştı ortalığı. Geriye hangi maçlar kalıyor ? Fenerbahçe maçı ve 2.Beşiktaş maçı. Bir tek bu maçlarda biraz etkisizdi izlediğim maçlar arasında ki zaten bunlardan başka önemli maç sayarsak deplasmandaki Pana. maçını seyredememiştim bilmiyorum o yüzden yorum yapmıyorum o maça. Deplasmandaki Dinamo maçı zaten hiç önemli bir maç değildi, aynı şekilde Sturm Graz maçı da öyle. Önemi sıfıra yakın maçlardı. İçerdeki Pana. maçında sonradan oyuna girmesine rağmen etkinlik gösterdi hatta frikikte topun üstüne doğru ölümüne atlaması unutulmazdı. İçerdeki Dinamo maçında da zaten süper oynamıştı...
Fenerbahçe maçı dışında diğer zor maçlarda gayet güzeldi. 2.Beşiktaş maçında az etkisizdi o kadar. Senenin en zor 2 maçında yani Atletico maçlarında Keita en iyi oynayan adamdı bunu herkes biliyor...![]()
YouTube - Keita'nın Muhteşem Çalımları ve Asisti
ayrıca bu adamı nasıl aldık halen anlamıyorum müthiş bir oyuncu.
YouTube - Keita'nın Muhteşem Çalımları ve Asisti
ayrıca bu adamı nasıl aldık halen anlamıyorum müthiş bir oyuncu.